درود و عرض ادبمن قصد نداشتم و ندارم امتیاز بدم تنها سعی میکنم از این سری نقدمو مطرح کنم هر چند رانتهای ضربدری احتمالی رو هم نادیده خواهم گرفت چونکه هیچکس رو اینجا در حد کارشناس عکاسی نمیدونم حتی bitcomet و تگهای اینجا بیشتر حالت نمایشی دارند.
در مورد عکس خودم یک عکس نوستالژیک از گروه معروف بیتلز رو انتخاب کردم که میشه گفت معروفترین گروه تاریخ موسیقیند هر چند ممکنه یکسری از شماها مث سعیدخان نشناسیدشون و امتیازی از این بابت لحاظ نفرمایید.
فاکتورهای سیاه و سفید بودن عکس، شادیهای قدیمی که سعیدخان مطرح کردند و کیفیت بالای عکسی که متعلق به حدود ۵۰-۶۰سال پیشه بنظرم پوینتهای مثبت کمی نباشند و البته گروهی که سنتی شکل میگیره و در نهایت آلبومها و آثارشون تا به الآن پرفروشترین تاریخ شدند در کنار حواشیهای جنجالی نظیر ترور جان لنون که عده ای معتقدند بعلت انتقادهاش از گلوبالیستها بود در کنار ازدواج مشکوک و جنجالیش و شایعه قوی مرگ پل مک کارتنی و استفاده از بدلش که شواهدی مبنی بر این سیاهنمایی وجود داره این گروه رو تا به الآن ماندگارترین کرده...
در مورد عکسهای دیگر اعضا، عکس bitcomet رو بیشتر پسندیدم چونکه خیلی داستانها داخلشه از جنگ جهانی و اشغال کشور تا آزادسازی و مقایسه آرتیستیک حال و هوا و بنای شهر قدیم و جدید تا به امروز که دست نخورده اما عکسهای دیگر اعضا رو سطحی برداشت کردم که نکته عمیقی ندارند.
در ضمن دو به شک بودم که عکس بیتلز رو بذارم یا عکسی که در ادامه قرار میدم شاید تاپیکی رو جدید ایجاد کنیم با عنوان عکسهای رزرو جالب باشه.
مشاهده پیوست 1259152
حتی اگر خواستید چنین کاری کنید بسیار دقت کنید که حرف تون فقط "نقد" عکس ها باشه و حتی یک کلمه طعنه و نیش و کنایه به دیگران نداشته باشه. جملاتی مثل اینها:من قصد نداشتم و ندارم امتیاز بدم تنها سعی میکنم از این سری نقدمو مطرح کنم
هر چند رانتهای ضربدری احتمالی رو هم نادیده خواهم گرفت
هیچکس رو اینجا در حد کارشناس عکاسی نمیدونم حتی bitcomet و تگهای اینجا بیشتر حالت نمایشی دارند.
بهرحال تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها آدم باید ظرفیتشو اونقدر بالا ببره که بجای آینه شکستن و اعمال فشار و تهدید به دیگران خودشو اصلاح کند اما علت این که تعداد شرکت کننده ها کمتر و کمتر شده چونکه اکثریت جامعه فرار رو به قرار ترجیح میدهند و بر خلاف ماها بی تفاوتند.حتی اگر خواستید چنین کاری کنید بسیار دقت کنید که حرف تون فقط "نقد" عکس ها باشه و حتی یک کلمه طعنه و نیش و کنایه به دیگران نداشته باشه. جملاتی مثل اینها:
ابدا تحمل نخواهند شد.
تاکید می کنم، حتی یک کلمه حرف تند و طعنه در کار نباشه! و این رو هم آخرین اخطار خودتون قبل از محرومیت های سنگین بدونید. جو این تاپیک از قدیم همیشه دوستانه بوده و رفتار ناراحت کننده شما خیلی بیش از اون چه که باید تحمل می شده، نادیده گرفته شده. مراقب باشید لطفا.
تا جایی که یادم میاد من هیچ وقت از کلمه تبانی در مورد شما استفاده نکردم
در هر صورت من هم موافقم. این بحث رو در محیط تاپیک ادامه نمیدیم.
جالبه! فقط و فقط یک ساعت بعد از این که بهتون گفتم آخرین اخطارتون قبل از محرومیت هستش، شما دوباره یک پست دیگه حاوی کلامی با لحن همیشگی و پر از طعنه و کنایه می فرستید. فعلا به مدت یک ماه از پست زدن در این تاپیک محروم میشید، و در صورت تکرار این رفتار در آینده برای همیشه ازتون خداحافظی می کنیم.بهرحال تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها آدم باید ظرفیتشو اونقدر بالا ببره که بجای آینه شکستن و اعمال فشار و تهدید به دیگران خودشو اصلاح کند اما علت این که تعداد شرکت کننده ها کمتر و کمتر شده چونکه اکثریت جامعه فرار رو به قرار ترجیح میدهند و بر خلاف ماها بی تفاوتند.
فقط نکته ای که امشب متوجه شدم من چونکه مدتیه امتیاز نمیدم حتی اگر بالاترین امتیاز رو بگیرم برنده نمیشم در نتیجه بهتره به روزهای سابقم برگردم.
در مورد نحوه امتیازدهی اگر جو اینجا واقعاً دوستانه است نباید به نحوه امتیازدهی حساسیت نشون بدید خصوصاً که من تابحال کسی رو نیاوردم که ضربدری به همدیگه امتیاز بالا بدیم و خودمونو برنده کنیم و در انتها سرنای شادی رو علناً راه بندازیم فقط ممکنه یکی دو بار بخاطر تلافی از عمد پایینتر زده باشم چونکه حس میکردم عکسهای ضعیفتر یا حتی ضعیفترین عکسها انتخاب میشن و آدم منفجر میشه از نهایت رفاقت و عدالت و چیز عجیبی نیست بهرحال اما در مجموع سعی کردم منصفانه قضاوت کنم و احساساتمو کمتر درگیر کنم.
شاعر میگه چون دوست دشمن است شکایت کجا برم البته منظورم صرفاً شما نیستید در هر حال خطاهای اعضا و مدیران رو یک نفر باید باشه که برطرف کند خدا که از آسمون پایین نمیاد در نتیجه خودمون مسئولیم.
ایده تاپیک خیلی زیبا و جالبه منتها حالت مارکسیستی داره که بارها به کدورت کشیده میشه واسه این دو پیشنهاد اتخاذ کارشناس بیطرف ماهر و تغییر شیوه امتیازدهی رند تا سقف ۵ رو مطرح کردم که نادیده گرفتید.
کامنتها رو به تاپیک انتقادات و پیشنهادات منتقل کنید بهتره اینجا پاکسازی شه.
لوووول، دیگه تقریبا با این پستی که زدید کاملا اشکال کار خودتون رو ثابت کردید. شما به احتمال زیاد یه تصویر مبهم از قضایای اون موقع یادتون بوده و بیخود و بی جهت از من کینه به دل گرفتید، الان هم احتمالا هر چقدر لابلای پست های اون زمان گشتید دیدید ای بابا! این که اصلا به من نگفته بود تبانی! ولی چون اقرار کردن به اشتباه بعد از این همه بحث کار سختیه مجبور شدید با این عکس سانسور شده بحث تون رو ادامه بدید!مشاهده پیوست 1259326
میگی اینجا ادامه ندیم ولی باز اینجا جواب میدین منم مجبور میشم اینجا پاسخ بدم
من که با توجه به رفتار شما باید از این تاپیک برم
بعدش بجز شما و وحید دو نفر دیگه میمونن که مطمئن نیستم اونام تا کی حضور داشته باشن
بخدا حیفه، کمی انتقاد پذیر باشید بد نیست. نمیدونم اگه جو اینجا صمیمی و دوستانه اس چرا نمیشه دو کلمه انتقاد یا درد دل کرد از بس که شما با لحن بد و تند و بالا به پایین و با گارد و تهدید صحبت میکنید
اگر شما هم معتقد بودید تبانی نکردیم و کاملا اتفاقی و بر اساس نظرشخصی اون امتیازها رو دادیم پس چرا تذکر دادین؟ خب ما نظرمون در مورد عکسهای همدیگه و دیگران اون بوده وقتی تذکر میدید که اینجوری امتیاز ندیم دو حالت داره 1. تشخیص دادین ما داریم تبانی میکنیم 2.قبول دارید ما تبانی نکردیم ولی امتیازدهیمون باب میل شما نبوده
حالت سومش چیه؟ آقا به پیر به پیغمبر ما هماهنگ نمیکردیم اخه همچین چیزی مدال طلای المپیک که نیست بعد 7 سال چرا باید دروغ بگم؟ تبانی در کار نبوده اگه هنوز باور نمیکنی و معتقدی تبانی بوده که من ازتون نمیگذرم، اگرم قبول داری حرفمو پس چرا تذکر دادین؟ خب ما نظرمون در مورد عکسها اون بوده دیگه
یه کاری کنید این تاپیک تبدیل نشه به یه تاپیک دو سه نفره (که به برخی دلایل تقریبا همینطور هم شده)
کاملا مشخصه دیکتاتوری چقدر براتون لذت بخشهفعلا به مدت یک ماه از پست زدن در این تاپیک محروم میشید، و در صورت تکرار این رفتار در آینده برای همیشه ازتون خداحافظی می کنیم.
اینم طرز صحبت و برخورد کردن شمادر زمان مقتضی منتقل خواهند شد. شما نگران نباشید.
دقیقا به همون برمیگرده هم شما میدونید و هم مندر سطور پایین تر هم کلمه "این رویه" واضحا به تبانی بر نمی گرده،
mahi58 قاتل زنجیره ای بوده دستش به خون همه آلوده هست
عکس من:
خواستگاری این جوری هم داریم، خبر داشتید که؟ عکس با الهام از نوشته آقای بهرامی عزیز در تاپیک آخرین عکسی که گرفتم: