• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه بیست سوالی ؟؟؟؟ حدس کلمه

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
در اینکه شعر تدریس میدن شکی وجود نداره!
حقیقتش خودم که علاقه ی چندانی به ادامه دادن ندارم چون آخرش میدونم به احتمال زیاد میرم تو کار مغازه داری (مربوط به بازی و ...)
اینه که میخوام ادامه بدم، از بس که این مامان و بابا میگن بخون و بخون و ادامه بده و... (دیگه خودتون بهتر از بنده در جریان هستید)
سر قضیه داداشم هم همینطوری بود که دیگه ولش کرد (بهترین کاری که کرد) ... رشته ی زبان انگلیسی میخوند که لیسانس رو گرفت و رفت تو فوق لیسانس که به خاطر خسته شدنش از درس خوندن و دانشگاه رفتن و... ولش کرد. البته میگفت که زبانم با قبل از اینکه دانشگاه برم یا لیسانس بگیرم با الان تفاوتی نکرده (که راستم میگه خداییش چه شعرایی که یاد نمیدن) که یه خورده بحث شد با مامان بابام که آخرم آروم شدن دیگه و 40 درصد راضی شدند که ادامه نده دیگه.

پس اینطور که پیداست سخت افزار اوضاعش نابوده درسته؟ (خودم که علاقه ی شدیدی به دنیای سخت افزار دارم و اطلاعاتم هم بد نیست ولی برنامه نویسی اصلا!XD)

قبلا تجربی بودم بیخیالش شدم اومدم کامپیوتر...
حقیقتش کسی نیستم که پای درس بشینم!:دی بگیر نگیر داره خوندم... حالا بگذریم!
سخت افزار = دروس اصلی الکترونیک + نرم افزار.
هر دو رشته دروس تخصصی رشته شون واسه خودشونه... تا ترم 6 نصف درسای ما نرم افزاره، نصفشون سخت افزار - ترم 7 و 8 فقط 3-4 تا درس تخصصی سخت افزار هم اضافه میشه. اصلا اون چیزی نیست که فکرشو بکنی... مثلا بگی قطعات سخت افزاری رو بحث میکنن یا ... خفن ترین درس ما VLSI هست که میاد درباره ی IC ها تازه بحث میکنه، اونم اصول طراحی :eek: که مثلا تکنولوژی ساخت ماسفت چجوری نمایان میشه تو IC یا فرکانس چطوریه و ... :general408: مزخرف کامل... تو ایران اصلا به دردت نمیخوره!
تو ایران مقاومت رو زور میسازن، من میام تکنولوژی ساخت ماسفت میخونم که چی؟ وقتی قرار نیست تا دکتری برم بالا، همه اش بی ارزشه... وقت خودتو تلف نکن برای کامپیوتر.
این درسای نرم افزار هم که داریم، تقریبا همون جریانه ولی کمی وضعشون بهتره. برای کسی که میخواد برنامه بنویسه، آشنایی باشون خوبه. ولی طراحی الگوریتم کار خیلی سختیه. اونوقت میاد محاسبات ریاضیشونو گیر میده که درجه ی چیه و ... :general502:. اگر دوست داری نرم افزار بنویسی، ویدیو آموزشی تو اینترنت بهترین انتخابه، کاربرد رو یاد میدن + خلاقیت خودت میتونی یه چیزایی بنویسی. مثلا پایگاه داده که این ترم خوندم تقریبا خوب بود ولی بازم نصفش مزخرفات بود... :general407:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
هر دو رشته دروس تخصصی رشته شون واسه خودشونه... تا ترم 6 نصف درسای ما نرم افزاره، نصفشون سخت افزار - ترم 7 و 8 فقط 3-4 تا درس تخصصی سخت افزار هم اضافه میشه. اصلا اون چیزی نیست که فکرشو بکنی... مثلا بگی قطعات سخت افزاری رو بحث میکنن یا ... خفن ترین درس ما VLSI هست که میاد درباره ی IC ها تازه بحث میکنه، اونم اصول طراحی :eek: که مثلا تکنولوژی ساخت ماسفت چجوری نمایان میشه تو IC یا فرکانس چطوریه و ... :general408: مزخرف کامل... تو ایران اصلا به دردت نمیخوره!
تو ایران مقاومت رو زور میسازن، من میام تکنولوژی ساخت ماسفت میخونم که چی؟ وقتی قرار نیست تا دکتری برم بالا، همه اش بی ارزشه... وقت خودتو تلف نکن برای کامپیوتر.
این درسای نرم افزار هم که داریم، تقریبا همون جریانه ولی کمی وضعشون بهتره. برای کسی که میخواد برنامه بنویسه، آشنایی باشون خوبه. ولی طراحی الگوریتم کار خیلی سختیه. اونوقت میاد محاسبات ریاضیشونو گیر میده که درجه ی چیه و ... :general502:. اگر دوست داری نرم افزار بنویسی، ویدیو آموزشی تو اینترنت بهترین انتخابه، کاربرد رو یاد میدن + خلاقیت خودت میتونی یه چیزایی بنویسی. مثلا پایگاه داده که این ترم خوندم تقریبا خوب بود ولی بازم نصفش مزخرفات بود... :general407:
طراحی الگوریتم برای چه کاری هست؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
با استعانت از بل وارد میشویم!

کلا مسابقه فراموش شده و میبینم که بحث از فیلم و سریال کشیده شده به دانشگاه و مشروطی و رشته!

Sent from my bell & sebastian

.Ali007.

Registered User
لایک‌ها
169
به حرف کسی نرو اگه خوشت نمیاد o_O

عاغا مشکل که یکی دوتا نیست!
بدون اینکه خودم اطلاع داشته باشم (پدر فداکار بنده رفته ترتیب ثبت نام سال بعدی رو داده :| )

پس کلا اکثر چیزایی که یاد میگیریم چرنده!:دی
ممنون از راهنماییت سروش جان.

خوب بریم سر اصل موضوع تاپیک :D

جواد گفت خیلی معروفه و حالا خودش هم نیست که جواب بده...o_O

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
عاغا مشکل که یکی دوتا نیست!
بدون اینکه خودم اطلاع داشته باشم (پدر فداکار بنده رفته ترتیب ثبت نام سال بعدی رو داده :| )
:general611:
اقا این چندسال میشه دردسر برات ها:دی البته اگه علاقه داشته باشی به رشته مورد نظرت اوکی هست ولی زورکی درس خودن...
به هرحال موفق باشی:general601:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دیشب جایی بودم بحث همین چیزا بود
متاسفانه توی مملکت ما جا افتاده که تنها راه خوشبختی و موفقیت بچه ها ورود به دانشگاهه
که چی
که یه مدرک در کوزه ای بگیرن و بیان بیرون به جمع بیکاران لیسانسه اضافه بشن
به نظر من هرکسی بره دنبال چیزی که بهش علاقه داره و روی اون بطور متمرکز وقت و انرژی بذاره حتما به جایی میرسه و خیلی براش بهتره
حالا میخواد بازار باشه
نقاشی باشه
مکانیکی باشه
کار برق و فنی ، کامپیوتر اشپزی زبان موسیقی ورزش یا هر رشته و تخصصی

Sent from my bell & sebastian

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دیگه با هم رفیق نیستیم ما همه ؟:دی

چجور نیستیم
من اگه دو ساعت فقط دو ساعت از شما دوستان عزیز دور باشم خودمو آتیش میزنم

پ ن: ما همه باهم رفیقیم _ ما همه باهم رفیقیم

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
اینجا کسی پزشکی داخلی نخونده؟
تابستون میشه مستراح میشه میعاد گاهم.اوه باز گرفت..

Sent from my A5300 using Tapatalk

اوه بدو بدو

پ ن: ما همه باهم رفیقیم - ما همه باهم رفیقیم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بالا