• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه بهترین آواتار پرشین تولز | آواتارها در پست اول | دور چهل و یکم

به نظر شما بهترین آواتار متعلق به کدام کاربر زیر است؟ (سری41) |آواتارها در پست اول

• Total voters
    72
  • Poll closed .

eshgefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ها ها.........................................

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
پس من چی
36_1_44.gif

اولا شما چون آواتورتون رو خیلی عوض کردین امکان اینکه بتونیم شما رو برای انتخاب آواتور برتر شرکت بدیم یکم مشکل شده
ثانیا عجله نکن بزار این رایگیری تموم بشه یه دو تا poll هم برای بقیه ای که تو این تاپیک پست زدن میزاریم و برنده این دوتا poll با بقیه برنده ها میرن بالا برای فینال ( دلیل اینکه من بعضی ها رو کنار گذاشتم تا بعدا شرکت بدم اینه که اعضای این سایت ترغیب بشن اینجا پست بدن )
سوما اگه هم این رایگیری تموم بشه و آواتور برتر انتخاب بشه بازم دور جدید داریم چون ممکنه بعدا آواتورای قشنگتری هم اینجا پیدا بشن و اینکه شاید یه poll هم برای انتخاب خنده دار ترین آواتور داشته باشیم پس نگران نباش

shabgard 10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
حالا راي گيري جديد كي شروع ميشه ؟

دوست عزیز ورودتو به این تاپیک خوش آمد میگم
دو سه روز دیگه تموم میشه بعد شما هم شرکت داده میشین ولی من فکر میکنم مرحله نهایی خیلی جالب و داغ بشه چون فکر میکنم هر 5 تا آواتوری که تو فینال میرن فوق العاده باشن و یه رقابت نزدیکی بشه
آواتور شما هم عالیه من نمیخوام از کسی طرفداری کنم چون آواتور همه قشنگه ولی من به شخصه از آواتورت خیلی خوشم اومد

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
یه خبر خوب شاید تو فینال بجای 5 تا آواتور مثلا 10 تا بزاریم بعدش رتبه اول تا سوم رو مشخص کنیم فکر کنم اینجوری بهتر باشه چون بنظرم تعداد آواتوری که لایق رفتن به فیناله از 5 تا بیشتره

marooned_tools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه خبر خوب شاید تو فینال بجای 5 تا آواتور مثلا 10 تا بزاریم بعدش رتبه اول تا سوم رو مشخص کنیم فکر کنم اینجوری بهتر باشه چون بنظرم تعداد آواتوری که لایق رفتن به فیناله از 5 تا بیشتره

داره یک جام جهانی راه می افته - خیلی جالبه و در عین حال حساس - آدرنالین خون رو می بره بالا - مرسی کارناوال جان - مثل همیشه کارت عالیه.:wub: :specool: ;)

راستی به پیشنهاد : خیلی از کسانی که وارد این تاپیک می شن بعلت اینکه قبل از عضویت در پی تی از این مسابقه خبر نداشتند روی انتخاب آواتار خودشون زیاد دقت نکردن - همچنین برای هر کدوم از ما پیش میاد که دوست داریم آواتارمونو عوض کنیم . این تغییر آواتارها اگه بدون برنامه باشه لیگ ما رو خراب می کنه - یه برنامه منظم بذاریم که مثلا بعد از پایان هر دور مسابقه همه دوستان 2 هفته وقت داشته باشند در صورت تمایل آواتار خودشونو تغییر بدن و دو دور جدید شرکت کنن :

نظرت چیه ؟؟!

marooned_tools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Even Star

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
127
بچه ها منم بیام؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
اواتار من چه طوره؟!

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
دوستان نظرتون در مورد اواتار من چيه به درد مسابقه ميخوره يا نه

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها یکمی بجنبین اگه میخاین فینال زودتر برگزار بشه برین و رای بدین تا کار ما زودتر تموم بشه با این وضع رونده ما خیلی کنده
در ضمن این دور یه تجربه اندوزی بودش انشا ا... تو دور جدید انتخاب آواتور برتر کاملتر و بهتر کار کنیم .

shabgard 10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هنوز آواتار سه تا از اون 5 تا كاربر رو نديدم
ميشه همينجا آواتاراشون رو بزاري ؟

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
تا حالا اواتار به اين معصوميت ديده بوديد

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
من هنوز آواتار سه تا از اون 5 تا كاربر رو نديدم
ميشه همينجا آواتاراشون رو بزاري ؟

کدوم 5 تا نکنه 5 تای poll بالا رو میگی
بابا اون poll دیگه تموم شده ولی چون امکان حذفش نیست اون بالا مونده الان 25 تا آواتور تو 5 تا poll گذاشتم 5 تا چیه . امضامو نگاه کن رایگیریها رو یه جای دیگه انجام میدیم اون زیر رو نگاه کن :thumbsdow

آدرس نظرسنجی

درمورد آواتور که گفتید اینجا بزارید فقط تو فینال هر 5 تا آواتور رو با اسم صاحبش تو همون آدرسی که بالا گفتم میزارم تا خوب نگاه کنید بعد رای بدین

فقط به این آدرس برین و رای بدین

karnavaleroos.mihanblog.com

بالا