peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
امتیاز من چی شدpsp.2004: 8
Business plan:9
mahi58:7
roshi.whitewolf:0
bitcomet:9
miv:8
امتیاز من چی شدpsp.2004: 8
Business plan:9
mahi58:7
roshi.whitewolf:0
bitcomet:9
miv:8
لطفا به تمام عکس ها از یک تا ده امتیاز بدید.من گلدون جام جهانی رو ندیدم خو این عکس هم چیزی رو نشون نمی ده
باید خلاقیت داشته باشی میبینی گلدون من رو همتون می تونید درست کنید بزارید سایت های معروف:general711:
تازه من گلدونا رو تمرین می کردم زدم شکستم بعد فکرش زد به سرم
ا
bitcomet: 9 نقاشیه، درسته؟
تعجب می کنم. عکس در انجمن آپلود شده. اگر شما انجمن رو بتونید ببینید دلیلی نداره عکس رو نبینید! نمی دونم، شاید چون فقط اسپویلر رو نگاه کردید و عکس خود پیمان رو ندیدید عکس توی اسپویلر ظاهر نشده...ندیدم اما چشم
peyman5534:5
ممنون این اندازه اصلی نمیدونستم ،ایشالا دوره بعدی رعایت میشهعکس من:
همونطور که می بینید برنده مسابقه این هفته آقای برزویان (M1V) هستند. با تبریک به ایشون ازشون می خوام موضوع مسابقه جدید رو تا آخر شنبه در تاپیک بگذارند.
رتبه دوم و مدال برنز به وحید (bitcomet) می رسه و رتبه سوم و مدال برنز هم به تیم محبوب و پرافتخار ما.
همگی خسته نباشید.
-----------------------------------
تعجب می کنم. عکس در انجمن آپلود شده. اگر شما انجمن رو بتونید ببینید دلیل ینداره عکس رو نبینید! نمی دونم، شاید چون فقط اسپویلر رو نگاه کردید و عکس خود پیمان رو ندیدید عکس توی اسپویلر ظاهر نشده...
در هر صورت شما باید همیشه بر اساس عکس امتیاز بدید و چون این عکس رو ندیده بودید من از امتیازات دیگه شما یک میانگین گرفتم و به پیمان از طرف شما 8.2 دادم. امتیاز 5 خیلی پایینه و امکان برد رو از کاربر می گرفت.
@peyman5534
لطفا علاوه بر آپلود فایل از طریق گزینه وارد کردن اندازه اصلی تصویر عکس تون رو داخل پست تون هم قرار بدید تا مشاهده اش برای بقیه بچه ها راحت تر باشه.
تا چند دقیقه دیگه موضوع در تاپیک درج می شودموضوع چی شد؟؟