Black & White
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 27
- لایکها
- 0
آره بابا خودمم ديگه پس كيم؟ببینم یاشار خودتی؟؟؟؟؟؟؟
ايدي خودم رو فرستادن مرخصي اين بنده خدا تو آواتر رو هم مرحومش كردن!
آره بابا خودمم ديگه پس كيم؟ببینم یاشار خودتی؟؟؟؟؟؟؟
عجبآره بابا خودمم ديگه پس كيم؟
ايدي خودم رو فرستادن مرخصي اين بنده خدا تو آواتر رو هم مرحومش كردن!
بابا اين يارو تنگناست يادتون رفته اون دفعه آواتار ياشار را برداشته بود برا خودش و تغييرش داده بود حالا هم اومده خودشو جاي ياشار جا زده...ببینم یاشار خودتی؟؟؟؟؟؟؟
خوشتيپ خان من خودم هستم. هر كي باورش نميشه مي تونه تو ياهو ازم بپرسه. اينجا مي تونيد ايديم مسنجرم رو پيدا كنيد:بابا اين يارو تنگناست يادتون رفته اون دفعه آواتار ياشار را برداشته بود برا خودش و تغييرش داده بود حالا هم اومده خودشو جاي ياشار جا زده...
در ضمن اون كسي كه آواتارم رو دزديده بود خودت بودي جناب شبه تنگنا!!! يارو هم خودتي!!رفته اون دفعه آواتار ياشار را برداشته بود برا خودش و تغييرش داده بود
تنگنا هم جديدا زرنگ شده! دست پيشو ميگيره که پس نيفته.در ضمن اون كسي كه آواتارم رو دزديده بود خودت بودي جناب شبه تنگنا!!! يارو هم خودتي!!
شايد حق با شما باشه اما عادت ندارم مدام امضا و آواتارم رو عوض کنم.اینجا دعوا سرچیه؟؟؟ inner جان فکر کنم مومیایی کردن و تو تابوت گذاشتن واسه بچه مثبتا نیست واسه بچه سوسولاست به نظرم ایگه اینطور بشه بهتره البته نظر منه :
كوروش كبير: فرمان دادم بدنم را بدون موميايي و تابوت به خاك بسپارند تا نگن بچه سوسول بود!!!
هنوز یه آواتار فوق العاده پیدا نشده
نظرت در مورد آواتار من چيه؟
نیاز
پرشیانا