مشاهده پیوست 1255897
هر بار میام امتیاز بدم یا عکس بزارم بن میشم! به هر حال همینکه چند تا جمله خوب و مفید از فلسفه پیدا کردید که توی ذهنتون بمونه و یه کم هم با گیاهخواری آشنا شدید با ارزش بود.
سلام وحید جان عرض ارادت دوست خوبم
ماشالا خوب یادته ها
ولی موندم چرا یادت نیست آخرکار از سوی دیکتاتوری حاکم، به ما انگ و برچسب تبانی زدن که باعث شد من برای همیشه از این تاپیک برم
آینه :
مشاهده پیوست 1255980
مخلص آقا سعید گلم هستیم @saeid.kh
مشاهده پیوست 1255993
سلام به همه ی عزیزان
درود بر @mehrashkan عزیز
خوشحالم بعد از مدتها شما رو میبینم
سلام اشکان جان مخلصیم
یادمه اون زمان هر هفته بالای ۲۰ تا شرکت کننده داشتیم که خیلی هاشون از قبل هم رو می شناختند و با هم رفیق بودند برای همین این سوءتفاهم ها در امتیازدهی گاها پیش می اومد.
به هر حال من و المحمود همیشه از دیدن دوباره بچه های قدیمی تاپیک مثل خودت و یادآوری خاطرات خوش اون دوران خوشحال میشیم
آخرین مهلت عکس گذاشتن تا آخر فرداشب پنجشنبه.
===========================
عکس من:
قطعا بهتر از من تفاوت سوتفاهم و تهمت رو میدونی (نه میبخشیم و نه فراموش میکنیم)سوءتفاهم
موندم چرا یادت نیست آخرکار از سوی دیکتاتوری حاکم، به ما انگ و برچسب تبانی زدن که باعث شد من برای همیشه از این تاپیک برم
دوست گرامی، این طور صحبت کردن راجع به اون قضایا درست نیست.قطعا بهتر از من تفاوت سوتفاهم و تهمت رو میدونی (نه میبخشیم و نه فراموش میکنیم)
در مورد اتفاقاتی که قشنگ نبودن هرجور حرف بزنی درست نیستدوست گرامی، این طور صحبت کردن راجع به اون قضایا درست نیست.
اشتباه یادتونهچیزی که من از اون ماجرا یادمه اینه که بچه های دیگه تاپیک هم شروع کردند اعتراض به شما
شما که تخیل و برداشت شخصی خودت رو ملاک قضاوت دیگران قرار میدی و براحتی تهمت میزنیچه کسی مقصر اون قضیه بود؟
همین که توی قوانین ذکر شده ملاک تشخیص مدیریته مصداق بارز دیکتاتوریهشما که میگید دیکتاتور
یه ضرب المثلی داریم که میگه : کثافت رو هرچی بهم بزنی بوی بدش درمیاد!فقط سعی کن خودت رو از حاشیه های مشابه دور نگه داری
گرامی، شما در موقعیت بخشیدن یا فراموش کردن نیستید اصلا! از قرار معلوم شما در موقعیت "خدا کنه با گذشت زمان همه یادشون رفته باشه اصل قضیه چی بوده و بتونم یه کم مظلوم نمایی کنم" قرار دارید، ولی از بدبیاری شما، بنده عکس های مربوط به اون قضیه و امتیازدهی درخشان شما رو هنوز روی هاردم داشتم، که تقدیم می کنم!در مورد اتفاقاتی که قشنگ نبودن هرجور حرف بزنی درست نیست
اشتباه یادتونه
شما که تخیل و برداشت شخصی خودت رو ملاک قضاوت دیگران قرار میدی و براحتی تهمت میزنی
همین که توی قوانین ذکر شده ملاک تشخیص مدیریته مصداق بارز دیکتاتوریه
دیکتاتور به کی و دیکتاتوری به چی میگن؟ یه نفر بنا به تشخیص خودش فکر کنه نتیجه بگیره تصمیم بگیره و حکم صادر کنه
چرا؟ چون مدیره
به این نمیگن دموکراسی، میگن دیکتاتوری
یه ضرب المثلی داریم که میگه : کثافت رو هرچی بهم بزنی بوی بدش درمیاد!
پس بهتره بیشتر .....
ولی ما، تهمت های بیجا رو نه فراموش میکنیم و نه میبخشیم
اینو دیگه شما نمیتونی تعیین کنی، من و کلا هرکسی این حق را داره وقتی کسی بهش تهمت میزنه ببخشه یا نبخشهگرامی، شما در موقعیت بخشیدن یا فراموش کردن نیستید اصلا!
از قرار معلوم شما همچنان علاقه زیادی به قضاوت انسانها دارید و الانم در مورد من براحتی قضاوت کردید که من چه فچری با خودم کردم، ایشالا که شما راست میگی، حساب کتاب من و اونکه اشتباه در موردم فکر میکنه بمونه بین خودم و خدااز قرار معلوم شما در موقعیت "خدا کنه با گذشت زمان همه یادشون رفته باشه اصل قضیه چی بوده و بتونم یه کم مظلوم نمایی کنم" قرار دارید، ولی از بدبیاری شما، بنده عکس های مربوط به اون قضیه و امتیازدهی درخشان شما رو هنوز روی هاردم داشتم، که تقدیم می کنم!
دوستانی که اون زمان همراه ما نبودند تصویر زیر و امتیازدهی ایشون رو ببینند و با ژست حق به جانب ایشون مقایسه کنند که آیا واقعا تهمت بیجا به ایشون زده شده:
اولا که کسی به اون صورت نمونده!! ولی هرکسی هم که با این شرایط هنوز مونده معلومه خیلی بیشتر از اونکه شما در موردشون فکر میکنید بزرگوارنشاید به اندازه کافی بزرگوار باشند
تا جایی که یادم میاد من هیچ وقت از کلمه تبانی در مورد شما استفاده نکردم، و اصلا از همون اولش هم همیشه هم توی ذهنم بوده که شاید علت این قضیه دوستی یا چیز دیگه ای غیر از تبانی بوده (هم در تاپیک این رو نوشتم و هم در پیغام خصوصی که همون سال 2014 براتون فرستادم).متاسفانه باید مجدد تکرار کنم
اینکه ما چه امتیازهایی به همدیگه دادیم همون زمان کاملا مشخص بود
منظورم از تهمت اینه که شما میگید ما تبانی کردیم و برنامه ریزی شده به هم اینجوری امتیاز دادیم در صورتیکه اصلا چنین چیزی نبوده و فقط خدای بالای سر شاهده که اینجور بوده یا نه
این تهمتی بوده که شما زدین
اگه اینجوری بوده که شما تشخیص دادین و تبانی کردیم که من عذر میخوام (شما هم میتونی نبخشی) ولی اگه اونجوریه که من میگم و اصلا با هم هماهنگ نمیکردیم که دیگه خودت میدونی و خدا و منی که نمیبخشم
شما خودتون شروع کننده این بحث در محیط عمومی هستید، بعد میگید اینجا ادامه نمیدم و تایپ کردن برام سخته؟ خوب اگر سخته از اول شروع نمی کردید...این بحث را در اینجا ادامه نمیدم فرمایشی داشتید از طریق پخ یه راه ارتباطی دیگه بذارید در خدمتم تایپ کردن واقعا برام سخته