سلام دوستان
متاسفانه این سری نمی تونم شرکت کنم یه عکس از درختی در زیر چراغ برقی گرفته بودم که برف سفیدش کرده بود شب قبلش به جواد گفتم یه عکس برفی از درخت می گذارم تو تاپیک کلی ذوغ داشتم بزارمش که متاسفانه اکانت Hotmail من بلاک شده و مشکل برام ایجاد کرده و گوشیم با کامپیوتر سینک نمی شه![]()
اِ اِ اِ
اتفاقا میخواستم بپرسم چی شد عکست :دی
راست میگه آقا پزش رو به من داده بود ولی نمیدونست که داره با پز دادن اکانت هاتمیلش رو میسوزونه :دی![]()
![]()
الان بهترین کار اینه که به من ده بدی جواد حونم![]()
والا ما که یه عمر با درخت سر و کار داشتیم هر چی فکر میکنم و میگردم میبینم از درخت عکسی ننداختم :دی
چند تا عکس خوب هست که خب عکاسش من نبودم
ولی یه عکسی بود که یه سال پیش انداختم و پیداش نمیکنم
حالا حداقل تعریف کنم :دی
تو گلخونه بودیم و بابای من هم داشت بید مجنون پیوند میزد
منم داشتم آب پاشی میکردم
یهو دیدم یکی میگه ای وایییییییییییی
نگو بابام با وجود پا درد و زانو درد برای گرفتن شاخه پیوند میره بالای درخت بید مجنونی که روی زمین کاشته بودیم :دی و اون بالا پاهاش خواب میره و گیر میکنه
شاید خود داستان زیاد خنده دار نباشه اما اون لحظه و اون صدا و اون موقعیت برای من خیلی خنده دار بود
به جای اینکه برم کمکش موبایلم رو در اوردم و از اون صحنه یه عکس انداختم
ولی متاسفانه با اینکه مطمئن هستم عکس رو روی هاردم دارم اما پیداش نکردم
نمیشد مث تاپیک عکس منتخب یکی زحمت بکشه عکسارو بزاره تو یه پست.که مجبور به عقب گرد نباشه؟
درود
موضوع :درخت
عکاس هنرمند : لی لی رز![]()
![]()
سلام
اینم عکس من
درختچه بن سای خودم که الان 10 سالشه و تو خزان هست عکس سر سبزش رو نداشتم تو گوشیم
اسم عکس رو هم میذارم
در انتظار بهار![]()
سلام به همه دوستان.
اینم عکس من برای مسابقه:
![]()
شیراز - شهرک گلستان
عکس من البته امیدوارم به موضوع بخوره
![]()
خیلی وقته که با موبایل عکاسی نکردم و کلا سه چهار تا عکس مناسب برای شرکت در مسابقه داشتم که یکیش رو اینجا میزارم
![]()
تاریخش یادم نیست ولی حداقل واسه یک و نیم سال پیشه، محلش چند قدم جلوتر از در حیاتمون هست (دلتون آب :دی) و با گوشی نوکیا 5800 ثبت شده، جز کمی کراپ کردن کادر از پایین ویرایشی روش انجام نشده ولی وقته عکاسی کنتراست و ... رو دستکاری کردم.
با تشکر از برگزار کنندگان مسابقه
ویرایش:
اینجا محدوده ی همون کوه هاییه که تو عکس بالایی مشخصه. اینو همینجوری گذاشتم که ببینید
![]()
13 به در امسال... پارک شهر...![]()
![]()
من زیاد متوجه روند مسابقه و امتیاز دهی ها نشدم .
![]()
آقا قبول نیست !! عکساتون خیلی قشنگه !حالا که اینطوری شد چهره یه جذابی نمره میدم :دی
من میخوام عکس دم خونه مون رو بذارم ! چون یه جناب درختی درست دم در خونه ماست که حتی تا حدودی رفت و آمد رو هم مختل میکنه و اون اوایل میخواستن اجازه بریدنش رو بگیرن که اغلب همسایه ها مخالفت کردن و خلاصه این جناب درخت هم یکی از اعضای آپارتمان ما محسوب میشه :دی
گوشی : samsung galaxy mini
مکان : دم خونه ما !
زمان : همین امروز صبح !
![]()
سلام
ما برای نزدیک کردن راه دانشگاه (البته سال سوم خونمون اونجا بود) از یک مسیر میانبر استفاده میکردیم و تو این مسیر جاذبه هایی هم بود :دی مثل باغ انار! ریل راه آهن و قطارهای احتمالی و یک درخت!
این درخت برای من خیلی جالب بود همیشه و روزی نبود که بهش بی توجه گذشته باشم. این عکس هم که برا مسابقه انتخاب کردم عکس دوست داشتنی ای هست برام. برف هم که بوده / ریل هم پشت درخت مشخصه:دی/ برگهای این درخت زرد و خشک شده هم رو شاخه هست هنوز و هم پایش ریخته.
![]()
اندازه اش خیلی بزرگ بود یه کم کوچیک کردم.
گوشی : k750i بوده
مکانش هم یزد
زمانش هم حدود سه ماه اول سال 2007 میلادی در نظر بگیرید.
اینم یه عکس از فصل بهار اون درخت که مشخصه برگهای تازه کم کم ظاهر میشن و یه تابلو راهنمایی رانندگی هم اضافه شده :دی/این یکی تاریخ هم داره/ البته عکس مسابقه همون اولی هست.
![]()
این درخت بنده خدا تیر چراغ رو با درخت اشتباه گرفته!
گوشی:5700
![]()
من امدمنبینم تاپیک خلوت باشه
این عکس واسه 3.4 سال پیش خونه پدربزرگمه ، فک کنم ایام عید باشه
![]()
سلام، خب این هم اولین عکس من برای این تاپیک:
![]()
به هر کدوم از درختای توی این عکس نمره دادین قبوله. اردیبهشت ماه سه سال پیش... ده مون.
اولین عکس من تو این تاپیک
مربوط به تابستان هست
![]()
سلام دوستان
پیرو حرف سید که می گه یا عکسی خواهم یافت یا عکسی خواهم ساخت
یه عکس قدیمی که با یه 6020 نوکیا انداختم پیدا کردم که نمی دونم شرایط مسابقه رو داره یا نه ولی باز هم می گردم که اون حرف سید بد جوری روم تاثیر گذار بوده
ادیت :
-------
متاسفانه نتونستم عکس جدید بگذارم و با همون عکس قدیمی شرکت می کنم فقط برای این که میدان مسابقه رو خالی نکرده باشم
بدون شرح :blush:
![]()
سلام
این هم عکس من.البته فقط برای دور هم بودن این جا عکس گذاشتم اگر نه هیچ عکس خوبی تا حالا با گوشی نگرفتم.اصولا" هم به دوربین گوشی اعتقادی ندارم :دی
این رو با nokia x2-01 انداختم.چند روز پیش
توضیح: یه کم ممکنه به موضوع نامربوط باشه.شرمنده که با احساساتتون بازی میکنم.همیشه تو هر محله ای چند تا آدم نخاله پیدا میشه.این آدم های نخاله چند تا درخت رو تو محله ی ما قطع کردند و بعد برای کپرشون(همون آلاچیق خودمون.البته کنار زمین زراعی) بردند که گرم بشند.امان از آدم هایی که برای ......
بی خیال.این ریشه و کمی از تنه ی یه درخت خیلی بزرگ بوده که توسط همین افراد نابود شده
![]()
![]()
مدل گوشی : Nokia N900
اينم عكسهاي من با nokia6220c
![]()
![]()
وقتش تموم نشده ؟ اینم عکس من :
![]()
درخته موهاشو سشوار کشیده :lol:
سلام
منم فقط شرکت میکنم که بوده باشم/و به قهرمانی فکر نمیکنم/
ولی میتونه عکس جالب باشه.......