جدول این دوره:
همونطور که مشاهده می کنید برنده این دوره آقای برزویان (M1V) هستند که به ایشون تبریک میگم و ازشون خواهش می کنم موضوع مسابقه بعدی رو تعیین کنند.
انصافا برد سختی هم بود. دلم برای یه مسابقه شلوغ و پرجمعیت تنگ شده بود.
مدال نقره به سرگئی (bitcomet) تعلق می گیره و مدال برنز هم به psp.2004.
همگی خسته نباشید.
===================================
و اما امروز قصد دارم یکی از فجایعی که سرگئی ولادیمیر وحیدوفسکی در گذشته ننگین خودش به بار آورده برملا کنم.
موضوع مربوط به دوران جوونی سرگئی هستش، زمانی که اهل محل و بزرگان فامیل که از بیکاری و ولنگاری بی پایان سرگئی به ستوه اومده بودند دور هم جمع شدند تا چاره ای بیاندیشند و سرانجام با هزار بدبختی و ریش پیش این و اون گرو گذاشتن موفق شدند مجوز یک بنگاه املاک رو در محله بیت کامت هیلز برای این شرور بدسگال بگیرند:
به این ترتیب بود که سرگئی کار خودش رو به عنوان مشاور املاک آغاز کرد، ولی همونطور که حدس می زنید در این مورد هم دلسوزی برای سرگئی نتیجه ای نداشت به جز نابودی و تباهی! سرگئی حقه باز و بد سگال از هر روشی که به عقل جن هم خطور نمی کرد برای سرکیسه کردن مردم و غارت اموال شون استفاده می کرد! دریغ از سر سوزنی انصاف، صداقت و رحم و مروت!
یک هفته بعد از شروع کار بنگاه سرگئی، تمامی مشاورین املاک دیگه اون منطقه ماست های خودشون رو کیسه کردند و به نزدیک ترین بیابان های اون منطقه فراری شدند:
سرگئی که راه رو کاملا باز می دید آخرین تیرهای ترکش خودش رو هم رو کرد و به این ترتیب محله زیبا و باصفای بیت کامت هیلز سیاه ترین روزهای تاریخ خودش رو تجربه کرد:
در اثر شامورتی بازی های وحشتناک سرگئی بسیاری از مردم مظلوم و بیچاره مجبور شدند دار و ندار خودشون رو توی جیب این شرور بدسگال بریزند و خانواده های زیادی فقیر و بی خانمان شدند:
واقعا شرم آوره سرگئی! اون مردم مظلوم بی گناه یک عمر برای این که سقفی بالای سرشون باشه جون کندند، اون وقت تو میای تو چند روز همه اش رو تلکه می کنی؟ آخه موشک توی اون محله اصابت می کرد کمتر بدبختی به بار می آورد تا این که تو بهشون اصابت کنی!
بیایید همه با هم دست به دعا برداریم: بار الها! مردم اقصی نقاط جهان رو از شر مصیبتی به نام سرگئی مصون نگه دار! حتی اگر شده بلا هم از آسمون روی سر مردم بباره، ولی از شر مصیبت سرگئی در امان باشند! بلند بگو آمین...