• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
عجب بیشرفایی ان این انگلیسیا و اروپاییا اونوقت میان به کار شیث و نصرتی بیچاره گیر میدن
پ .ن :البته حتما اون دوتا هم این عکسا رو دیده بودن دیگه و همچنین کسایی که جریمشان کردن این عکسا رو ندیده بودن :دی
اسپویلرت محشر بود ولی کلهم فوتبالی
یا علی
میخواستم یکی از عکسای اسپویلر رو بذارم ولی حیف که اسلام دست مارو بسته :دی(تلمیح به فیلم مارمولک:دی)

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام به همه
منم با این شرکت میکنم:
13386219751.jpg

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
دوستان تصویرم رو ادبت کردم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام من اینبار با یه عکس از یه صحنه ورزشی تاریخی حماسی.... اوووووه آره شرکت میکنم که فکر نکنم هیچ ایرانی ای که اون دیده از ذهنش خراج بشه یا هروقت که اونو میبینه دوباره ذوق نکنه
چون عکسای زیادی ازش نبود مرحله به مرحله میزارم

فکر کنم به هیچ وجه لازم به توضیح نباشه فیلمشم که رو نت پره برین ببینین یادش بخیر
البته یه سنخیتم با امروز داشت که امروز بچه ها بازم دقیقه آخر با گل بازیکنی ریز جسه مثه خود خداداد گل پیروزیو زد و ایران یک هیچ بازی سخته با ازبک ها رو برد
قیافه ازبک ها دیدن داشت بعد از گل
البته دلم نیامد اینارم نزارم

راستی تولد حیدر کرار امام علی (ع) و روز پدر و مرد رو به همه تان تبریک میگم
شاد و پیروز باشیم
یا علی

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
ای جوانان تا آخر امشب فقط مهلت عکس گذاشتن دارید

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
هورسا کلا شوخی می کنی یا جدی میگی؟ این عکس ها مورد نداشتند؟ پس چی مورد داره به نظر تو؟
62026916665829194646.gif
(اسمایلی به مناسبت روز مرد هستش! :دی).

عکس ها + یه چند مورد اسپمی که زده شده بود به قول سید پاک رفت. لطفا عکس هایی که برای انجمن مشکلات فیلــــــت*راسیون ایجاد می کنه نذارید بر و بکس. ممنون.
44965538714934593513.gif

پ.ن: هورسا اگر اعتراضی، درد دلی فحشی چیزی داشتی بیا تو تاپیک گپ و گفتگو. :دی

-------------------------------------------------------------
امروز آخرین مهلت برای گذاشتن عکس و شرکت در مسابقه هستش. ضمن آرزوی ابتلا به شاقولوس برای ya_ali_mavla که یکی از عکس های مورد نظر بنده رو برای مسابقه قرار دادند از دوستان خواهش می کنم اگر می خوان در مسابقه شرکت کنند تا آخر امشب عکس شون رو در تاپیک بذارن. :)

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا کلا شوخی می کنی یا جدی میگی؟ این عکس ها مورد نداشتند؟ پس چی مورد داره به نظر تو؟
62026916665829194646.gif
(اسمایلی به مناسبت روز مرد هستش! :دی).

عکس ها + یه چند مورد اسپمی که زده شده بود به قول سید پاک رفت. لطفا عکس هایی که برای انجمن مشکلات فیلــــــت*راسیون ایجاد می کنه نذارید بر و بکس. ممنون.
44965538714934593513.gif

-------------------------------------------------------------
امروز آخرین مهلت برای گذاشتن عکس و شرکت در مسابقه هستش. ضمن آرزوی ابتلا به شاقولوس برای ya_ali_mavla که یکی از عکس های مورد نظر بنده رو برای مسابقه قرار دادند از دوستان خواهش می کنم اگر می خوان در مسابقه شرکت کنند تا آخر امشب عکس شون رو در تاپیک بذارن. :)

کجاش مورد داشتن محمود دیگه تو شنا که نمیتونن با لباس برن شنا کنن مایو تنشون بود خو .پوشیده بودن اینا به قول یه بنده خدا همشون زنهای نجیبین شوهر دارن :دی
ولی چشم پاک کردم امیدوارم به این یکی دیگه ایرادی وارد نباشه

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
سلام : )

29377-1280x800.jpg

خیلی این عکس رو دوز دارم :x

فکرم نکنم فتوشاپی توش دخیل باشه آخه زوم کردم و
مسیر رو دنبال کردم ...
سایز اصلیش خیلی بزرگ بود کوچیک کردم ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

اشانت ویژه ( در ابتدا می خواستم این عکس رو بزارم ولی دقت کردم دیدم موضوع بهترین صحنه هست ) :

captain_tsubasa_by_carlinx.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اشانت ( اینا رو هم دوز دارم :x ) :

cool-kick-1280x960-wallpaper-3988.jpg
pole-vault-sport-1280x800-wallpaper-3572.jpg

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
دوستان از همتون دعوت میکنم که بیایین اینجا: http://forum.persiantools.com/t83485-page17.html
و ببین توی این انجمن ک ایشون هیچ مدرکی ندارند و همینطوری بنده رو مورد ظلمشون قرار دادن و محروم کردن

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
دوستان از همتون دعوت میکنم که بیایین اینجا: http://forum.persiantools.com/t83485-page17.html
و ببین توی این انجمن ک ایشون هیچ مدرکی ندارند و همینطوری بنده رو مورد ظلمشون قرار دادن و محروم کردن

دوست گرامی ، شما بحثتون رو توی همون تاپیک و یا پی ام پیگیری بفرمایید و روال سایر تاپیک ها رو به هم نزنید. ممنون

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
چرا اینقدر دورو نگاه میکنید ؟؟؟ صحنه دلنشین و حساس ورزشی که واقعا وقتی هر ایرانی همون لحظه این صحنه رو دیده خیلی احساس خوبی بهش دست داده صحنه بعد مهار وزنه سنگین توسط بهداد سلیمی

مشاهده پیوست 155809

صحنه اقتدار ورزشی :D

sport-2-_best-foto.jpg

شکار لحظه ورزشی 1: سقوط در ورزش

savarkari_kjhuigv.jpg

شکار لحظه ورزشی 1: اوج قدرت نمایی

1197832353_24453_s_3eke.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این هم عکس من در دقیقه نود! مربوط به افتتاحیه زیبای المپیک Beijing چین در سال 2008. البته اگردست خودم بود به یاد موندنی ترین خاطره ورزشی ام اون عکس گل خداداد عزیزی به استرالیا بود که اون رو قبلا بچه ها گذاشتند..

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
astanboos: 7 عکس هات جلف بود. دوز نداشتم!
128fs4765852.gif

FERI KHAN: 8

omid0: 9 دمش گرم. خیلی حال داد. چه دوچرخه توپی هم داره... :دی

ya_ali_mavla: 10 یکی از خوشحال کننده ترین لحظه های زندگی ام بود.کسی رو داریم اینو یادش نباشه؟
05351597160865953774.gif

hoorsa: 8 نسبتا بد نبود! :دی

Sawyer2010: 9 ایول! چه حالی میده. حیف که جرات ندارم... :دی

siavash20: 9 سیاوش مگه میشه این بی فتوشاپ باشه. قشنگه ولی ادیت شده هستش مسلما! :دی

bitcomet: 8

Firepersian: 9

mahi58: 0

------------------------------------------------------------
ای بی وژدان تو که این بیماری رو برای من آرزو کردی نامررررررررررررد الان من بهش مبتلا شدم جدی!!!
لااقل بگو چطور بیماری ایهه و راه درمانشم بگو
پادزهری چیزییییییییییییییییییییییییییییییییییی
عکسا حال کردی......
121fs725372.gif

47b20s0.gif

acigar.gif

یا علی
عــه! جدی جدی گرفتیش؟ ایول!
47b20s0.gif

بنده فقط در زمینه نفرین کردن فعالیت می کنم و اطلاعی از پادزهرش ندارم. می تونید از فرزاد سوال کنید (کلا کپی رایت شاقولوس متعلق به ایشونه)!
gigglesmile.gif

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
امتیازات بنده :
astanboos: 6 یک سوال ، خداییش این الان بهترین صحنه ورزشی بود که دیدی ! یکم حالم بد شد ( آخه بعد ضربه رو تصور کردم )
621221_LaieA_011.gif
:دی
FERI KHAN: 7 عکسای با کیفیت تر و حرفه ای تر فوتبالی و دلپیرویی هم بودا
321621_695621_Laie_20.gif

omid0: 8
ya_ali_mavla: 9 آقا دمتااااان گرم مارو بردی تو اون دوران چهقدر با این مارک بوسنیچ ( دروازه بانه ) خاطر داشتیم
586821_LaieA_021.gif

hoorsa: 7+1 هورسا این چی بود ؟ المپیک زنانه ؟ چرا انقدر کوچولو عکس ؟ خوب من چشما ضعیفه
663920_phil_25.gif
/// +1 برای تصویر خاک برسری بود که گذاشتی و مارو به فیض رسوندی
649721_LaieA_035.gif

Sawyer2010: 9

siavash20: 0
bitcomet: 9 خیلی زیبا بود - حالا خودمونیم توپ بود یا گردباد ؟!
765521_LaieA_058.gif

Firepersian: 10
mahi58: 8 آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدی
214920_Cherna-facepalm.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

siavash20: 9 سیاوش مگه میشه این بی فتوشاپ باشه. قشنگه ولی ادیت شده هستش مسلما! :دی

فتوشاپ که داره یکم ( اون ابرهاش یکم فتوشاپیه :دی ) ولی من منظورم کلیت و موقعیت جغرافیایی عکس بود الان اینا روی کوه یا تپه هستن
و موقعیتشون طوریه که کوه رو بیان پایین و مسیر رو برن مبرن تو دریا
674921_LAieA_008.gif
( داری چه توضیح کامل + مفهومی دادم
586821_LaieA_021.gif
)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ای نامرد میخواستم اینبار من اولین نفری باشم که امتیاز میدم یه ساعت امتیاز دادم میام میبینم بازم تووووووووووو...........
2mo5pow.gif

astanboos:8.50 وای!!!!!!!!!!! اگه اون یارو اااا مرد بود....................هیچوقت یه مرد اینجوری نمیره جلوی تووووووووووپ
flat.gif

FERI KHAN : 9.50 بازیکنم بازیکن های قدیم.........البته فقط توتی(رم) :دی
omid0: 10 یه روزی منم سوار پالاگرایدر میشم......قول میدم
Just_Cuz_06.gif

ya_ali_mavla .............دو درو درود دوووود ایراااااااااان
hoorsa: 7 ام الفساد که میگن شووووووووومایی؟؟؟؟؟؟!!!این بهترین صحنه ورزشی بود یا میخواستی بگی خانوما هم هنرمندن؟؟!!:دی
62026916665829194646.gif

Sawyer2010 : 8.50 یه روزم من ازین ارتفاعات البته با بندش (اسمشو نمیدونم چیه) و همچنین با چتر نجات میپرم پایین ....قول میدم.....آواتارتو عوض کردی نشناختم گفتم به یه تازه وارد...............
siavash20:9.50 خوب بنده خدا اینکه داد میزنه فتوشافته ولی خیلی جای توپیه من قول میدم یه روز برم یه اینجور جایی با دوچرخه دماوندم!خیلی باحاله!!!:دی
bitcomet : 8 حتما دوربین مخفی بوده ندیده :دی
Firepersian : 9.75 هوووووووم بلاخره یه عسک با مسمااااااا....آفلین:)
mahi58 :7.25 هوووووم انتظارم از تو یکی خیلی بیشتر بوددددد........
129fs4468377.gif

خداییش بچه ها موضوع توپی بود ولی خیلی کیفیتتان پایین بود من همیشه یه دو سه تا شاگرد با نمره ده داشتم ولی اینبار هیچی
خیلی عکسهای بهتری میتونستین بزارین
خداییش من میخواستم چند تا اسپویلر ناب دیگه بزارم گفتم شاید شما ها بخواید بزارید بد بشه
همه خراب کردیییییین
راستی بعضیا (دو سه نفر از بچه ها) بهتره یه بار دیگه متن موضوع رو بخونن و درکش کنن
اخه اینا چییییییییییییی بودن؟؟؟؟؟؟؟؟
5.gif
:grrr:
یا علی

عــه! جدی جدی گرفتیش؟ ایول!
47b20s0.gif

بنده فقط در زمینه نفرین کردن فعالیت می کنم و اطلاعی از پادزهرش ندارم. می تونید از فرزاد سوال کنید (کلا کپی رایت شاقولوس متعلق به ایشونه)!
gigglesmile.gif

آره ولی یه یه هفته ای میشه
4chsmu1.gif

خوب طرح یه آنتی نفرینو ریختم میخوام فعالیتاتو مختل کنم:D
خدمت عمو شاقولوس اااا ببخشید عمو فرزاد هم میرسیم ولی با نوع پیشرفته ای از شاقولوس ،آنفولانزای شاقولوسی!!!!
4chsmu1.gif

یا علی

Last edited:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بابا یه کم ذوق داشته باشین عکسهای به این خوشگلی گذاشتم

hoorsa: 7 ام الفساد که میگن شووووووووومایی؟؟؟؟؟؟!!!این بهترین صحنه ورزشی بود یا میخواستی بگی خانوما هم هنرمندن؟؟!!:دی
62026916665829194646.gif

وسی!!!!
یا علی

سلام خوب من یه چند تا نکته اول بگم
علی مولای عزیز خواهش میکنم تعصبات مذهبی و جنسیتی نداشته باش من وقتی این عکسو میذاشتم اصلا به اینکه زن هستن فکر نکردم اتفاقی اون عکسو گذاشتم چون به نظرم واقعا زیبایی خاصی تو این ورزش واتر پلو هست
بعدم یه چیز دیگه که میخواستم بگم این که صحنه گل زدن فوتبال به نظرم زیباترین صحنه ورزش نیست چون صرفا عکس گل گذاشتن تیمهای مختلف ورزشی برای مردم همونجا بیشتر لذت بخش و شادکننده هست تا اینکه زیباترین صحنه ورزشی باشه البته این نظر شخصی منه امیدوارم از دست من دلخور نشین ولی به هر حال امتیازات من کمتر از 7 نخواهد بود چون به هر حال همه زحمت کشیدن

astanboos 8دلم میخواست بیشتر بدم ولی خوب شرمنده که 8 شد امیدوارم دلخور نشین خودتون 20 هستین
ferikhan 7.5
omid 9عکس قشنگی بود توجه منو جلب کرد ممنون
yaali 7
sawyer 9اینم قشنگ بود
siavash 8.5
bitcomet 9
fire 8
mahi 9عکست قشنگ بود مدیر سخت گیر :(

بالا