2- زمان قرار دادن عکسها برای مسابقه از روز شنبه هر هفته تا پایان روز چهارشنبه همان هفته
ممنون.
وقت شرکت در مسابقه طبق قانون در پست اول به صورت زیر است و شما می تونید در اون موفع عکس خوتون رو قرار بدید
با تشکر فراوان
از کاوه ی عزیز و بی همتای گرامی هم عذرخواهی می کنم.چون عکسشون رو بعد از پایان زمان مسابقه گذاشتن به عکس هاشون نمره تعلق نگرفت ولی امتیازاتی رو که دادن حساب کردم.
برنده ی مسابقه ی این دوره :ghoghnoos17 . تبریک به این دوست عزیز.
از کاوه ی عزیز و بی همتای گرامی هم عذرخواهی می کنم.چون عکسشون رو بعد از پایان زمان مسابقه گذاشتن به عکس هاشون نمره تعلق نگرفت ولی امتیازاتی رو که دادن حساب کردم.
مهم : اگر کسی حال و حوصله داشت ، جمع امتیازات رو چک کنه دوباره ،ولی در هر حال فکر نمی کنم که در نتیجه ی مسابقه اثری داشته باشه :دی ققنوس عزیز برنده ی بی چون و چرای این دور هستنلطف کنید موضوع بدید ققنوس جان !
ببخشید لیلی گرامی من اوضاع روحیم خوب نبود : )) برا همین جمع میزدم بهم میریخت همه چیز دستت درد نکنه به ققنوس هم تبریک میگم
عجب شبی بود !
بر همه دوستان و سروران درود ...
تشکر می کنم از لطف همه عزیزان که شرمنده ام کردن با بزرگواری بی حد وحصرشون ...
و شرمنده ام اگه جواب لطف دوستان رو یک به یک نمیتونم بدم تا یکدستی تاپیک دچار مشکل نشه ...
اگر دوستان اجازه بدن امشب رو صبر کنیم تا دوستمون (( kaveh hazhir )) عزیز که به ما افتخار همراهی دادن ، از طرف این حقیر موضوع رو انتخاب و پیشنهاد کنن ...
اما اگه به هر علتی ایشون امشب به دنیای وب و این تاپیک افتخار ندادن برای به هم نخوردن روال کار و اگه موضوع پیشنهادی تکراری نباشه با اجازه دوستان (( امید )) رو به عنوان موضوع تصاویر این دوره پیشنهاد می کنم ... فکر می کنم که همه دوستان بر این باور باشن که مهمتر از همه نتایج ، حس کنار هم بودن و همراهی همه عزیزان باشه بنابراین خواهشمندم اگه دوست عزیزمون که در دور قبل کمی دیر به ما ملحق شد یعنی جناب (( kaveh hazhir )) امشب در جمعمون حضور داشتن موضوع رو ایشون پیشنهاد بدن ...
با رخصت از همه رفقا و با امید به سلامتی و شادکامی ...
ارادتمند همه دوستان ...
یا حق ...
ققنوس 17