منظورم اینه که از جنگل . کوه . دشت . باغ . باغچه ایناس :دی
ظاهرا باغه:happy:
منظورم اینه که از جنگل . کوه . دشت . باغ . باغچه ایناس :دی
مورچه زحمت کش!
مشاهده پیوست 340552
دوستان این تصویر کاملا واقعی هست..... وخبر از نزدیک شدن آندرو مدا به کهکشان راه شیری رو داره با سرعت خدا کیلومتر وتا 4 میلیارد سال دیگه این دو کهکشهان به هم میخوره .....برا کهکشانمون دعا کنین....!!!!
مشاهده پیوست 340709
اینم لینکش برا علاقه مندان مثل خودم به نجوم.....APOD: 2012 June 4 - Milky Way Galaxy Doomed: Collision with Andromeda Pending
خودم گرفتم ؛ فک کنم جزء عجایب طبیعت باشه![]()
![]()
لازم نیست برای دیدن عجایب طبیعت به سفر برید یا به فضا یا یه دوربین با لنز عجیب قریب داشته باشید کافیه پرده پنجره رو با دستتون کنار بزنید و چند روز به تغییر رنگها دقت کنید واونهارو با موبایل یا هر چیز دیکری ثبت کنید :
مشاهده پیوست 341025
بکی از زیباترین و عجیب ترین حشرات به نظرم مانتیسه که میتونه به هر رنگی در بیاد
http://s2.picofile.com/file/7725004943/weirded_out_of_its_tiny_mind_by_Blepharopsis.jpg
?Do You Wanna Dance With Me
![]()
![]()
سلام به همگی
من اولین باره میخام تو این مسابقه شرکت کنم و با این عکس حضور خودمو به ثبت میرسونم:blush:
مشاهده پیوست 341382
تبریک به greywarden عزیز
زمین های رنگی Yunnan در چین
در بخش شمالی چین نزدیک مرز ویتنام منظره های چشمگیری خواهید دید. این مناظر شگفت انگیز به راحتی با بوم نقاشی یک هنرمند اشتباه گرفته میشود، اما اینجا یک مکان واقعی است که با هزاران زمین پر از گل پوشیده شده است.
ساحلی بین دو دریا
![]()
برای پیدا کردن شگفتی های طبیعت حتما لازم نیست که دور دنیا مسافرت کنیم .
همین گوشه و کنار کشورمون پر بودش از شگفتی هایی که مثل خیلی از چیزا افسانه شدند
برای این هفته من عکس دریاچه خودمون ارومیه رو انتخاب میکنم که دوست داشتنی ترین و خاطره انگیزترین مکان تموم عمرم بود و حالا مثل خیلی از چیزای این دوره و زمونه خشک شد و پوسید .
دریاچه ای که اونقدر شگفتی داشت که واسه بعضی ها سنگین بود نگه داشتن همچین نعمتی.
مشاهده پیوست 343339
دادا این چی بود گفتین :انقاد بود پیشنهاد بود چی بود ؟در جواب دوستانی هم که انتقاد کوچیکی کردند که همین اطراف زندگیمون هم چیزای عجیب و... وجود داره..... جا داره بگم....هر کسی هستیا به دید خودش میبینه هر کسی بایه عجیب خاص به وجود آفریننده پی میبره....وگرنه اگه بخای اینجورحساب کنین آب خوردن هم واقعا عجیبه ..چون تا حالا فک کردی چی میشه احساس تشنگی یهو برطرف میشه پس عکس ازش بگیریم!!!!....حالا یکی براش ریختن برگ درختا عجیبه یکی یه پرنده یکی یه پرواز تواین ابعاد کوچیک براش کافی بوده....ولی برا بنده وسایرین دوستان چیزای دیگه....مثلا برا بنده ابعاد وارقام واشکال وچیزای دیگه نجوم که واقعا دیوانه کنندس .....ببخشین سرتونا درد آوردم جاداشت این حرفا بزنم......موفق باشین...
پ.ن:قصد هیچگونه بی احترامی به هیچ شخصی نداشتم .....
Mahdi-MA = 4
Miladicaa = 4
I Love You = 6
greywarden =6
siavash20 = 7
R.nasri = ?
linkoln = 6
Haj_Ehsan = 7
farshad10 = 6
bitcomet = 8
Agha_Jo0n = 8
ho3in_shiraz = 4
vanhel = 7
Terme = 7
Sawyer2010 = 7
ali3250 = 6
ya_ali_mavla = 7
wonnin = 6
دادا این چی بود گفتین :انقاد بود پیشنهاد بود چی بود ؟
خودتون فهمید چی شد ؟
:blush::lol:
:blink:
:hmm: