• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه بهترین آواتار پرشین تولز | آواتارها در پست اول | دور چهل و یکم

به نظر شما بهترین آواتار متعلق به کدام کاربر زیر است؟ (سری41) |آواتارها در پست اول

• Total voters
    72
  • Poll closed .

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
نظرتونو در رابطه من نگفتید به یاد موندنیه؟

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها برای اینکه یه کم خوش باشیم من میگم الان 5 تا آواتار رو شما بگین من تو نظر سنجی میزارم به اونا رای بدین وقتی تعداد مجموع رایا مثلا 30 تا شد برنده انتخاب میشه بعد اونو میزاریم کنار 5تای دیگه رو برا رای دادن میزاریم بازم برنده بره کنار بعد همینطور 5 تا 5تا ادامه میدیم برنده های هر دفعه رو جمع میکنیم همه برنده ها رو تو نظرسنجی نهایی میزاریم تا برنده برنده ها مشخص بشه . خوبه نه اینم یه پیشنهادیه تا برنده زیباترین آواتار رو انتخاب کنیم
فقط خواهشا چه در انتخاب 5 تا آواتار برای رای گیری و چه در رایگیری منصفانه و بیطرفانه قضاوت کنید

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
بچه ها برای اینکه یه کم خوش باشیم من میگم الان 5 تا آواتار رو شما بگین من تو نظر سنجی میزارم به اونا رای بدین وقتی تعداد مجموع رایا مثلا 30 تا شد برنده انتخاب میشه بعد اونو میزاریم کنار 5تای دیگه رو برا رای دادن میزاریم بازم برنده بره کنار بعد همینطور 5 تا 5تا ادامه میدیم برنده های هر دفعه رو جمع میکنیم همه برنده ها رو تو نظرسنجی نهایی میزاریم تا برنده برنده ها مشخص بشه . خوبه نه اینم یه پیشنهادیه تا برنده زیباترین آواتار رو انتخاب کنیم
فقط خواهشا چه در انتخاب 5 تا آواتار برای رای گیری و چه در رایگیری منصفانه و بیطرفانه قضاوت کنید

سلام

اگر خودت این زحمت رو بکشی بهتره.چونهر کس به خودش رای میده.
305.gif

برای راحتی هم میتونی معیار رو برای کاربرانی قرار بدی که اینجا پست دادند.
300.gif

بای
209.gif

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز اولین مرحله مقدماتی مسابقه ما همزمان با جام ملتهای آسیا !!:D شروع شده لطفا رایهای خود را با رعایت موارد ایمنی و بهداشتی در صندوق بالا بندازید
در ضمن اگه از انتخاب 5 تای بالا راضی نیستید میتونید برا دور دوم پیشنهاد بدین و منم کارم راحت تر میشه و فقط کسایی که تو این تاپیک حداقل یه پست دادن میتونن به عنوان نامزد این انتخابات ثبت نام کنند افراد فاقد شرط مذکور رد صلاحیت خواهند شد و صد البته این اجازه رو دارند که به دادگاه KGM مراجعه و شکایت کنند که بازم تاثیری نداره :lol::lol:

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
اگه اینطوری میخواین رای بدین یا به تعبیری رای ندین در رایگیری رو گل میگیرم اینجوری خیال همه راحت میشه لا اقل کسایی که اینجا پست دادن که میتونن رای بدن بعدا نوبت به خود شما هم میرسه اگه دلتون نمیخوای قشنگترین آواتار انتخاب بشه بگین تا رای دادن رو بیخیال شیم

afshkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منکه آواتار ندارم
ولی بین اینا مال الیاس جالب تره

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من ياشارو ترجيح ميدم
15.gif

marooned_tools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

marooned_tools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من اواتار یاشار و الیاس و li@ قشنگن البته من هنوز همه آواتر ها رو ندیدم. من آواترم عوض می شه تا چند دقیقه دیگه ولی واسه همینم اگه دوست داشتین نظر بدین ممنون میشم.:cool:

marooned_tools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آواتارم عوض شد حالا اگه دوست داشتین نظر بدین :D:f34r::):guitar:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
آواتور باس سنگین باشه!!!!!!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
به نظر من اواتار یاشار و الیاس و li@ قشنگن البته من هنوز همه آواتر ها رو ندیدم.

چه عجب بالاخره یکی ما رو هم تحویل گرفت....لطف داری دوست عزیز!!!!....آواتور شما هم قشنگه منتها بد آموزی داره...لول

بالا