• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه بهترین آواتار پرشین تولز | آواتارها در پست اول | دور چهل و یکم

به نظر شما بهترین آواتار متعلق به کدام کاربر زیر است؟ (سری41) |آواتارها در پست اول

• Total voters
    72
  • Poll closed .

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
رفیق فکر کردی این بیل طلایی رو واسه چی جاییزه می دن - واسه هموت دستش دیگه دستش طلایه :lol:
والا ما که بیل دسته فلزی ندیدیم معمولا دستش چوبیه نکنه این بیله ساخت چین خودمونه

واقعا عكسه خودتونه من ترديد دارم كه خودتون باشين من كه نديده به ياشار راي دادم

بابا من خواستگار نوخام میخوام درس بخونم اما اگه اصرار داری بیا ببینم چی میشه

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
جایزه رو بدین به من میخوام برم عجله دارم((( فکر نکنید میخوام برم بیل بزنم))):D
ولی خداییش آواتار رو ببینید
105.gif
60.gif
227.gif

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
شما کشتید ما رو با اون بیلتون خوب اگه نمیخواید به من بدید بگید تا یه فکر دیگه کنم:rolleyes:

بیل طلایی رو نمیدونم ولی من یه جایزه فوق العاده ارزشمند برا شما در نظر گرفتم و اونم ..اگه گفتی چیه .. یه فرغون پر از شمشهای طلا البته یه زحمتی هم قبل از اهدای جایزه برات دارم شما باید این فرغون پر از طلا رو ببری به نزدیکترین شعبه بانک ملی تو گاوصندوق اونجا خالی کنید بعدشم فرغون گرانبها رو میتونین به عنوان هدیه بگیرید البته ناقابله
جدا از شوخی آواتورت قشنگه

marooned_tools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خداییش آواتار منو ببینید !! دوتا سیاره به هم عشق می ورزند . با اینکه جفتشون سنگی هستند اما دارن همدیگر رو می بوسند و از عشق هم لذت می برند. این کلی حرف توشه - تازه سطح دو تا سیاره حسابی خشک شده یه شخم لازم داره - اون بیلو بی زحمت بدین به من برم سیاره هامو شخم بزنم. :rambo:

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
من زودتر از افشین به 10 تا رای رسیدم.
زود جایزه م رو بدید کار دارم میخوام برم!

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
بیل طلایی رو نمیدونم ولی من یه جایزه فوق العاده ارزشمند برا شما در نظر گرفتم و اونم ..اگه گفتی چیه .. یه فرغون پر از شمشهای طلا البته یه زحمتی هم قبل از اهدای جایزه برات دارم شما باید این فرغون پر از طلا رو ببری به نزدیکترین شعبه بانک ملی تو گاوصندوق اونجا خالی کنید بعدشم فرغون گرانبها رو میتونین به عنوان هدیه بگیرید البته ناقابله
جدا از شوخی آواتورت قشنگه

داستان قشنگی بود

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
جایزه را ببخشیم به آستان قدس رضوی ;)

marooned_tools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من زودتر از افشین به 10 تا رای رسیدم.
زود جایزه م رو بدید کار دارم میخوام برم!

یاشار تبريك ميگم تو بردي :specool::cigar::thumbsup::guitar:

ولي شرمنده جايزتو از بنيانگذار تاپيك بگير.

karnavaleroos

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
يتشتر تبريك ميگم تو بردي :specool::cigar::thumbsup::guitar:

ولي شرمنده جايزتو از بنيانگذار تاپيك بگير.

karnavaleroos

چرا خرج رو دستم میزارید من که همون اول گفتم بدون جایزست اما اگه اون فرغونه رو میخوای بسم الله
در ضمن مراحل بعدی هم مونده هر چند فعلا مالیده

یاشار از این مرحله صعود کرد

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
چرا خرج رو دستم میزارید من که همون اول گفتم بدون جایزست اما اگه اون فرغونه رو میخوای بسم الله

به همه نفری یه فرغون بده همه راضین
lick%20lips.gif

صعود معود چیه ؟ نکنه مسابقه پلکان راه انداختید؟
conversation.gif

marooned_tools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

راهی پیدا کردی که این poll رو حذف کنی ؟

اگه پیدا کردی منو ببر توی کاندیدها جون خودم تاپیک حسابی رونق می گیره.:rolleyes:

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
راهی پیدا کردی که این poll رو حذف کنی ؟

اگه پیدا کردی منو ببر توی کاندیدها جون خودم تاپیک حسابی رونق می گیره.:rolleyes:

چی چی؟؟!!
هیچ کس به کاندیدا اضافه نمیشه ! بلکه کاندیدا عوض میشن و چند نفر دیگه جایگزین میشن. البته یاشار اولین برنده این تاپیک شناخته شد و اون رو سر ما جا داره
228.gif

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
برای حل مشکل نظرسنجی یه وبلاگ زدم تو اون فقط میتونین رای بدین یعنی دیگه اینجا رای ندین یا به عبارت دیگه صندوق رایگیری شده یه وبلاگ پس دیگه نگران پاک کردن و از این چیزا نباشین تا لحضات دیگه آدرس وبلاگ اعلام میشه

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
آدرس نظر سنجی http://karnavaleroos.mihanblog.com/

دوستان از این به بعد میتونین برین به این آدرس و رایتون رو بدین خوبیش اینه که میتونیم چند مرحله رو با هم انجام بدیم کارمون سریعتر میشه ممکنه 3 یا 4 تا poll بزاریم که میتونین تو هر 4 تا رایگیری شرکت کنید تو هر poll پنج آواتار کاندیدا هستند که از هر poll یک دونه میان بالا بعد تو رایگیری نهایی آواتار برتر انتخاب میشه
برای دسترسی آسانتر آدرس نظرسنجی رو تو امضای خودم گذاشتم فقط دوستانی که رای میدن به هر 5 تا poll رجوع کنند و به هر poll یه رای بدن تا زودتر کار رایگیری تموم بشه و مرحله نهایی زودتر شروع بشه
فعلا یاشار اومد بالا

marooned_tools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوستان از این به بعد میتونین برین به این آدرس و رایتون رو بدین خوبیش اینه که میتونیم چند مرحله رو با هم انجام بدیم کارمون سریعتر میشه ممکنه 3 یا 4 تا poll بزاریم که میتونین تو هر 4 تا رایگیری شرکت کنید تو هر poll پنج آواتار کاندیدا هستند که از هر poll یک دونه میان بالا بعد تو رایگیری نهایی آواتار برتر انتخاب میشه
برای دسترسی آسانتر آدرس نظرسنجی رو تو امضای خودم گذاشتم فقط دوستانی که رای میدن به هر 5 تا poll رجوع کنند و به هر poll یه رای بدن تا زودتر کار رایگیری تموم بشه و مرحله نهایی زودتر شروع بشه
فعلا یاشار اومد بالا

مرسی karnavaleroos کارت عالیه این بهترین روش برای رای گیریه .

چی چی؟؟!!
هیچ کس به کاندیدا اضافه نمیشه ! بلکه کاندیدا عوض میشن و چند نفر دیگه جایگزین میشن. البته یاشار اولین برنده این تاپیک شناخته شد و اون رو سر ما جا داره
228.gif

من کی گفتم منو اضافه کنه - خوب بخون متنو -:lol: - من گفتم منو بذاره توی poll جدید . عاشقیا ؟؟!!! ;):lol:

Doom

Registered User
لایک‌ها
789

فعلا یاشار اومد بالا

کارت خیلی درسته حرف نداشت
clap.gif

ایولا داره
sunglasses2.gif

eshgefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا دمت گرم به این میگنpoooooooll

بالا