جدی خودت کشیدی ؟
قیافه خانومه آشناست :دی
منم فردا شرکت میکنم
چقدر عکسها خوب بود این دفعه
p30room عزيز . كا ر تون بي نهايت زيباست . كاش من هم كمي مانند شما هنر مند بودم![]()
p30room: 10 پسر جدی جدی اینو خودت کشیدی؟ اولا که چرا شئونات اسلامی رو رعایت نکردی ()، دوما که به قول سید:![]()
![]()
p30room: 10 پسر جدی جدی اینو خودت کشیدی؟ اولا که چرا شئونات اسلامی رو رعایت نکردی ()، دوما که به قول سید: احسنت :دی هر چه شئونات کمتر بهتر :دی
p30room : 10 عالی داش فرزاد...خیلی هنرمند هستیا![]()
p30room: 9 خیلی نقاشی قشنگیه..
p30room : 10 عجب هنرمندی بودی و لو نمیدادی :blush:
p30room: 10 راستش فرزاد جان چون شما خودت کشیدی 10 رو فقط به شما دادم .
p30room : 10![]()
p30room: 10 چون کار خودت بود. حالا کیه کلک...؟ :evil:
خوب این هفته رقابت اصلی بین جواد و فرزاد بود که فرزاد (p30room) بالاخره امتیاز بالاتری آورد و با اثر هنری خودش برنده مسابقه شد. تبریک میگم فرزاد جون.![]()
فرزاد میگم من بعد از این که اون اسمایلی () رو زدم پیش خودم گفتم که حالا نکنه این نقاشی از روی یه آدم آشنا کشیده شده باشه و فرزاد الان بدش بیاد! خلاصه خودم رو یه کم دعوا کردم. البته مسؤولیت این حرکت زشت (و حرکات زشت دیگه) تماما به عهده سید هستش که زدن این اسمایلی رو در این جور مواقع باب کرد!![]()
![]()
و ما هم به مقام سوم مسابقات بسنده کردیم با 75 صدم اختلاف با نفر بالایی و 2 نمره با فرزاد
تبریک به فرزاد عزیز
نامرد حالا بگو اون خانومه کیه:دی
تبریک میگم
درود
تبریک به فرزاد گل . خیلی هم عالیه.
واقعیتش من که نقاشی خیلی دوست دارم ولی اصلا دو زار استعداد ندارم :دی کلا اسب و کله ادم ! بلدم بکشم =)) این نقاش ها رو میبینم راحت یه تابلو ردیف میشن همینطور ماتم میبره :دی
پ.ن: من تو کورس بودم !! :دی
من اشتباهی بودم
![]()
تبریک میگم...![]()
درود
داش فرزاد تبریک فراوان...واقعا قشنگ بود.استعداد فراوانی داری و نشون نمیدی ها...![]()
![]()
تبریک ما رو هم پذیرا باش ای کسی که از هر انگشتت یه هنر میباره![]()
منم به فرزاد جان تبریک میگم...![]()
تبریک فرزاد جان نقاشی زیبایی بود..![]()
منم به فرزاد جان تبریک میگم، این هفته موضوع عالی بود، حیف که نتونستم شرکت کنم