• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه بهترین آواتار پرشین تولز | آواتارها در پست اول | دور چهل و یکم

به نظر شما بهترین آواتار متعلق به کدام کاربر زیر است؟ (سری41) |آواتارها در پست اول

• Total voters
    72
  • Poll closed .

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
تا حالا هرکس به آرمین رای داده تو گروه طرفدارای کامران هومن بوده . یوزرهایی که معمولا سالی یک بار هم گفتگوی آزاد نمیان .

یه بار هم آواتار هلی کوپتر یکی از اعضای گروهشون اول شد :دی اگر مسابقه در اون دوره منصفانه بود هلی کوپتر برنده تمشک طلایی میشد :lol:

البته از طرفدارای کاهو بیشتر از این انتظار نمیره که سعی میکنن از راه های نا معقول خود نمایی کنن .

خب منم جزو همون دسته حساب کن . به نظرم اگه آرمین مدیر تبلیغات استخدام میکرد ،جنیفر آنیسون و آنجلینا جولی و نیکول کیدمن شب و روز تبلیغشو میکردن ، شاهرخ خان دربست در اختیارش بود؛ سارکوزی و زنش دائم در رکابش بودن اینقدر رای نمی آوورد که تو براش تونستی رای جمع کنی !!!!

منو از وسط سربازی کشوندی واسه یه رای !!!!! کم کاری نکردی !!!!!

اون هلیکوپترم خوب رای آوورد. کارش نه تنها خلاف قانون شرع و عرف نبود بلکه حتی خلاف قانون و شرع و عرف هم نبود !دی :!!

دوستاش بهش رای دادن. این نشون میده چه دوستای خوبی داره و چقدر براش حاضرن سر بشکونن .

شخصا معتقدم تمام زندگیشو برد کرده

ضمن اینکه اگه آواتار کامران هومن بودن و رایی جمع میشد میتونستید به حساب هوادارای کامران هومن یا به قول خودت طرفدارای کامران هومن بذاری . اما بچه ها فکر کنم به خاطر دوستی با خود عضو رای دادن به یه آواتار نسبتا زشت ، نه به خاطر عکس کامران هومنی که نیست یا روح کامران هومنی که اونم نیست یا حتی به خاطر فن آتشین بودن کامران هومن که اونم باز نیست یا حتی آرا به خاطر اینکه عضوی منسوب به کامران هومنه یا آشنای اوناست که اونم باز نیست متاسفانه !!!!!

در کل اعضای پرشن تولز رای دادن و دارن میدن. طرف حالا میخواد رابرت دنیرو باشه که مسلما یک رای داره میخواد آل کاپون بزرگ ترین قاچاقچی صد سال پیش آمریکا باشه که خوشبختانه فوت کرده و اونم یک رای داره !!!!!!فقط عضو پی تی باشه و یه سری قوانین جزئی شامل حالش باشه کافیه

مسلما همه هم حق رای دارن طرفدار کامران هومن؛ کاندولیزا رایس؛ جرج واشنگتن یا علی شرخر نداریم !!!همه یک رای و دارای حق رای !!

Last edited:

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026

connie_49.gif

*fatemeh*

Registered User
لایک‌ها
0
منم به آرمينننننننن راي ميدمممممممممممممممممممممممم:rolleyes::cool:

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
**Setareh_KH**, Avishan_H, آرمین, Behnam:, ELM IRAN, Hana-kh, Niki_N, paria20top, parnian_nice, Rex_Kamnia, rozhan-kh, shaghayegh-titi

چقدر دختر:lol:
آرمین اینا همه رو از هن پارتی آوردی؟

پسراشم هستن اتفاقا .سوا کنیم برات ؟!!!

لاتاری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
حجت جان منم عاشقتم
love057.gif

ولی آواتارم خواستگار داره اینطوری نگو بهت نمیدم
خواستگار ؟
کو ؟
شما اول این خواستیگار را به من نیشان بده !

این خواستگار که میگی کجا هست اصلا ؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
تو بهم گفتی چون طرفدار دختر داری​
واسه خداحافظی پنج دقیقه فرصت داری​
ولی من می خوام بهت ثابت کنم​
تویی عشق من این ثابت شده اس​
بهم گفتی نه داری دروغ میگی​
بگو لامصب کی ازم دروغ دیدی؟

بهنام به اون بزرگی رو ندیدی عزیزم؟؟؟
fighting0092.gif

خیلی چاکریم:happy:

چرا دیدم خواستم سواش کنم فکر کردم شاید پسرای دیگه ای هم توشون باشه.

اره پاتری همین دوتا کوچه اون ورتر شماها تشریف بیارید:lol:

ما کوچه آخریم اونورمون برهوته
veiledsmile1.gif

نیازی به نوشتن نبود.اوتارت گویای همه چیزه
1260081652.gif

قصد جسارت نداشتم.(نمیدونستم غیر از تو پسر دیگه ای توشون نیست)
پسرا تون نگه دار به درد میخورن.(یه وقت رای کم میارین)

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی فاطمه جان اما فقط نباید بگی باید رای هم بدی
همون:D
خب منم جزو همون دسته حساب کن . به نظرم اگه آرمین مدیر تبلیغات استخدام میکرد ،جنیفر آنیسون و آنجلینا جولی و نیکول کیدمن شب و روز تبلیغشو میکردن ، شاهرخ خان دربست در اختیارش بود؛ سارکوزی و زنش دائم در رکابش بودن اینقدر رای نمی آوورد که تو براش تونستی رای جمع کنی !!!!

اون هلیکوپترم خوب رای آوورد. کارش نه تنها خلاف قانون شرع و عرف نبود بلکه حتی خلاف قانون و شرع و عرف هم نبود !دی :!!

دوستاش بهش رای دادن. این نشون میده چه دوستای خوبی داره و چقدر براش حاضرن سر بشکونن .

ضمن اینکه اگه آواتار کامران هومن بودن و رایی جمع میشد میتونستید به حساب هوادارای کامران هومن یا به قول خودت طرفدارای کامران هومن بذاری . اما بچه ها فکر کنم به خاطر دوستی با خود عضو رای دادن به یه آواتار نسبتا زشت ، نه به خاطر عکس کامران هومنی که نیست یا روح کامران هومنی که اونم نیست یا حتی به خاطر فن آتشین بودن کامران هومن که اونم باز نیست یا حتی آرا به خاطر اینکه عضوی منسوب به کامران هومنه یا آشنای اوناست که اونم باز نیست متاسفانه !!!!!

در کل اعضای پرشن تولز رای دادن و دارن میدن. طرف حالا میخواد رابرت دنیرو باشه که مسلما یک رای داره میخواد آل کاپون بزرگ ترین قاچاقچی صد سال پیش آمریکا باشه که خوشبختانه فوت کرده و اونم یک رای داره !!!!!!فقط عضو پی تی باشه و یه سری قوانین جزئی شامل حالش باشه کافیه

مسلما همه هم حق رای دارن طرفدار کامران هومن؛ کاندولیزا رایس؛ جرج واشنگتن یا علی شرخر نداریم !!!همه یک رای و دارای حق رای !!
ای ول داداش بهنام
اولا که مرسی واسه رای دوما که خداییش راست گفتی اکثرا دوستا میان رای میدن بهم منم که تو پی تی اینا دوستامن والبته چندتا بچه باحال دیگه که بهم رای ندادن

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها خوهش میکنم از همه تون دعوا نندازین بخدا همه چیز واسه شوخی و خنده اس هی نگین شما کامران هومنی ها بابا ما هم عضو همین فرومیم والبته حق رای داریم انقد ما رو از خودتون جدا نکنید همین باعث میشه که بچه های این گروه هم عکس العمل تند نشون بدن که تا حدودی هم حق دارن
جون آرمین بیخیال دوستان

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
Bella جونم
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif
(
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28322%29.gif
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28323%29.gif
) من به سپهر رای دادم ، آخه دیدم دیگه این ( آرمین باند باز
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28376%29.gif
) رایش بالا شده ،( jujushow
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28317%29.gif
) هم تعقیب کننده این آرمینه تو دیگه شانسی نداری :(

8 تا رای داشتی
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%2896%29.gif

به سپهر دادم که روحیش رو حفظ کنه ، بدونه چیزی از ارزش هاش کم نشده
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%2887%29.gif
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28363%29.gif

Last edited:

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
Bella جونم
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif
(
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28322%29.gif
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28323%29.gif
) من به سپهر رای دادم ، آخه دیدم دیگه این ( آرمین باند باز
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28376%29.gif
) رایش بالا شده ،( jujushow
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28317%29.gif
) هم تعقیب کننده این آرمینه تو دیگه شانسی نداری :(

8 تا رای داشتی
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%2896%29.gif

به سپهر دادم که روحیش رو حفظ کنه ، بدونه چیزی از ارزش هاش کم نشده
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%2887%29.gif
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28363%29.gif
باز گفتی باند بازی؟؟
بزنمت؟؟
این آرمینه هم خودتی:D

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
می بینم که خدا لعنت کنه فرمانده کل قوای کامران هومنی ها رو که اول اسمش هم "ن" داره و آخرش "د"

من هر دفعه تو این مسابقه شرکت کردم قوم کامران هومن رو برداشته اورده :(

خدا لعنتت کنه ن---د :(

:دی

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
ببین یوسفجان من کلا غیرت ندارم اما به فرمانده ما حرف نزن قاطی میکنماااا:D

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

.
من نگفتم کسی 6 تا رای داره یا مثلا تو قرآن اومده که چند نفری یهو با هم به یه نفر رای ندید چون خلاف شرع میشه . مختارید به هرکی میخواید رای بدید . من یک سری نتیجه گیری ها کردم از این کار گروهی و دوست داشتم با بقیه هم به اشتراک بزارم . ( یکی از مهم ترین این نتایج این بود که معمولا زشت ترین آواتار ها رو دارید این نشون میده سلیقتون هم پایینه و البته از انتخاب خوانندتون هم میشه اینو تشخیص داد )

ROZHAN R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می بینم که خدا لعنت کنه فرمانده کل قوای کامران هومنی ها رو که اول اسمش هم "ن" داره و آخرش "د"

من هر دفعه تو این مسابقه شرکت کردم قوم کامران هومن رو برداشته اورده :(

خدا لعنتت کنه ن---د :(

:دی

هرکی اوتارش بهتر باشه اون اول میشه لزومی نداره توهیتن کنیو انقدر حرص بخوری

ROZHAN R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
MasoudM

یکی از مهم ترین این نتایج این بود که معمولا زشت ترین آواتار ها رو دارید این نشون میده سلیقتون هم پایینه و البته از انتخاب خوانندتون هم میشه اینو تشخیص

از نظر ما هم شماها بدترین اواتارو دارید
هرکی یه سلیقه ای داره
در مورد خواننده مورد علاقه مون هم خوبه دارید میبینید چقدر معروفو محبوب و پرطرفدار هستن اینا شانسی نیست به خاطر اینه که کارشون خوبه اینجا باید در مورد اوتارا نظر بدید نه چیز دیگه ای

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
آرمین(خان) اشکالی نداره... دفعه بعد تلافی می کنم
zdftpw2e6tntt1i3aiau%5B1%5D.gif

شوخی بود، مسابقه ست دیگه ، الزامی نداره که :دی

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

خودتون الان گفتید بخاطر رفیق بازی و اینکه به همدیگه نشون بدید چقدر واسه هم میمیرید هلی کوپتر برنده شد . الان میگید هرکدوم بهتر باشه اول میشه ؟ یا هرکدوم صاحبش بیشتر تو پیتی رفیق داشته باشه ؟ :D
از نظر ما هم شماها بدترین اواتارو دارید
هرکی یه سلیقه ای داره
در مورد خواننده مورد علاقه مون هم خوبه دارید میبینید چقدر معروفو محبوب و پرطرفدار هستن اینا شانسی نیست به خاطر اینه که کارشون خوبه اینجا باید در مورد اوتارا نظر بدید نه چیز دیگه ای

یک خواهشی که دارم اینه که خواهشا این عادت گروهتون رو کنار بزارید و اینجا حداقل با یه رنگ درست بنویسید آدم کور میشه .

در مورد خواننده مورد علاقه مون هم خوبه دارید میبینید چقدر معروفو محبوب و پرطرفدار هستن

در مورد این قسمت هم من نظر ندم خیلی بهتره :lol:

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
وای تو رو خدا دعوا نگیرین اصلا من غلط کردم شرکت کردم
ایضا غلط کردم به دوستام گفتم بیان رای بدن
و همچنین غلط کردم کل راه انداختم
باشه شما خوب من بد دیگه آقا خوب شد؟؟؟
روژان جان عصبی نشو جواب هر چیزی رو که آدم نمیده
مسعود جان شما هم مرسی خیلی به من لطف دارین
آواتار من هم زشته هم گردنش درازه
هه از دوستان خواهش میکنم اصلا به من رای ندین و لی تو رو خدا به دوستامم توهین نکنید چون نمیتونم ساکت بمونم نمیتونمم به شما بی احترامی کنم:(

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

:blink::blink:

ناهید بیا ببین این چی میگه!

یادم نمیاد تو عمرم با شما هم پست شده باشم؟
به شما چه ربطی داره من دارم با دوستم خودم شوخی میکنم؟

بچه پرروو :hmm:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
صلواتی ختم کنید ....

بنده به jujushow رای دادم چون به من قول دادند آخر ماه چند عدد کارت شارژ ایرانسل برای اینجانب ارسال کنند ، اگر نکردند من رای م رو پس میگیرم.. :-w

بالا