اووف این که تورناتوره کارگردانشه ندیدمش اگه دیدیش یه نمره بهش بده ببینم چطورهمن دارم فیلم the legend of 1900 رو میبینم یکم آرومتر صداتون مزاحمه :دی
اووف این که تورناتوره کارگردانشه ندیدمش اگه دیدیش یه نمره بهش بده ببینم چطورهمن دارم فیلم the legend of 1900 رو میبینم یکم آرومتر صداتون مزاحمه :دی
من دارم فیلم the legend of 1900 رو میبینم یکم آرومتر صداتون مزاحمه :دی
به نظر من که خوب بود... منم خیلی از فیلمایی که نمی پسندم، بقیه دوستشون دارنDistrict 9 خوبه یا داری چرت میگی ؟ از نظر من زباله بود :general602:
2 سال فیلم ندیدی ؟ من خیلی جلو خودمو بگیرم 2 ماه
اتفاقا با بریکینگ بد حال نمیکنم اینقدر هی ولش کردم بعد دوباره دنبالش کردم که حسابش از دستم در رفته فصل چهارش هستم اما برعکس عاشق وایکینگ دد هستم :general601:
تا اینجاش که خوب بود دقیقه48 ارزشش دانلودشو داشت، از این به بعد همش منفعته :دیاووف این که تورناتوره کارگردانشه ندیدمش اگه دیدیش یه نمره بهش بده ببینم چطوره
90 دقیقه فیلم میبینی وقتت هدر میره اونوقت یک ماه سریال میبینی وقت هدر نمیره ؟ این پارادوکس مغزی چیه ؟ بقول منهتن ساغیت کیه ؟:general304:
فیلم Pulp Fiction هم قشنگه فقط پروسسش کمی آدمو گوزپیچ میکنه بقول حامد...
به نظر من که خوب بود... منم خیلی از فیلمایی که نمی پسندم، بقیه دوستشون دارن
کلا از فیلم نگاه کردن خوشم نمیاد، حس میکنم 70-90 دقیقه ای که فیلم هست، وقتم داره هدر میره :general712: با سریال بیشتر حال میکنم.
سریال Hell on Wheels هم هست، وسترنه مربوط به زمان ساخت راه آهن آمریکا. قشنگه به نظر من.
بریکینگ بد که 5 فصله، تموم هم شد... حیف بود. قشنگ بود...
منظورم اینه که اون لذتی رو که توی سریال دیدن یا بازی کردن میبرم، تو فیلم دیدن نمیبرم.90 دقیقه فیلم میبینی وقتت هدر میره اونوقت یک ماه سریال میبینی وقت هدر نمیره ؟ این پارادوکس مغزی چیه ؟ بقول منهتن ساغیت کیه ؟:general304:
من برعکس تومنظورم اینه که اون لذتی رو که توی سریال دیدن یا بازی کردن میبرم، تو فیلم دیدن نمیبرم.
نه عمو حالا بیا بگیرمن برعکس تو
تفاهم نداریم نمیگیرمت
تایید میشه هم گوزپیپچ شدن دفعه اول هم زیبا بودنش!
فیلم Pulp Fiction هم قشنگه فقط پروسسش کمی آدمو گوزپیچ میکنه بقول حامد...
برا من حرف در نیارنه عمو حالا بیا بگیر
انگار با مجتبی بیشتر تفاهم دارین
اون که پایه نیست که به پای هم پیر شین... فقط تنهایی داری پیر میشی...برا من حرف در نیار
بیشترین تفاهم رو با شادمغز دارم
صبح خوش!ما رفتیم بخوابیم
هر شب تنهایی :general602:
خدافظ
اره واقعا پایه نیست من پایه میخواماون که پایه نیست که به پای هم پیر شین... فقط تنهایی داری پیر میشی...
فکر کنم رفته یه حساب جدید زده به اسم "عاشق افسرده"
اینجا خوزستانه، راحت باش، 3-4 تا با هم دوشواری نداره :general210:
شبت بخیر :general601:
نه نداریم اون همه چیه امریکایی رو قبول داره اما من از امریکا فقط ماشینا و فیلماشون رو خوشم میاد از بقیه چیزاشون بدم میادصبح خوش!
راستی یه چیزی میخواستم بپرسم سر قضیه سوئیس عمریکا چی؟ اونم با هم تفاهم دارید؟:general711:
به من یه جور نمره دادن که کارم تمومهدرسی که فکر میکردم میفتم، داده بم 15.9، اون درسی که میگفتم عالی میگیرم داده بم 12.87 :general107::general205::general211::general306::general312::general403::general407::general502::general509::general510::general605::general607::general708:
عکس منو بفرست براش بگو نمره ندی صبح بی کله میشی!اسم نمره بردین! من بهم 6 داده اسکش! هر اعتراضی نوشتم 9.5 نکردم!!! بی رفت و برگشت مشروطم!!!
الـــــــــــــــــــــفاتحه...!به من یه جور نمره دادن که کارم تمومه
دهن اون استادا سرویس... لااقل میندازی یه نمره ای بده که طرف داغون نشه.اسم نمره بردین! من بهم 6 داده اسکش! هر اعتراضی نوشتم 9.5 نکردم!!! بی رفت و برگشت مشروطم!!!
چهره به اون زیبایی مگه چشه:general504:عکس منو بفرست براش بگو نمره ندی صبح بی کله میشی!
Sent from my A5300 using Tapatalk