اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:
لطفا مشغول امتیازدهی بشید تا آخر پنجشنبه.
لطفا مشغول امتیازدهی بشید تا آخر پنجشنبه.
به نظر من عملی نیست و برای من به این شکل قابل پیاده کردن نیست، ولی اگر نظر اکثریت بچه ها مثبت باشه و کسی بتونه به این شکل اداره کنه من مانع نمیشم.سلام ی پیشنهاد دارم.
برنامه مسابقه عوض کنیم
۱-گذاشتن عکس تا روز ۵ شنبه ساعت ۳ تمدید شه
۲-نمره دادن فقط روز جمعه از ساعت ۴ تا ۶ عصر باشه
۳-شنبه موضوع عکسگذاشته شه.
نکته: دلیل نمره دادن تو اون ۲ ساعت اینه که دوستان تحت تاثیر نمره دادن بقیه به خودشون نشن،به طور مثال یکیبه من نمره کممیده منم نمره اصلی ایشون نمیدم،ولی بین ۲ ساعت باشه به نظرم دگ وقت دیدن نمره های دگنیست نمرتومیدی میری.
هر کسیم تواون ۲ ساعت نمره نده حذف میشه.
فکر نکنم تفاوت آنچنانی در روند مسابقه داشته باشه، اون تاثیر امتیازات روی امتیاز دادن را باهاش موافقم که احتمال داره وجود داشته باشه، منتهی با 2 ساعت محدودیت گذاشتن نیز این قضیه حل شدنی نیست و از طرفی این مسابقه به نوعی یه مسابقه تفریحی حساب میشه و فضای رقابتی آنچنان نیست که بگیم مسائلی مثل از قصد امتیاز کم دادن و ... وجود دارهسلام ی پیشنهاد دارم.
برنامه مسابقه عوض کنیم
۱-گذاشتن عکس تا روز ۵ شنبه ساعت ۳ تمدید شه
۲-نمره دادن فقط روز جمعه از ساعت ۴ تا ۶ عصر باشه
۳-شنبه موضوع عکسگذاشته شه.
نکته: دلیل نمره دادن تو اون ۲ ساعت اینه که دوستان تحت تاثیر نمره دادن بقیه به خودشون نشن،به طور مثال یکیبه من نمره کممیده منم نمره اصلی ایشون نمیدم،ولی بین ۲ ساعت باشه به نظرم دگ وقت دیدن نمره های دگنیست نمرتومیدی میری.
هر کسیم تواون ۲ ساعت نمره نده حذف میشه.
با سلام و سپاس از دوستان
موضوع عکس این هفته : نَنو (ویکی پدیا)
عکس خودم : یه چُرت مختصردرارتفاع حدود 1000 متری و بین دو کوه
مشاهده پیوست 1052754
فکر نکنم تفاوت آنچنانی در روند مسابقه داشته باشه، اون تاثیر امتیازات روی امتیاز دادن را باهاش موافقم که احتمال داره وجود داشته باشه، منتهی با 2 ساعت محدودیت گذاشتن نیز این قضیه حل شدنی نیست و از طرفی این مسابقه به نوعی یه مسابقه تفریحی حساب میشه و فضای رقابتی آنچنان نیست که بگیم مسائلی مثل از قصد امتیاز کم دادن و ... وجود داره