اسمی قله یعنی(گنده یک محله)کسی که همه ازش تو اون محله حساب میبرن
یه بسته نارگیل میدیم بهت اوکی ؟ :دی
چه زمانی میخواهید یاد بگیرید که "رأی شما" نظر شماست و نه باید آن را بفروشید و نه باید اجازه تحت تأثیر قرار گرفتن آن را بدهید.
اینجا یک جامعه اینترنتی است و اهمیتی ندارد ولی همین ها تمرین دموکراسی هستند...!
در یک جامعه دموکراتیک، اگر به یک فرد معتقد به دموکراسی چنین حرفی بزنید، این از صد فحش بدتر است...!
حتی شوخی آن هم زشت است...
همش یه بسته
جان مثود عن نکن بذار دو قرون کاسب شیم
هر جا که شما مایل باشی داداش
چاکرتیم دیداش
مخلص تِمام بِچه های مشهد و حومه هم هستِم
شب بخیر
سپاس حسن یاور به خاطر این خوش سلیقگیت :happy:
من به آواتار devilish song رای دادم چون خیلی خاصه و به شخصیت یوزر تشخص و سنگینی میده جدا از پستهاشون.
از همه زشت تر هم آواتار اسمی قله هست. متاسف شدم برای خودم که آواتار به این زشتی از آواتارم جلو زده.
ببخشید جسارت نشه اما این اواتارو کسایی درک میکنن که این رشته رو کار کرده باشن
من نمیدونم چه هیزم تری به شما فروختم
ممنونم شما لطف دارید ، اوتار شما هم جز معدود افرادیه که به نظرم چهره ی خوبی داره هر چند که این تصویرش به نظرم خیلی جالب نیست ،
در ارتباط با زشت ترین بی شک با شما موافقم!
با توجه به رای هایی که به اوتار شما داده شده ، به نظر می رسه که تعدادی زیادی از بچه های PT این رشته رو کار می کنند که تونستند زیباییش را درکش کنند! واقعا اینجا همه ورزشکارن!!
البته یادتون نره که به چیزی که ازش خوشتون اومد رای بدید.
من همون اول گفتم که اصلا" تو وادی اول شدن نیستم.منتها باید به بعضی کاربرها بگم که به خودشون لااقل احترام بگذارند.بین این همه اواتار خوب.به همشهری بودن و یا رفیق بودن با فرد بسنده نکنند
به نظر من(هیچ قصد توهینی ندارم) اگر آواتار ایشون اول بشه.صد درصد میشه گفت که این وسط رای ها خریده شده.
--------------------------
از همه ی عزیزانی که بهم رای دادند ممنونم.ایشالا آخر کار یه جا ازشون باز هم تشکر میکنم
اوسین PT خیابون داره بریزیم بیرون
در انتخابات تقلب شده . تو اول بودی و من خوابیدم و پاشدم میبینم تو دوّم شدی
هيچكي منو دوست نداره حتي سر يه سوزن هيچكي نميخواد بشنوه حرفهاي اين دله من!!!
من که همون دیشم تو رو دوز داشتمهيچكي منو دوست نداره حتي سر يه سوزن هيچكي نميخواد بشنوه حرفهاي اين دله من!!!
محسن جان آواتارت واقعا" قشنگه.من دوست دارم آخر کار رای بدم ولی مطمئنم که حدود 90 درصد رایم به تو بر میگرده
من که همون دیشم تو رو دوز داشتم
چون خودمو توی آواتارت دیدم و همین حالا که دارم میتایپم ، عصا تو بغلمه