• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه بهترین آواتار پرشین تولز | آواتارها در پست اول | دور چهل و یکم

به نظر شما بهترین آواتار متعلق به کدام کاربر زیر است؟ (سری41) |آواتارها در پست اول

• Total voters
    72
  • Poll closed .

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
اشکالی نداره، از شمال هم میتونی

حاضری بری شمال؟ :f34r:
جون داداش دارم میرم شمال اونجا هم انقد درگیر هستیم که نت نیایم
حالا اگه کاری داری بگو هر چند معلوم نیس کی بریم شاید الان شاید دو ساعت دیگه:D
کلا برات ماهی میارم تو رای بده:)
من هنو راي ندادم تا مي تونيد سعي كنيد كه نظر منو جلب كنيد !
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28129%29.gif
بگو بد کردی بگو میخوای که برگردی بگو
با من شکسته دل تو چیکار کردی بگو:D
خوب بید؟؟
واسه تو سرودم جون خودم
فقط تعارف نکن به هر کی دوس داری رای بده اینو ننوشتم که احساساتیت کنم:happy:

s e v d a

Registered User
لایک‌ها
1,500

خوب بید؟؟
واسه تو سرودم جون خودم

اما من که دیگه نمیتونم رای بدم :(
خیلی آقایی :(

hastia

Registered User
لایک‌ها
14

خوب بید؟؟
واسه تو سرودم جون خودم

آرمين ما قبلا صحبت كرديم راجبش ... گردنش خيلي دارزه ... نه نه نه گفتم كه باهاشم ازدواج نمي كنم نه نه نه !

نفر بعدي !

s e v d a

Registered User
لایک‌ها
1,500
نفر بعدی منم ولی اصلا حال و حوصله ندارما :hmm:

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
اما من که دیگه نمیتونم رای بدم :(
خیلی آقایی :(
آقایی از خودته داداش
شوخیدم باهات :دی حالا رای هم میدادی ماهی نمیاوردم:D
آرمين ما قبلا صحبت كرديم راجبش ... گردنش خيلي دارزه ... نه نه نه گفتم كه باهاشم ازدواج نمي كنم نه نه نه !

نفر بعدي !
منم بهت گفتم باید دید نظر اون چیه
:happy:

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بچه ها من یه کم سخنرانی بکنم !!!!!

ما اصلا از اینکه تایپیک کامران هومنو بستن گله ای یا ناراحتی ای یا کینه ای به دل نداریم. حق میدیم دیگه. یه تایپیک مام که نبود. کلی تایپیک بود که بسته شد مام درک کردیم.اینقدرم قوه ی درک داریم !!اونجا چن تا فارغ التحصیل داریم. یه سربازم داریم تازه !!!

پس نگید خواهشا که آره چون اینا ته دلشون کینه دارن اومدن اینجا رو آباد کردن. من چن بارم گفتم بازم میگم. دیگه خودتون بگیرید که چن بار دارم یه چیو تکرار میکنم هی !!!!آرمین دوست بچه هاست مام دوستشیم. بی خیال کامران هومن.ما بهشون تو این مورد فکر نمیکنیم نیمدونم شما چرا کاسه داغ تر از جو شدید !!!

من و آرمین و چن تایی که به آرمین رای دادیم طرفدار آهو های گم شده ی منطقه ی قفقاز هم هستیم !!پس بگیم چون این چن تا دوستای همن و شروع کردن به همدیگه رای دادن پس آهو های منطقه ی قفقاز دروغگوان !!!!

اگه چیزی در چنته دارید بیاید با آرمین رقابت کنید.وگرنه من هم میتونم بگم فلانی که دوم یا سوم شد آواتارش چون یه پسری به دختر چسبیده بود رای آوورد ما توی روانشناسی به اینا میگیم مازوخیستی و مالیخویایی. اینا باید اعدام بشن و فکرشون منحرفه و این رای دادنا باعث میشه نهنگ ها خودکشی بکنن همه ی اینایی که بهش رای دادن روانی ان چون طرفدار لورل و هاردی ان پس وای به حال کاپلو سرمربی اسبق کالچیو !!همه ی اینایی که بهش رای دادن چون از لالیگا بیرونشون انداختن طرفدار واشنگتن دی سی شدن !!!

پس ما اینجا رای نیاووردیم اول نشدیم به خاطر مجموعه دلایل بالایی !! !!!!

اما وقتی ماجرای آراء رامین حالت سیاسی به خودش گرفت ساسی مانکن هم شخصا وارد شده و به شدت تهدید کرده هر کس به آرمین رای نده به چنان سرنوشتی دچار میشه که کس توان تفکرش نخواهد داشت !!!!

این شما و این بیلیبورد تبلیغاتی آرمین _مانکن !!!!!

jqkgi23yhk075ake1n.jpg

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026

ما اصلا از اینکه تایپیک کامران هومنو بستن گله ای یا ناراحتی ای یا کینه ای به دل نداریم. حق میدیم دیگه. یه تایپیک مام که نبود. کلی تایپیک بود که بسته شد مام درک کردیم.اینقدرم قوه ی درک داریم !!اونجا چن تا فارغ التحصیل داریم. یه سربازم داریم تازه !!!

پس نگید خواهشا که آره چون اینا ته دلشون کینه دارن اومدن اینجا رو آباد کردن. من چن بارم گفتم بازم میگم. دیگه خودتون بگیرید که چن بار دارم یه چیو تکرار میکنم هی !!!!آرمین دوست بچه هاست مام دوستشیم. بی خیال کامران هومن.ما بهشون تو این مورد فکر نمیکنیم نیمدونم شما چرا کاسه داغ تر از جو شدید !!!

من و آرمین و چن تایی که به آرمین رای دادیم طرفدار آهو های گم شده ی منطقه ی قفقاز هم هستیم !!پس بگیم چون این چن تا دوستای همن و شروع کردن به همدیگه رای دادن پس آهو های منطقه ی قفقاز دروغگوان !!!!

اگه چیزی در چنته دارید بیاید با آرمین رقابت کنید.وگرنه من هم میتونم بگم فلانی که دوم یا سوم شد آواتارش چون یه پسری به دختر چسبیده بود رای آوورد ما توی روانشناسی به اینا میگیم مازوخیستی و مالیخویایی. اینا باید اعدام بشن و فکرشون منحرفه و این رای دادنا باعث میشه نهنگ ها خودکشی بکنن همه ی اینایی که بهش رای دادن روانی ان چون طرفدار لورل و هاردی ان پس وای به حال کاپلو سرمربی اسبق کالچیو !!همه ی اینایی که بهش رای دادن چون از لالیگا بیرونشون انداختن طرفدار واشنگتن دی سی شدن !!!

اما وقتی ماجرای آراء رامین حالت سیاسی به خودش گرفت ساسی مانکن هم شخصا وارد شده و به شدت تهدید کرده هر کس به آرمین رای نده به چنان سرنوشتی دچار میشه که کس توان تفکرش نخواهد داشت !!!!

jqkgi23yhk075ake1n.jpg

خداییش گفته آزاد ارزش داره اینهمه تایپ میکنی؟

یکی بیاد اینو تو سه ممیز بیست و پنج صدمه کلمه خلاصه کنه منم بیام تو جریان
TAEL_SmileyCenter_BMC%20(71).gif

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
خداییش گفته آزاد ارزش داره اینهمه تایپ میکنی؟

جواد حرف سیاسی زدی؟ :eek:
:eek: توهین مستقیم به سران گفتگو آزاد ؟؟؟:eek:

واااااااااااای

خاک وچوکمون شد !!! چه جسارتاااااااااااااااااااااااااا
:eek::eek:

من جای گفتگو آزادیا بودم ، از فروم میرفتم کلااااااااااااااااااااااااااااااااا :eek::blush::blush::D

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026

جواد حرف سیاسی زدی؟ :eek:
:eek: توهین مستقیم به سران گفتگو آزاد ؟؟؟:eek:

واااااااااااای

خاک وچوکمون شد !!! چه جسارتاااااااااااااااااااااااااا
:eek::eek:

من جای گفتگو آزادیا بودم ، از فروم میرفتم کلااااااااااااااااااااااااااااااااا :eek::blush::blush::D

یعنی تو الان به من گفتی برو ؟
TAEL_SmileyCenter_BMC%20(198).gif

یعنی الان به می بی احترامی کردم؟
TAEL_SmileyCenter_BMC%20(201).gif

یعنی آرمین این آقاهه که کامران و هومن رو دوز داره راست میگه؟
TAEL_SmileyCenter_BMC%20(199).gif

کامران و هومن رو میبینم یاده این اسمایل میوفتم
TAEL_SmileyCenter_BMC%20(205).gif

Last edited:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

جایزه تمشک طلایی لوس ترین طرفدارها به آرمین تعلق میگیره .

Behnam:

کاربر فعال
لایک‌ها
0
جایزه تمشک طلایی لوس ترین طرفدارها به آرمین تعلق میگیره .

خوچله ما طرفدارش نیستیم ، بهش رای دادیم فقط . اونم به خودش نه . به آواتارش!!!!طرفداراش حالا لوس هستن یا نیستن باید از خودش پرسید !!!به نظر نمیاد اونقدر طرفدار داشته باشه ها !!!یکی هم داشته باشه از سرش زیادیه !!!!

جواد اسمایلیت سبیلامونو دود کرد !!!!!

میگم این آرمی رو بیست واستاد . یک روز کامله آرا هیچ تغییری نکرد نه مال آرمی نه مال همه . اوضاع کاملا مشکوکه. مواظب قطعی برقا باشید !!!!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خب سلام :دی
میبینم که من نفر دومم و آرمین اول.
فکر میکردم منصور اول بشه که خب نشد.

اما یک چیزی رو میگم.
نه به خاطر خودم که همه میدونیم این تاپیک نتایجش مهم نیست.

چون فقط بهنام و ناهید رو میشناسم خطاب به اونها هم پست میدم!
لطفا بقیه کامران هومنی ها نخود آش نکنن خودشون رو!

خب من میخواستم یک چیزی بگم.
اول اینکه نزدیک ده مسابقه از مسابقات اخیر این تاپیک آرای کامران هومنی ای داشته و من میخوام ازتون بخوام از این به بعد یعنی از مسابقه بعدی این کار رو نکنید!
به خودتون و شخصیتتون احترام بزارید.
اگه یکی بیاد به من بگه به فلانی رای بده من امکان نداره قبول کنم.
چون خودم سلیقه دارم خودم شخصیت دارم خودم عقل دارم و خودم حق انتخاب دارم.
حق انتخاب خودم رو به بالاترین دوستی ها هم نمیفروشم.

برای شخصیت خودتون ارزش قائل باشید.
قبول کنید که ما انسانیم و قرار نیست مثل ..... رفتارمون یکی باشه.
تمام ارزش این تاپیک به اینه که بهترینها انتخاب بشه وگرنه بقیه مواردش فان هست.

من از شما سوالی دارم!
به نظر شما اگه من برم تو بخش فوتبال به دوستانم بگم بیان به من یا یکی دیگه رای بدن نمیان؟
خیلی ها به خاطر رفاقتمون میان!

اما من یا دوستان دیگر به دو دلیل مثل شما رفتار نمیکنیم.
اول اینکه هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم رای خودم رو به دوستانم تحمیل کنم و اونها توی رودروایسی قبول کنن که رای خودشون رو هم رای من کنن.
دوم اینکه دوستان من هیچ وقت آدمهایی نیستن که اجازه بدن من یا کس دیگه ای بهشون بگیم به کی رای بدید!

من امیدوارم از مسابقه بعدی شاهد رای های کامران هومنی ای نباشیم و هر کسی به دوست خودش رای نده.
به آواتاری رای بده که زیباتره و البته به نظر خودش نه دیگران.

Last edited:

Behnam:

کاربر فعال
لایک‌ها
0
یوسف تو منو از کجا میشناسی ؟!!!من که چن ماهه به کل نیستم .به هر حال خوشوقتم از آشنایی با دوست خوبی مثل تو

راستش در مورد نوشته هاتم باید بگم که حالا نمیگم ما !!میگم خودم. من حاضرم به کل واژه ی گوسفند روم باشه !!!!مشکلی باش ندارم !!!ولی بم نگن یه دوستی بهش احتیاج داشت و اون کشید کنار خودشو گم و گور کرد !!!!!

من طاقت همچین حرفی رو ندارم !!!

من راسش به اندازه ی تو داستانو جدی نمیبینم. یه جاییه که قراره با همدیگه شاد باشیم. من اینجا رو یه کافی شاپ میبینم. یه سینما. داریم با دوستامون یه فیلم میبینیم . داریم یه چایی میخوریم. یه رایی به یه آواتار زشت هم دادیم !!!!به خودش هم گفتم آواتارش خیلی زشته !!!!!ولی بهش رای دادم چون اون دوست منه و این واژه اینقدر مقدسه که حاضرم تا آخر عمر تو بم بگی گاو و گوسفند و بی سلیقه و نادان !!!!!

به خاطر دوستی سر هم میدیم. اونجاشو ندیدی هنوز البته .واژه ای هم مسلما به ذهنت نمیرسه که بدتر از دام و طیور باشه و میمونی روی اون حالت اسم چی بذاری !!

اما من و بهتر بگم ما سر هم میدیم.

جالبه بگم اصلا هم به کامی هومی مربوط نیست. اگه به کامی هومی مربوط بود من شاید فکر میکردم یا رای حتی نمیدادم. طرف دوست منه و من برای دوستم اگه پیش بیاد سر هم میدم

طرف دوست منه . نشون به این نشونی که همین الان هم بیاد بگه الیهاناس تکفیر کامی هومی ،مرگ بر این دو ،بازم طرف دوست منه . کامران هومن دوست من نیستن. این دوست منه !!!!

این سر ارزش این حرفا رو نداره در راه دوستی !!!

تو میگی یک کلیک من میگم سر !!!!!!

رفاقت این چیزای بی ارزشو اصلا نمیشناسه . رفاقت کور میکنه ادمو و خوشحالم بگم که من کورم !!!!حالا توی لیزر بزن به چشمام !!!!

این وسط من نمیدونم چطوری میتونی برای من ارزشهای والای سلایقو توضیح بدیو از گفتگوی آزادتون بگی در حالی که من دست دوستمو گرفتمو دارم میارمش بالا و هیچ چیز برای من با ارزش تر از اون نیمچه لبخندش نیست .

کار سختیه و مسلما نمیتونی .

اون لبخند اگه نصیب خودت هم میشد به نظرم کششو داشتی یه بهنام دیگه بشی و سر ها بدی در راهش

اون روز برای توم اگه بیاد مسلما این چیزای جزئی برات اینقدر بی ارزش میشن که اهمیتی نداشته باشن

ضمن اینکه اینم بگم اول و دومی و سومی و اینا برای من یکی مهم نیست. برای من یه چیز مهمه. لبخند یه دوست.که زده شده و من اجرمو گرفتم. میخواین حالا بگید طرف گوسفنده یا طرف گاوه یا نمیفهمه که هر سه تاش مایه ی افتخار منه اگه تعریفش اینی باشه که شما گفتید !!!!!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
به جان خودم پست من رو نگاه کنی میبینی که ادیت شد!
چون یک لحظه احساس کردم از واژه ... سو برداشت بشه و اون چیزی که من منظورم نبود برداشت بشه.
مال همین ادیت کردم.
پس ناراحت نشو دوست من.
چون من منظورم اون نبود.

اما خودت میکی جدی نیست بعد میگی دوستم نیاز به کمک من داشت و من کمکش نکردم!
این دو تا تناقض نداره؟

بالا