• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه بهترین آواتار پرشین تولز | آواتارها در پست اول | دور چهل و یکم

به نظر شما بهترین آواتار متعلق به کدام کاربر زیر است؟ (سری41) |آواتارها در پست اول

• Total voters
    72
  • Poll closed .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اتفاقا چون شوخیه این کارو میکنیم
اگه جدی بود همه اینا حتی خودمون واسه نفع کسی رای نمیدیم
:)

مسابقه بهترین اواتاره ..... شوخیه ؟

درسته واسه سرگرمیه اما هدف انتخاب بهترین اواتار بود قبل از اینکه به تاپیک و مسابقه گند زده بشه . در هر صورت به خاطر حضور گسترده شما و دوستانتون باید ازتون تشکر کرد .

انشا ا... هر موقع قصد به فاک دادن تاپیکی رو داشتیم حتما از وجود شما و دار و دستتون استفاده میکنیم :D

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
مسابقه بهترین اواتاره ..... شوخیه ؟

درسته واسه سرگرمیه اما هدف انتخاب بهترین اواتار بود قبل از اینکه به تاپیک و مسابقه گند زده بشه . در هر صورت به خاطر حضور گسترده شما و دوستانتون باید ازتون تشکر کرد .

انشا ا... هر موقع قصد به فاک دادن تاپیکی رو داشتیم حتما از وجود شما و دار و دستتون استفاده میکنیم :D
خوب چرا دعوا میکنی حالا:(
از اول میگفتین شرکت نکنم واقعا از جو صمیمی اینجا انتظار ندارم من تمام تلاشمو میکنم کسی ناراحت نشه اما هیچکس به ناراختی ما اهمیت نمیده:D

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
icon8.gif
icon8.gif
icon8.gif
icon8.gif

حضرت علی (ع) می فرماید: کسی که همتش آن باشد که داخل شکمش می شود ، قیمت آن کس همانست که از شکم او خارج می شود

icon8.gif
icon8.gif
icon8.gif
icon8.gif

امید این مزخرفات چیه نوشتی تو امضات ؟
خدایی خجالت نمیکشی ؟
این جمله اصلا یعنی چی ؟ واقعا خیلی مسخرست ... من جای تو بودم به خاطر تمسخر هم شده این جمله رو حتی به زبونم نمیاوردم !

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
حضرت علی (ع) می فرماید: کسی که همتش آن باشد که داخل شکمش می شود ، قیمت آن کس همانست که از شکم او خارج می شود

امید این مزخرفات چیه نوشتی تو امضات ؟
خدایی خجالت نمیکشی ؟
این جمله اصلا یعنی چی ؟ واقعا خیلی مسخرست ... من جای تو بودم به خاطر تمسخر هم شده این جمله رو حتی به زبونم نمیاوردم !

برو کی ..... :D

حالا کارت به جایی رسیده که به من بگی جمله حضرت علی (ع) رو بزار تو امضام یا نزارم ؟ :f34r:

تو برو رفقای مشروطیت رو از مشروطی نجات بده :lol::lol::lol:

ولی خارج از شوخی چرا باید خجالت بکشم ؟ حضرت علی گفته ادم مثه حیوون نیست که فقط به فکر شکمش باشه ، اونی هم که توی زندگیش هر کاری میکنه که 2 تا لقمه بیشتر بریزه تو شکمش ارزشش اندازه همونیه که از شکمش میاد بیرون . کجای این جمله باید باعث احساس خجالت من بشه ؟

Last edited:

Inspiring

Registered User
لایک‌ها
4
منم رای دادم!
اس ام اس و زنگ بود که ناهید میداد!!!!نمیزارین بخوابیم چرا؟:دی
آرمین برنده میشه!!!!

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
برو کی ..... :D

حالا کارت به جایی رسیده که به من بگی جمله حضرت علی (ع) رو بزار تو امضام یا نزارم ؟ :f34r:

تو برو رفقای مشروطیت رو از مشروطی نجات بده :lol::lol::lol:

ولی خارج از شوخی چرا باید خجالت بکشم ؟ حضرت علی گفته ادم مثه حیوون نیست که فقط به فکر شکمش باشه ، اونی هم که توی زندگیش هر کاری میکنه که 2 تا لقمه بیشتر بریزه تو شکمش ارزشش اندازه همونیه که از شکمش میاد بیرون . کجای این جمله باید باعث احساس خجالت من بشه ؟

تا حالا 2 روز گرسنگی نکشیدی که بدونی وقتی همتت غذای شکمت نباشه ، خدا و پیغمبر هم یادت میره .

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
منم رای دادم!
اس ام اس و زنگ بود که ناهید میداد!!!!نمیزارین بخوابیم چرا؟:دی
آرمین برنده میشه!!!!

ببین تو رو خدا واسه یه مسابقه همه قوم و قبیله رو خبر کردن .

آرمین حداقل یه چیزی میزاشتی آواتارت دلمون نسوزه . اون پ*رن استار قبلیه قشنگ تر بود .

شترمرغ گوژپشت اول بشه پشت سر پی تی حرف در میارن :D

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
الان احساس رئیس جمهورمونو درک میکنم
چقد غریب مونده تو این مملکت:دی

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
تا حالا 2 روز گرسنگی نکشیدی که بدونی وقتی همتت غذای شکمت نباشه ، خدا و پیغمبر هم یادت میره .

سلام اقا مسعود :rolleyes::D

والا دقیقا 2 روز گرسنگی نکشیدم اما اونقدری بوده که طاقتمو تموم کنه :eek:

با این حال من فک میکنم وقتی گرسنه هستم بیشتر یاد خدا میافتم تا وقتی شکمم سیره . شاید بقیه اینجوری نباشند . ;)

سوء برداشت هم نشه ... من موافق گرسنگی و بدبختی کشیدن ادما نیستم اما از همونن طرف مخالف شکم پرستی و افراطی گری ام :)

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
ای کاش من دسترسی داشتم ، تا این امضاتو مورد عنایت قرار میدادم بفهمی یه من ماس چه قد کره میده :D

بالا