ما یه رفیق داریم برا فرار از کار و خدمت رفته کارشناسی میخونه.واقعا اینجوریشم هست!نه دیگه فحش نده!!! کارشناسی!
آره دیگه هست!! رفیقت!!!ما یه رفیق داریم برا فرار از کار و خدمت رفته کارشناسی میخونه.واقعا اینجوریشم هست!
Sent from my A5300 using Tapatalk
هه هه اینم دانشجو اونجاست!آره دیگه هست!! رفیقت!!!
حتماً خونوادش وضعشون خوبه! وگرنه کار که عار نیست!!! البته من بدلیل 2 ترم گشتن با شیرازیها معذورم! ولی اون که عذری نداره!
خوب بگو دیگه!!! :دیهه هه اینم دانشجو اونجاست!
Sent from my A5300 using Tapatalk
تا این حد؟اقا سه ترم مشروطی اخراجه ؟:دی
نه یه جلسه آموزشی میگیرن! شبانت میکنن و تعهد میدی که دیگه مشروط نشی!! اگه مشروط بشی با لگد میندازنت بیرون!اقا سه ترم مشروطی اخراجه ؟:دی
منو اغفال کردن x-(تا این حد؟
نه یه جلسه آموزشی میگیرن! شبانت میکنن و تعهد میدی که دیگه مشروط نشی!! اگه مشروط بشی با لگد میندازنت بیرون!
نه صنعتی روزانه بیرجندمنو اغفال کردن x-(
دانشگاه ازادی؟
هیچیبچه ها توی کامپیوتر، چه رشته ایی رو برم خوبه؟ تازه میخوام برم دانشگاه.
برو هر چی سمت پزشکیهبچه ها توی کامپیوتر، چه رشته ایی رو برم خوبه؟ تازه میخوام برم دانشگاه.
پزشکی هم به زودی اشباع میشه... الان اونقدر زیاد شدن که اعتبار پول میبره برای پزشک یا اینکه مطبش خیلی جای خوبی باشه...برو هر چی سمت پزشکیه
کاش منم نرم افزاری چیزی خونده بودم جای این مضخرفات =(بچه ها توی کامپیوتر، چه رشته ایی رو برم خوبه؟ تازه میخوام برم دانشگاه.
هیچی
نرم افزار و آی تی وضعشون بهتر از سخت افزاره.
آی تی بازم هنوز بهتره از نرم افزار فکر کنم.
در کل شعره... چه فکر میکردم میخونم، چه خوندم به علت عقب ماندگی شدید از دنیا سمت سخت افزار اصلا نیا مگر اینکه بخوای دکتری بگیری استاد بشی یا بری خارج :general710:
برو هر چی سمت پزشکیه
به حرف کسی نرو اگه خوشت نمیاددر اینکه شعر تدریس میدن شکی وجود نداره!
حقیقتش خودم که علاقه ی چندانی به ادامه دادن ندارم چون آخرش میدونم به احتمال زیاد میرم تو کار مغازه داری (مربوط به بازی و ...)
اینه که میخوام ادامه بدم، از بس که این مامان و بابا میگن بخون و بخون و ادامه بده و... (دیگه خودتون بهتر از بنده در جریان هستید)
سر قضیه داداشم هم همینطوری بود که دیگه ولش کرد (بهترین کاری که کرد) ... رشته ی زبان انگلیسی میخوند که لیسانس رو گرفت و رفت تو فوق لیسانس که به خاطر خسته شدنش از درس خوندن و دانشگاه رفتن و... ولش کرد. البته میگفت که زبانم با قبل از اینکه دانشگاه برم یا لیسانس بگیرم با الان تفاوتی نکرده (که راستم میگه خداییش چه شعرایی که یاد نمیدن) که یه خورده بحث شد با مامان بابام که آخرم آروم شدن دیگه و 40 درصد راضی شدند که ادامه نده دیگه.
پس اینطور که پیداست سخت افزار اوضاعش نابوده درسته؟ (خودم که علاقه ی شدیدی به دنیای سخت افزار دارم و اطلاعاتم هم بد نیست ولی برنامه نویسی اصلا!XD)
قبلا تجربی بودم بیخیالش شدم اومدم کامپیوتر...
حقیقتش کسی نیستم که پای درس بشینم!:دی بگیر نگیر داره خوندم... حالا بگذریم!
حیف وقتی که گذاشتم رو این فیلم مسخره :general602:
دیگه با هم رفیق نیستیم ما همه ؟:دید حالا ناراحت نشوووووو دیگهههههههه:general711:
با سلیقه من که جور بودد حالا ناراحت نشوووووو دیگهههههههه:general711: