• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزي ليگ قهرمانان فصل 2008-2009 -- UEFA Champions League FANTAZY

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام

من یه سوالی داشتم چرا ترکیب تیم من خود به خود عوض شده بود؟(بعد از روز اول ترکیب درست بود ولی بازی های شب دوم که تموم شد دیدم خودش دو تا تعویض برام کرده؟)

سوالم رو خودم جواب میدم 4 تا از بازیکنام بازی نکردن در بازه بان ذخیره درست حسابی هم نداشتم اخه میدونستم بوفن بازی نمیکنه( بوفن . رائول . توتی . آبیدال ) یعنی این 3 تا هم بازی نکردن؟

شانس رو میبینید:blink:

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام

من یه سوالی داشتم چرا ترکیب تیم من خود به خود عوض شده بود؟(بعد از روز اول ترکیب درست بود ولی بازی های شب دوم که تموم شد دیدم خودش دو تا تعویض برام کرده؟)

سوالم رو خودم جواب میدم 4 تا از بازیکنام بازی نکردن در بازه بان ذخیره درست حسابی هم نداشتم اخه میدونستم بوفن بازی نمیکنه( بوفن . رائول . توتی . آبیدال ) یعنی این 3 تا هم بازی نکردن؟

شانس رو میبینید:blink:

خب دليلش اين بوده كه بازيكنهاي اصليت كه در تركيب گذاشته بودي بازي نكردن و خود سايت به صورت اتوماتيك بازيكنهاي ذخيره رو برات قرار داده. درباره بازيكنهايي هم كه نام بردي دقيقا هيچكدومشون بازي نكردن متاسفانه :eek:

abadan110

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوستان من هم با 107 امتیاز از دور سوم بهتون اضافه میشم. توی مسابقات hed to hed هم فعلا 6 امتیاز دارم و بازی بعدیم با یه پرتغلی هست که اگه اون رو هم ببریم صعودم تقریبا مسجل میشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
پس فردا شب دور سوم مسابقات باشگاههاي اروپا شروع ميشه . دوستاني كه توي اين مسابقه شركت دارند يه نگاهي به تيمشون بندازن ، محروم يا مصدومي نداشته باشند. موفق باشيد
پ.ن: دقت داشته باشيد اولين بازي اين مرحله بازي زنيت هست كه سه شنبه راس ساعت 8 شب به وقت تهران برگزار مي شود . يعني شما تا اون ساعت فرصت داريد تيمتون رو تغيير بدهيد.

Last edited:

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
من دو تا بازيکن از پورتو برداشته بودم که جفتشون به درد نخور از آب در اومدن. يکشونو فروختم و از تيم CFR Cluj يه بازيکن گرفتم که تو ليست star ها هم هست! تازه قيمتشم از بازيکن پورتو ارزونتر بود. کاپيتاني رو هم دادم به روبين فن پرسي! اين هفته مي‌ترکونيم!!:D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من دو تا بازيکن از پورتو برداشته بودم که جفتشون به درد نخور از آب در اومدن. يکشونو فروختم و از تيم CFR Cluj يه بازيکن گرفتم که تو ليست star ها هم هست! تازه قيمتشم از بازيکن پورتو ارزونتر بود. کاپيتاني رو هم دادم به روبين فن پرسي! اين هفته مي‌ترکونيم!!:D

اين هفته آرسنال در زمين فنرباغچه بازي داره . به نظرم فان پرسي اگه كاپيتان نباشه بهتر باشه . ولي خودت هر جور صلاح ميدوني .
پ.ن: من هم يه سر و ساماني به دفاعم دادم دو تا بازيكن دفاعمو عوض كردم..;)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
همین دو روز هر تصمیم می‌خواید بگیرید در مورد تیمهاتون. اشتباهی رو که من توی بازی قبلی انجام دادم نکنید. من تعویض ها رو نگه داشتم برای روز سه‌شنبه ساعت 8 به بعد که نمی‌دونستم این تیم روسی می‌خواد بازیش زودتر برگزار بشه یعنی اصلا کلا یادم رفته بود که تیمهای روسی به خاطر سرمای روسیه زودتر از بقیه بازی می‌کنن واسه همین وقتی ساعت 8 خواستن تعویض انجام بدم با یک دیوار سنگی مواجه شدم و کل تیم هفته‌ام به باد رفت.
همین امروز یا فردا تعویض هاتون رو انجام بدید.

abadan110

Registered User
لایک‌ها
0
منم اتیش زدم به مالم و قید 2 امتیاز رو زدم و یه تعویض بیشتر انجام دادم امیدوارم این بازیکنم بیشتر 2 امتیاز بگیره. که جبران مافات بشه. اما در کل تیم این هفته بهتر هست و پیش بینی میکنم که بزنه بترکونه

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
کسي هست که در مسابقه Predictor هم شرکت کرده باشه؟ من فعلا اونجا صدر نشين جدولم! بين تمام ايراني‌ها!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
برو به اين آدرس. بايد نتيجه مسابقه‌هاي ليگ قهرمانان رو پيش بيني کني. تا قبل از شروع بازي‌ها وقت هست. امتيازي که در صورت درست حدس زدن مي‌گيري همون موقع پيش بيني معلومه. وزن بازي ها با هم فرق داره،‌ مثلا اگر حدس مي‌زدي بايرن فيورنتينا رو مي‌بره و درست هم بود امتياز کمي مي‌گرفتي ولي مثلا اگر حدس مي‌زدي سلتيک منچستر رو مي‌زنه و درست از آب در مي‌اومد امتياز خيلي بيشتري بدست مي‌آوردي.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
برو به اين آدرس. بايد نتيجه مسابقه‌هاي ليگ قهرمانان رو پيش بيني کني. تا قبل از شروع بازي‌ها وقت هست. امتيازي که در صورت درست حدس زدن مي‌گيري همون موقع پيش بيني معلومه. وزن بازي ها با هم فرق داره،‌ مثلا اگر حدس مي‌زدي بايرن فيورنتينا رو مي‌بره و درست هم بود امتياز کمي مي‌گرفتي ولي مثلا اگر حدس مي‌زدي سلتيک منچستر رو مي‌زنه و درست از آب در مي‌اومد امتياز خيلي بيشتري بدست مي‌آوردي.
مرسی.......

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من که دیشب رسما فنا شدم !! :D

کاپیتانم دفاع ویارئال بود که اصلا بازیش نداد .. :wacko: :D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من که دیشب رسما فنا شدم !! :D

کاپیتانم دفاع ویارئال بود که اصلا بازیش نداد .. :wacko: :D

آخه چرا دفاع اونم ویارئال :lol:
انشالله امشب بیشتر امتیاز بگیری
کاپیتان من که جرارد هست ببینم امشب چکار می کنه :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فرزاد جان منم دست كمي از خودت ندارم البته اغلب بازيهاي من امشبه :blush: ببينيم چي ميشه

آقا مجيد تبريك . شما كه تركوندي اومدي اول جدول پي تي . فرزاد هم كلي بدشانسي آورد.
پ.ن: من هم بالاخره از ته جدول كنده شدم و با 10 پله صعود حالا در رده هفتم قرار دارم . :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من اومدم دوم :D
اگه کاپیتان تری انتخاب کرده بودم الان امتیازم بیشتر بود :D
تو بازی رو در رو هم بردم تا حالا 2 برد و یک باخت داشتم :)
فرزاد یکم بدشانسی آورد انشالله دور بعد باز میاد بالا :happy:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آخه چرا دفاع اونم ویارئال :lol:
انشالله امشب بیشتر امتیاز بگیری
کاپیتان من که جرارد هست ببینم امشب چکار می کنه :)

مثلا خواستم ریسک کنم !!

آخه ویارئال الان تیم سوم جدول اسپانیاس با سه گل خورده از 7 بازی ، بازیش هم حدس زدم آسونه .. البته حدسم درست بود و پرگل هم برد !! ولی .. :(

ساسان گفت ون در سار بهتره ها ..

الان مقامم با پیام مشهد یکی شد !! ( دهمی ) :D

بالا