جدول این دوره:
همونطور که مشاهده می کنید برنده این دوره هم آقای برزویان (M1V) هستند که به ایشون تبریک میگم و خواهش می کنم موضوع جدید رو در تاپیک بگذارند.
مدال نقره به تیم پر افتخار ما می رسه و مدال برنز هم به SKYROCKET تعلق پیدا می کنه.
سرگئی بد سگال هم در این دوره به رتبه آخر دست پیدا می کنه. طفلی مردم مظلوم بیت کامت لند که این جور موقع ها معمولا عصبانیت سرگئی سرشون خراب میشه! براشون آرزوی سلامتی می کنم.
همگی خسته نباشید.
================================
سگ ها با لیسیدن ابراز علاقه میکنند، هر چند عجیب هم نیست که متوجه نشی چون سالهاست محبت و مهربانی و عشق با آمدن دیکتاتور سنگدل و بی احساسی همچون تو از جامعه اسکایریم لندی رخت بر بسته و متاسفانه از این حاکم کوردل به مردم اسکایریم لند هم سرایت کرده:دی
به نظر من میاد که سگ رفته آب بخوره و چون زبونش هی میومده توی آب ماهی فکر کرده این چیه هی میاد توی آب، نکنه غذا باشه! رفته چک کنه که خوردند به هم و عکاس هم شکار لحظه کرده. تازه سگ فکر کنم جرمن شپرده و غریزه شکار بالایی داره، و یه وقت زد ماهیه رو خورد! که البته این می تونه توجیه کننده علاقه تو به این عکس باشه، چون با دقت بیشتر احتمال یک قتل توی عکس وجود داره، و ضمیر ناخودآگاه تو این احتمال رو لمس کرده!