• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزي ليگ قهرمانان فصل 2008-2009 -- UEFA Champions League FANTAZY

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
خب آخرين ياعت كاپيتان رو از لمپارد كردم مسي و مثل اينكه كارگر واقع افتاد :blush: تري و فابرگاس هم كه تركوندند. الان استقلال صدره بقيه كجان :lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خب آخرين ياعت كاپيتان رو از لمپارد كردم مسي و مثل اينكه كارگر واقع افتاد :blush: تري و فابرگاس هم كه تركوندند. الان استقلال صدره بقيه كجان :lol:
بهت قول ميدم به نمايندگي از پرسپوليسي ها تا پايان دور گروهي صدرو ازت بگيرم:rolleyes:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بهت قول ميدم به نمايندگي از پرسپوليسي ها تا پايان دور گروهي صدرو ازت بگيرم:rolleyes:

ساسان جان من بعنوان نفر دوم و یک استقلالی به شما با تمام احترامی که برایتان قائل هستم :happy: اجازه نمی دهم که صدر را از یک استقلالی بگیرید حتی اگه شده تمام امتیاز هام رو بدم به harry_4553 جان
bliss.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان من بعنوان نفر دوم و یک استقلالی به شما با تمام احترامی که برایتان قائل هستم :happy: اجازه نمی دهم که صدر را از یک استقلالی بگیرید حتی اگه شده تمام امتیاز هام رو بدم به harry_4553 جان
bliss.gif

مساله اينجاست كه امكان نداره شما بتونيد امتيازاتتون رو به ايشون بديد :p

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
البته آرزو بر جوانان عيب نيست اما مشكلي نيست اول شدن توي اينجا براي پرسپوليسيا استقلاليا همين ليگ برتر بسه فعلا :D

مساله اينجاست كه امكان نداره شما بتونيد امتيازاتتون رو به ايشون بديد :p

حالا حتما سراب يه پارتي چيزي توي اين سايت داره :lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
البته آرزو بر جوانان عيب نيست اما مشكلي نيست اول شدن توي اينجا براي پرسپوليسيا استقلاليا همين ليگ برتر بسه فعلا :D

:lol:
استقلال الان اوله اونوقت ؟ :D
درباره آرزو هم اگر حافظه قوي داشتي اين حرفو نمي زدي :cool:
پ.ن: برام جالبه چند تا برد استقلال چنان بعضي دوستان استقلالي را از خود بي خود كرده كه هر جايي به دنبال اثبات برتري تيمشون هستند. فكر كنم اسم اين تاپيك كاملا مشخصه و هدفش هم معلوم . موفق باشيد

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
استقلال الان اوله اونوقت ؟ :D
درباره آرزو هم اگر حافظه قوي داشتي اين حرفو نمي زدي :cool:
پ.ن: برام جالبه چند تا برد استقلال چنان بعضي دوستان استقلالي را از خود بي خود كرده كه هر جايي به دنبال اثبات برتري تيمشون هستند. فكر كنم اسم اين تاپيك كاملا مشخصه و هدفش هم معلوم . موفق باشيد

ساسان جان شوخی می کنیم
جدی که نیست کلا گفتم یه چیز بگیم دور هم خوش باشیم حالا اگه ناراحت شدید من معذرت می خواهم

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

ساسان خان من فقط يه جمله گفتم اونم در مورد جدول ليك PT و شما ادامش داديد :f34r: به هر حال ديگه ادامه ندادم تا نگيد كل تاپيكها شده اين موضوع:D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان شوخی می کنیم
جدی که نیست کلا گفتم یه چیز بگیم دور هم خوش باشیم حالا اگه ناراحت شدید من معذرت می خواهم

صحبت شما چيزي توش نبود كه احتياج به معذرت خواهي داشته باشه دوست عزيز . :)

ساسان خان من فقط يه جمله گفتم اونم در مورد جدول ليك PT و شما ادامش داديد :f34r: به هر حال ديگه ادامه ندادم تا نگيد كل تاپيكها شده اين موضوع:D

توي اون يك جملتون سوال كرده بوديد "بقيه كجان" ، من هم جوابتون رو دادم . :f34r: به هرحال من هم فكر مي كنم بهتره ادامه نديم تا روال تاپيك به هم نخوره :cool:

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت همه دوستان
سه شنبه شب ساعت 11:15 به وقت ايران دور چهارم گروهي مسابقات جام باشگاههاي اروپا شروع ميشه . مفهومش اينه كه نزديك 55 ساعت فرصت داريد اگر نياز هست دستي به تركيب تيمتون بزنيد . موفق و پيروز باشيد

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
سلام خدمت همه دوستان
سه شنبه شب ساعت 11:15 به وقت ايران دور چهارم گروهي مسابقات جام باشگاههاي اروپا شروع ميشه . مفهومش اينه كه نزديك 55 ساعت فرصت داريد اگر نياز هست دستي به تركيب تيمتون بزنيد . موفق و پيروز باشيد

ممنون ساسان خان.

بازم ميپرسم. جاي زلاتان كيرو بزارم بهتره؟:blink:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام

منم فکر کنم بازم بوفن رو ندارم به نظرتون کی رو بجاش بگیرم؟

یه سوال چند تیم از گروه بازی ها سعود میکنه؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ممنون ساسان خان.

بازم ميپرسم. جاي زلاتان كيرو بزارم بهتره؟:blink:

خواهش مي كنم مجيد جان . زلاتان مگه مشكلي داره ميخواي عوضش كني ؟ مصدوم شده ؟

سلام

منم فکر کنم بازم بوفن رو ندارم به نظرتون کی رو بجاش بگیرم؟

یه سوال چند تیم از گروه بازی ها سعود میکنه؟

من ويكتور والدز و پيشنهاد مي كنم . از هر گروه 2 تيم صعود ميكنه

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
خواهش مي كنم مجيد جان . زلاتان مگه مشكلي داره ميخواي عوضش كني ؟ مصدوم شده ؟

نه بابا بيچارمون كرده 3 هفته است توي تيم يه امتياز درست و حسابي نياورده:hmm: آگوئرا از اتلتيكو چطوره؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نه بابا بيچارمون كرده 3 هفته است توي تيم يه امتياز درست و حسابي نياورده:hmm: آگوئرا از اتلتيكو چطوره؟

من خودم اگوئرو را تا همين هفته داشتم . ولي اين هفته عوضش كردم ، اين هفته يك بازي سخت در آنفيلد داره مقابل ليورپول . اگر ميخواي عوضش كني اين هفته اين كارو نكن . البته اين نظر منه . برنامم هم اينه كه دوباره هفته ديگه برش دارم. :D براي اين هفته بنزما ميتون انتخاب خوبي باشه :)

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
خب اين مچ دي هم زياد بد نبود.

اين بنزما كه هفته قبل چندتا گل ميزد يه گل هم اين هفته نزد. نامرديه كه http://************/files/n58y151kkkzk9y7i8sya.gif

فعلا صدر نشين هستيم اينشالله هفته هاي بعد هم با درخشش بازيكنا بمونيم. http://************/files/p23eapqwhb0rugxem0r2.gif

راستي مثل اينكه 3 امتياز از لمپارد كم كردن (قبلا فکر کرده بودن لمپارد پاس گل دادهhttp://************/files/x8abx37th53die00zom3.gif)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خب اين مچ دي هم زياد بد نبود.

اين بنزما كه هفته قبل چندتا گل ميزد يه گل هم اين هفته نزد. نامرديه كه http://************/files/n58y151kkkzk9y7i8sya.gif

فعلا صدر نشين هستيم اينشالله هفته هاي بعد هم با درخشش بازيكنا بمونيم. http://************/files/p23eapqwhb0rugxem0r2.gif

راستي مثل اينكه 3 امتياز از لمپارد كم كردن (قبلا فکر کرده بودن لمپارد پاس گل دادهhttp://************/files/x8abx37th53die00zom3.gif)

ميانگين امتيازات كسب شده خيلي پايين بود. درباره لمپارد هم حق با شماست ، 3 امتياز ازش كم كردن

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب مثل این که بد شانسی بازم بهم رو کرده Van der Sar چرا برای منچستر بازی نکرد؟:wacko:
ساسان گفت ويكتور والدز رو بگیرا ولی دو تا از بارسا بازیکن داشتم

بالا