Parsa-Undead
مدیر باز نشسته
آرین یادته ... ؟

من نمیفهمم چه اخلاق بدی هست این پی تی پیدا کرده!
وقتی یکی با یکی دیگه صحبت میکنه بعضی ها میشن کاسه داغ تر از آش و یا وکیل مدافع!
ساندیس چیه! ساندیس ماله خز و خیلاست :دی :دی
بیا رای بده خودم انواع و اقسام امکانات رو میدم :دی ، بزن احسان رو بن کن اصلا! :دی
داداش بهنام بگم بگم؟؟؟همه جا سربازا یه بنی یه تخفیفی یه چیزی دارن .من چه میدونم !!آقا ما استوار این مملکتیم سربازیم ناسلامتی من میگم بیاین یه قانونی بذارید که سربازا حق دوبار رای دادن دارن !!!!!یا سه بار !!!!فردا یه چی شد همین ماها باید نجاتتون بدیم !!!
آرمین داری می بازی من به نظرم اینه که یه بیانیه باید بدی !!!!یه کنفرانس خبری تشکیل بده و دلایل این یه رای کمترو قشنگ تشریح کن !!!!
خلاصه اینکه افشا کن !!!!!!
چه خبره شقایق نکنه قراره اتفاقی بیوفته؟yoousef
آرمين
حالا 44 ديقه مونده![]()
می بینم که خدا لعنت کنه فرمانده کل قوای کامران هومنی ها رو که اول اسمش هم "ن" داره و آخرش "د"
من هر دفعه تو این مسابقه شرکت کردم قوم کامران هومن رو برداشته اورده
خدا لعنتت کنه ن---د
:دی
خودتون الان گفتید بخاطر رفیق بازی و اینکه به همدیگه نشون بدید چقدر واسه هم میمیرید هلی کوپتر برنده شد . الان میگید هرکدوم بهتر باشه اول میشه ؟ یا هرکدوم صاحبش بیشتر تو پیتی رفیق داشته باشه ؟
یک خواهشی که دارم اینه که خواهشا این عادت گروهتون رو کنار بزارید و اینجا حداقل با یه رنگ درست بنویسید آدم کور میشه .
در مورد این قسمت هم من نظر ندم خیلی بهتره :lol:
آرمین چی میگی؟ماداریم شوخی میکنیم بخندیم بیخیال :lol:وای تو رو خدا دعوا نگیرین اصلا من غلط کردم شرکت کردم
ایضا غلط کردم به دوستام گفتم بیان رای بدن
و همچنین غلط کردم کل راه انداختم
باشه شما خوب من بد دیگه آقا خوب شد؟؟؟
روژان جان عصبی نشو جواب هر چیزی رو که آدم نمیده
مسعود جان شما هم مرسی خیلی به من لطف دارین
آواتار من هم زشته هم گردنش درازه
هه از دوستان خواهش میکنم اصلا به من رای ندین و لی تو رو خدا به دوستامم توهین نکنید چون نمیتونم ساکت بمونم نمیتونمم به شما بی احترامی کنم![]()
:blink::blink:
ناهید بیا ببین این چی میگه!
یادم نمیاد تو عمرم با شما هم پست شده باشم؟
به شما چه ربطی داره من دارم با دوستم خودم شوخی میکنم؟
بچه پرروو :hmm:
همه جا سربازا یه بنی یه تخفیفی یه چیزی دارن .من چه میدونم !!آقا ما استوار این مملکتیم سربازیم ناسلامتی من میگم بیاین یه قانونی بذارید که سربازا حق دوبار رای دادن دارن !!!!!یا سه بار !!!!فردا یه چی شد همین ماها باید نجاتتون بدیم !!!
آرمین داری می بازی من به نظرم اینه که یه بیانیه باید بدی !!!!یه کنفرانس خبری تشکیل بده و دلایل این یه رای کمترو قشنگ تشریح کن !!!!
خلاصه اینکه افشا کن !!!!!!
نکته جالبش اینه که بر عکس همه رای دهنده های دیگه تقریبا هیچ کدومشونو تا حالا تو بخش گفتگوی ازاد ندیدیم ! بگید بیشتر بیان در خدمتشون باشیم![]()
این دیگه جون داداش ته خنده بود بابام مطمئن شد من خل شدم
خو منم دوستاتون رو نمیشناسم بیا دوست باشیم دیگه (به روش 5 سالگی)ارمین جان میگم تعداد این دوستات که قراره تا اخره بار بهت رای بدند رو در بیار که دیگه لازم نباشه این عزیزان زحمت بکشند این همه بیان بخش گفتگوی ازاد رای بدند ، بگو چند نفر هستند تا اخر بار محسن رای ها رو بهت اضافه کنه ! :hmm:
نکته جالبش اینه که بر عکس همه رای دهنده های دیگه تقریبا هیچ کدومشونو تا حالا تو بخش گفتگوی ازاد ندیدیم ! بگید بیشتر بیان در خدمتشون باشیم![]()
اتفاقا چون شوخیه این کارو میکنیمبه نکته جالبی اشاره کردی.![]()
یاد 24 میلیون پارسال افتادم.از آسمون نازل شدنو بعد عروج کردن.
حالا خوبه مسابقست انقدر جدی گرفتین
تو بذار آرمین اولو بشه بعد همه میایم میگیم بچه های فلان محله بهش رای دادن اول شده !!!!اینا زیاد برای ما مهم نیست راس و خداییش!!!!ارمین جان میگم تعداد این دوستات که قراره تا اخره بار بهت رای بدند رو در بیار که دیگه لازم نباشه این عزیزان زحمت بکشند این همه بیان بخش گفتگوی ازاد رای بدند ، بگو چند نفر هستند تا اخر بار محسن رای ها رو بهت اضافه کنه ! :hmm:
مرسی مرسی ایشالله جبران کنم
جاده هاتونو آباد میکنم
آب و گاز هم میارم محله هاتون:دی
همه چی هم مجانی
تو که ماشینتو پیش پیش گرفتی:دیبرای ما ماشین آمریکا بیار جاده خودمون داریم:lol: