دوستان شرمنده گویا یکی از مدیران گرامی میگن این عکس بنده مناسب نیست چون از دوتا عکس تشکیل شده، درحالی که عکس مال یجاست یه پارک آبی تو تگزاسه میتونید خودتون ببینید، ولی درهر صورت به احترام ایشون و چون سیستم نمیذاره پست قبلیمو ادیت کنم شما همون قسمت بالایی رو به عنوان عکس من قبول کنیدWATER SLIDING IN SHARK POOL
:general410::general604::general707:
اشکالی نداره. فقط سعی کنید در آینده عکس دوم (یا تکه دوم عکس رو که کات کردید) در اسپویلر بگذارید که در امتیازدهی مشکلی نباشه.دوستان شرمنده گویا یکی از مدیران گرامی میگن این عکس بنده مناسب نیست چون از دوتا عکس تشکیل شده، درحالی که عکس مال یجاست یه پارک آبی تو تگزاسه میتونید خودتون ببینید، ولی درهر صورت به احترام ایشون و چون سیستم نمیذاره پست قبلیمو ادیت کنم شما همون قسمت بالایی رو به عنوان عکس من قبول کنید
ممنون
Dolphin Royal Swim مکزیک
این تفریح مهیج رو در دلفیناریوم برج میلادم میتونید با 400 تومن برای نیم ساعت تجربه کنید(قابل توجه دیکتاتور تیلیاردر اسکایریم لند:دی)
WATER SLIDING IN SHARK POOL
:general410::general604::general707:
چطوری حسین خان؟ پارسال دوست امسال آشنا؟
قربون شمااسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:
مشغول امتیازدهی بشید تا آخر پنجشنبه.
----------------------------------------
چطوری حسین خان؟ پارسال دوست امسال آشنا؟
عکست اصلاح شد و عکس دوم در اسپویلر قرار گرفت.
ممنون از لطف و محبت دوستانبرنده: vahid8521. دومین برد ایشون توی همین مدت کوتاه به دست میاد که بهشون تبریک میگم. موضوع جدید لطفا تا آخر شنبه گذاشته بشه و به پست دوم هم دقت بشه که تکراری نباشه.