soroosh_cz
Registered User
سخت افزار = دروس اصلی الکترونیک + نرم افزار.در اینکه شعر تدریس میدن شکی وجود نداره!
حقیقتش خودم که علاقه ی چندانی به ادامه دادن ندارم چون آخرش میدونم به احتمال زیاد میرم تو کار مغازه داری (مربوط به بازی و ...)
اینه که میخوام ادامه بدم، از بس که این مامان و بابا میگن بخون و بخون و ادامه بده و... (دیگه خودتون بهتر از بنده در جریان هستید)
سر قضیه داداشم هم همینطوری بود که دیگه ولش کرد (بهترین کاری که کرد) ... رشته ی زبان انگلیسی میخوند که لیسانس رو گرفت و رفت تو فوق لیسانس که به خاطر خسته شدنش از درس خوندن و دانشگاه رفتن و... ولش کرد. البته میگفت که زبانم با قبل از اینکه دانشگاه برم یا لیسانس بگیرم با الان تفاوتی نکرده (که راستم میگه خداییش چه شعرایی که یاد نمیدن) که یه خورده بحث شد با مامان بابام که آخرم آروم شدن دیگه و 40 درصد راضی شدند که ادامه نده دیگه.
پس اینطور که پیداست سخت افزار اوضاعش نابوده درسته؟ (خودم که علاقه ی شدیدی به دنیای سخت افزار دارم و اطلاعاتم هم بد نیست ولی برنامه نویسی اصلا!XD)
قبلا تجربی بودم بیخیالش شدم اومدم کامپیوتر...
حقیقتش کسی نیستم که پای درس بشینم!:دی بگیر نگیر داره خوندم... حالا بگذریم!
هر دو رشته دروس تخصصی رشته شون واسه خودشونه... تا ترم 6 نصف درسای ما نرم افزاره، نصفشون سخت افزار - ترم 7 و 8 فقط 3-4 تا درس تخصصی سخت افزار هم اضافه میشه. اصلا اون چیزی نیست که فکرشو بکنی... مثلا بگی قطعات سخت افزاری رو بحث میکنن یا ... خفن ترین درس ما VLSI هست که میاد درباره ی IC ها تازه بحث میکنه، اونم اصول طراحی که مثلا تکنولوژی ساخت ماسفت چجوری نمایان میشه تو IC یا فرکانس چطوریه و ... :general408: مزخرف کامل... تو ایران اصلا به دردت نمیخوره!
تو ایران مقاومت رو زور میسازن، من میام تکنولوژی ساخت ماسفت میخونم که چی؟ وقتی قرار نیست تا دکتری برم بالا، همه اش بی ارزشه... وقت خودتو تلف نکن برای کامپیوتر.
این درسای نرم افزار هم که داریم، تقریبا همون جریانه ولی کمی وضعشون بهتره. برای کسی که میخواد برنامه بنویسه، آشنایی باشون خوبه. ولی طراحی الگوریتم کار خیلی سختیه. اونوقت میاد محاسبات ریاضیشونو گیر میده که درجه ی چیه و ... :general502:. اگر دوست داری نرم افزار بنویسی، ویدیو آموزشی تو اینترنت بهترین انتخابه، کاربرد رو یاد میدن + خلاقیت خودت میتونی یه چیزایی بنویسی. مثلا پایگاه داده که این ترم خوندم تقریبا خوب بود ولی بازم نصفش مزخرفات بود... :general407: