بچه ها من یه کم سخنرانی بکنم !!!!!
ما اصلا از اینکه تایپیک کامران هومنو بستن گله ای یا ناراحتی ای یا کینه ای به دل نداریم. حق میدیم دیگه. یه تایپیک مام که نبود. کلی تایپیک بود که بسته شد مام درک کردیم.اینقدرم قوه ی درک داریم !!اونجا چن تا فارغ التحصیل داریم. یه سربازم داریم تازه !!!
پس نگید خواهشا که آره چون اینا ته دلشون کینه دارن اومدن اینجا رو آباد کردن. من چن بارم گفتم بازم میگم. دیگه خودتون بگیرید که چن بار دارم یه چیو تکرار میکنم هی !!!!آرمین دوست بچه هاست مام دوستشیم. بی خیال کامران هومن.ما بهشون تو این مورد فکر نمیکنیم نیمدونم شما چرا کاسه داغ تر از جو شدید !!!
من و آرمین و چن تایی که به آرمین رای دادیم طرفدار آهو های گم شده ی منطقه ی قفقاز هم هستیم !!پس بگیم چون این چن تا دوستای همن و شروع کردن به همدیگه رای دادن پس آهو های منطقه ی قفقاز دروغگوان !!!!
اگه چیزی در چنته دارید بیاید با آرمین رقابت کنید.وگرنه من هم میتونم بگم فلانی که دوم یا سوم شد آواتارش چون یه پسری به دختر چسبیده بود رای آوورد ما توی روانشناسی به اینا میگیم مازوخیستی و مالیخویایی. اینا باید اعدام بشن و فکرشون منحرفه و این رای دادنا باعث میشه نهنگ ها خودکشی بکنن همه ی اینایی که بهش رای دادن روانی ان چون طرفدار لورل و هاردی ان پس وای به حال کاپلو سرمربی اسبق کالچیو !!همه ی اینایی که بهش رای دادن چون از لالیگا بیرونشون انداختن طرفدار واشنگتن دی سی شدن !!!
پس ما اینجا رای نیاووردیم اول نشدیم به خاطر مجموعه دلایل بالایی !! !!!!
اما وقتی ماجرای آراء رامین حالت سیاسی به خودش گرفت ساسی مانکن هم شخصا وارد شده و به شدت تهدید کرده هر کس به آرمین رای نده به چنان سرنوشتی دچار میشه که کس توان تفکرش نخواهد داشت !!!!
این شما و این بیلیبورد تبلیغاتی آرمین _مانکن !!!!!