Haj_Ehsan
Registered User
همه جا رو آسفالت میکنم
سپاس حسن یاور به خاطر این خوش سلیقگیت :happy:
من به آواتار devilish song رای دادم چون خیلی خاصه و به شخصیت یوزر تشخص و سنگینی میده جدا از پستهاشون.
از همه زشت تر هم آواتار اسمی قله هست. متاسف شدم برای خودم که آواتار به این زشتی از آواتارم جلو زده.
واقعا فکر کردی کی هستی از خود راضی ؟
متاسفم باش تا اموراتت بگذره حاجیه خانم
علت مخالفت ایشون با اواتار اسمی قله اینه که ایشون مذهبی هستن
علت علاقش به اواتار Devilish Song هم اینه که اواتارش عکس اون داروین گور به گور شدس با اون قیافش شکل مونگلا می مونه
علت مخالفت ایشون با اواتار اسمی قله اینه که ایشون مذهبی هستن
علت علاقش به اواتار Devilish Song هم اینه که اواتارش عکس اون داروین گور به گور شدس با اون قیافش شکل مونگلا می مونه
از همه زشت تر هم آواتار اسمی قله هست. متاسف شدم برای خودم که آواتار به این زشتی از آواتارم جلو زده.
به من رای بدید
همه جا رو آسفالت میکنم
فعلا این دوتا
مرسی حسین جان، راستش منم بین آواتار خودم و آواتارت گیر کرده بودم که آواتارت رو انتخاب کردم. قشنگه.
به hossein137 رای دادم.
خیلی هنری هست.
از این زاویه یه کم شبیه محسن نامجو هست اواتارش.
شخص معروفی که نیست؟
به حسین خان عزیز رای دادم مثل همیشه اواتارش عالیه
اگر انتخاب دیگه ای داشتم به محسن عزیز رای می دادم چون اواتارش خیلی معنا دار هست و یه جورایی شرح حال خودمه
با نمکهآواتور شما شبیه عکس بچگیمه ....
با نمکه
مسابقه تموم شه آواتار اصلیم رو میزارم
جسارت نباشه ها ، ولی نظر من به ویویان خیلی نزدیک هست .. این آواتار به نظرم در حدی نیست که این همه رای بیاره .. نهایتن در حد هفتمی هشتمی هست ولی اول به هیچ وجه ! مگر اینکه .... !به نظرم هم نام کاربریت زشته (البته تلفظ کردن اسمی قله به جای اسمیگل بامزه است، اولین بار که یکی از بچه ها بهت گفت اسمی قله کلی خندیدم) و هم آواتارت. (آواتارت که لج درآر هم هست)...
مگر این که چی....؟؟آقا قبول نیست ، من نمی تونم رای بدم !
جسارت نباشه ها ، ولی نظر من به ویویان خیلی نزدیک هست .. این آواتار به نظرم در حدی نیست که این همه رای بیاره .. نهایتن در حد هفتمی هشتمی هست ولی اول به هیچ وجه ! مگر اینکه .... !