امتیازات این بنده حقیر:
siavash20: 10 عالی بود... البته من هم مثل ایشون توی
این اثر لحظه مرگ خودم (و بعدش) رو نشون دادم! :دی
bitcomet: 8
Firepersian: 8
hoorsa: 10 این عکس هر چند بار هم که گذاشته بشه من بهش امتیاز بالا میدم. اگر 10 ندادم هم فقط به این خاطره که بچه ها نوشته بودند عکسش واقعی نیست...
seashore: 9 آورین. قشنگ بود...
Sawyer2010: 9 باز هم قشنگ بود. آورین...
hossein137: 7 نمی دونم چرا زیاد حال نداد (شاید چون من از این فیلم هایی که خانوم ها بازی می کنند خوشم نمیاد)، ولی متن زیرش 10 می گرفت...
omid0: 10 خیلی عالی بود. ممنون...
astanboos: 9 کمی کلیشه ای است، ولی خوب عکس بزرگ و معروفی می باشد. :دی
FERI KHAN: 9
kambiz_g: 9
Bvafa: 8
Terme: 10 درود بر همه شون...
mahi58: صفر مطلق (منفی 283)
p30room: 9
xxninaxx: 9 البته نمی دونم، سگه زنده است یا اون هم با صاحبش مرده؟
S.M.H: 8 البته ربطی به موضوع نداره و باید حق هم بدی! :دی
ms368: 10 چقدر سنگین و ناراحت کننده است! البته واقعا هم بچه به آدم مرده شباهت نداره خیلی...
----------------------------------------------------------------------------------
یاد گرفتم
من واقعا معذرت میخوام اگه نظم تاپیکو بهم ریختم .
تکرار نمیشه
آورین، آورین. این بار معذرت خواهی ات رو قبول می کنم، ولی به قول این مدیرها اگر یک بار دیگه این کارت رو تکرار کنی اون وقت مجبور میشم باز هم معذرت خواهی ات رو قبول کنم.
عکس واقعیه
هیچکس اسم این شهیدان رو نمیدونست تا اینکه "احمد دهقان" در شماره ی شهریور 90 "همشهری داستان ص28" اسم این شهیدان رو گفت و ماجرای شهادتشون رو تعریف کرد.
شهید سمت راست:علی شاه آبادی
شهید سمت چپ:عباس حصیبی
عکاس:رضا احمدی و با دوربین علی شاه آبادی
مشاهده پیوست 137859
سلام دوست عزیز mahi58 این اطلاعاتیه که من از این عکس دارم:
در مجموعه عکس های جنگ، زیر عکس بالا می نویسند: "عکاس: ناشناس". در توضیح عکس هم معمولا اسمی از شهدا نیست، چون کسی نام آن ها را نمی داند. مجله "همشهری داستان" در شماره شهریور خود از قلم احمد دهقان (نویسنده رمان معروف "سفر به گرای 270 درجه")، حکایت این عکس را منتشر کرده
عکس مربوط است به 21 دی ماه سال 65، سومین روز عملیات کربلای پنج در شلمچه، وقتی که گروهی از نیروهای ایرانی در محاصره نیروهای عراقی گیر افتاده بودند. احمد دهقان، خود به عنوان شاهد عینی، نوشته که توی یکی از سنگرها، عباس حصیبی (شهید سمت چپ در عکس) و علی شاه آبادی (شهید سمت راست که یکی از سمینوف چی های دسته ادوات بوده)، کنار هم نشسته بودند که تیر سمینوف عراقی می خورد توی سر حصیبی و رد می کند، می خورد توی سر دومی. سر حصیبی را باند پیچی کرده بودند ... عکس را هم رضا احمدی با دوربین علی شاه آبادی گرفته
همرزم شهید: عباس حصیبی تنها پسر خانواده بود از بچه های باحال بسیج مسجد انصار الحسین (ع) انتهای خیابان پنجم نیروی هوایی (شرق تهران). شهید شاه آبادی (نفر پشتی) هم از بچه های همان محل بود. عکاس هم شهید رضا احمدی است که در عملیات غدیر در منطقه پاسگاه زید در پد مرزی در سال 67 به شهادت رسید.
ممنون از توضیحات تون بچه ها.
درود بر همه شون...
من میتونم الان امتیاز بدم ؟؟؟ آخه تا شنبه نیستم
منم مشکل شما رو دارم یه جوارایی

پ ن : تا 12 on می مونم امتیاز میدم و میرم
همین چند هفته قبل روی این قضیه بحث شد و اکثریت بچه ها نظرشون این بود که اگر کسی توی امتیازدهی نتونست بیاد در مسابقه شرکت داده نشه. امتیازدهی قبل از شروع روز چهارشنبه هم امکانش نیست، چون ممکنه بچه ها تا آخر سه شنبه عکس بذارند.
پ.ن:ما محمود تعیین میکنیم ما تو دهن این محمود میزنیم :دی (داداش تقلید موضوعی اون هم تو ملا عام؟)
چی خیال کردی عزیز من، من مرغ طوفانم نیاندیشم ز طوفان!