• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزي ليگ قهرمانان فصل 2008-2009 -- UEFA Champions League FANTAZY

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام دوست من

خیلی خوب شد کلی برای تیمم نقشه کشیدم;)

البته بايد تا 3 روز ديگه صبر كنيد تا قرعه كشي انجام بشه بعد كلي از نقشه هاتون شايد به هم بريزه. بايد با توجه به زمان حذف شدن يا سطح بازي بازيكنها رو بياريد (هر چند خودتون ميدونيد شرمنده پر حرفي كردم :happy:)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
البته بايد تا 3 روز ديگه صبر كنيد تا قرعه كشي انجام بشه بعد كلي از نقشه هاتون شايد به هم بريزه. بايد با توجه به زمان حذف شدن يا سطح بازي بازيكنها رو بياريد (هر چند خودتون ميدونيد شرمنده پر حرفي كردم :happy:)

سلام دوستان

با این قرعه کشی که شد و قرار گرفتن تیم های خوب مقابل هم واقعا انتخاب بازیکن سخت میشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان

با این قرعه کشی که شد و قرار گرفتن تیم های خوب مقابل هم واقعا انتخاب بازیکن سخت میشه

خب بايد وضعيت و شرايط تيمها در نزديكي زمان مسابقه رو ديد ، ضمن اينكه همونطور هم كه هميشه گفتم شانس هم بالاخره در اين زمينه دخالت داره. ;)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
از سه شنبه هفته آينده ( 6 اسفند ) دور حذفي مسابقات جام باشگاههاي اروپا شروع ميشه ، دوستان اگر مي خواهيد تغييري در تيمهاتون بدهيد الان ديگه به زمان مناسب رسيديم . شاد و پيروز و سلامت باشيد

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
یکی از دوستان میشه در مورد این بازی توضیح بده
من چندماه پیش ثبت نام کردم اما یه خورده سخت بود دیگه ولش کردم
امروز دیدم تیمم تو جدول آخره :دی با 22 امتیاز
ممنون میشم یکی از دوستان توضیح بده

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام
یکی از دوستان میشه در مورد این بازی توضیح بده
من چندماه پیش ثبت نام کردم اما یه خورده سخت بود دیگه ولش کردم
امروز دیدم تیمم تو جدول آخره :دی با 22 امتیاز
ممنون میشم یکی از دوستان توضیح بده

دوست عزيز فكر مي كنم توضيحات بيشتر رو بتونيد در پست يك همين تاپيك پيدا كنيد ، ضمن اينكه در همان پست لينك قوانين مسابقه هم گذاشته شده است.
اگر پس از خواندن آنها باز هم مشكلي بود در خدمت هستم . موفق باشيد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جرارد چرا تو ترکیب اصلی نیست ؟؟ :hmm: کاپیتان تیم منه ناسلامتی !.. :( امسال اصلا بخت با من یار نیست ! دومین باره کاپیتانم اصلا بازی نمیکنه !! :D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
جرارد چرا تو ترکیب اصلی نیست ؟؟ :hmm: کاپیتان تیم منه ناسلامتی !.. :( امسال اصلا بخت با من یار نیست ! دومین باره کاپیتانم اصلا بازی نمیکنه !! :D

سلام

منم گذاشته بودمش تو ترکیب اصلی:eek:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
منم گذاشتم تو ترکیب اصلی
2 دقیقه بیشتر بازی نکرد :( 1 امتیاز بیشتر نگرفت

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
من این دفعه فرانک ریبری رو کاپیتان کردم که عالی کار کرد. این دفعه تیمم خیلی باحال بود. تازه دارم یاد میگیرم تیم بچینم! فقط از وین رونی بیشتر انتظار داشتم که خراب کرد.[
اوضاع predictor جطوره؟ کسی رو برد بایرن یا برد لیورپول شرط بسته بود؟/RIGHT]​

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
سه شنبه دور برگشت مسابقات قهرمانان شروع میشه . زیاد که نمیشه دست به ترکیب زد مگه اینکه صابون امتیاز منفی گرفتنو به تن بمالید . الان به نظر من بیشتر باید بازیکنان ذخیره رو با اصلی ها جابجا کرد :rolleyes:
پ.ن: راستی این دور خیلی کولاک بود و جدول دستخوش تغییرات خیلی زیادی شد ، یواش یواش این لیگ مجازی هم داره به جاهای حساس میرسه. موفق و پیروز باشید

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب من 4 تا ترنسفر کردم که 6 امتیاز ازم کم شد :( به هر حال ریسک کردم دیگه ! امیدوارم این هفته امتیازات زیاد بشه و ما هم از این رتبه 20 خلاص شیم ! فکر کنم از اول این لیگ من رتبه 20 بودم !!!

بازوبند رو هم از مسی گرفتیم !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خب من 4 تا ترنسفر کردم که 6 امتیاز ازم کم شد :( به هر حال ریسک کردم دیگه ! امیدوارم این هفته امتیازات زیاد بشه و ما هم از این رتبه 20 خلاص شیم ! فکر کنم از اول این لیگ من رتبه 20 بودم !!!

بازوبند رو هم از مسی گرفتیم !

کیو کاپیتان کردی؟ من فکر کنم با توجه به اینکه بازی در بارسلون هست و بارسا نیاز به برد داره مسی گزینه خوبی برای کاپیتانی باشه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کیو کاپیتان کردی؟ من فکر کنم با توجه به اینکه بازی در بارسلون هست و بارسا نیاز به برد داره مسی گزینه خوبی برای کاپیتانی باشه

رونالدو رو کاپیتان کردم. فکر میکنم میتونه خیلی خوب بازی کنه جلوی اینتر.

از اونجایی هم که اعتقاد دارم این تیم بارسلونا تیم نیست و بسیار شکننده هست ترجیح دادم رونالدو رو کاپیتان کنم.

کلا بازیکن های بایرن رو دادم رفت. چون صعودشون قطعیه فکر نمیکنم خودشون رو خیلی اذیت کنن تو بازی برگشت. به جاش رونالدو و دل پیرو و اضافه کردم به تیم. الان در خط حمله توتی، دل پیرو و مسی هستن. دروازه بان بایرن رو هم داشتم که به جاش دنی رو گرفتم. گرچه میخواستم بوفون رو بگیرم اول ولی دیدم پول نمیرسه !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
رونالدو رو کاپیتان کردم. فکر میکنم میتونه خیلی خوب بازی کنه جلوی اینتر.

از اونجایی هم که اعتقاد دارم این تیم بارسلونا تیم نیست و بسیار شکننده هست ترجیح دادم رونالدو رو کاپیتان کنم.

کلا بازیکن های بایرن رو دادم رفت. چون صعودشون قطعیه فکر نمیکنم خودشون رو خیلی اذیت کنن تو بازی برگشت. به جاش رونالدو و دل پیرو و اضافه کردم به تیم. الان در خط حمله توتی، دل پیرو و مسی هستن. دروازه بان بایرن رو هم داشتم که به جاش دنی رو گرفتم. گرچه میخواستم بوفون رو بگیرم اول ولی دیدم پول نمیرسه !

البته رونالدو هم گزینه بسیار خوبی هست . درباره بایرن هم باهات موافقم. ;)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
میگم بریقی (رم) خط هافبک بازی باشه بهتره یا زانتی (اینتر) توی خط دفاع؟

من بریگی رو داشتم ولی فروختمش اون هافبک پورتور رو گرفتم. بریگی خوب عمل کرده ولی چون هافبک های رم زیادن و هافبک های خوب هم داره شاید اصلا بازی نکنه ! به نظرم زانتی رو بگیری بهتره ! گرچه به احتمال زیاد دوباره باید تو دور بعدی بفروشیش !

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
من بریگی رو داشتم ولی فروختمش اون هافبک پورتور رو گرفتم. بریگی خوب عمل کرده ولی چون هافبک های رم زیادن و هافبک های خوب هم داره شاید اصلا بازی نکنه ! به نظرم زانتی رو بگیری بهتره ! گرچه به احتمال زیاد دوباره باید تو دور بعدی بفروشیش !

جفتشون رو دارم اما یکیشون رو باید بزارم ترکیب اصلی. فعلا زانتی است تا ببینیم دوستان چی میگن.:happy:

بالا