سلام خدمت دوستان
و من هم همینطور . حسام حواست باشه اگر ببازی ممکنه رتبه دوم کلی جدول رو هم به حقیر واگذار کنی :دی
بچه های ما دل شیر دارن آقا !
میایم میزنیم نابود میکنیم تیم شما رو ! فقط حواستون باشه خدایی نکرده به قعر جدول سقوط نکنید ! :دی
سلام خدمت دوستان
و من هم همینطور . حسام حواست باشه اگر ببازی ممکنه رتبه دوم کلی جدول رو هم به حقیر واگذار کنی :دی
میایم میزنیم نابود میکنیم تیم شما رو ! فقط حواستون باشه خدایی نکرده به قعر جدول سقوط نکنید ! :دی
سلام خدمت دوستان
حسام جان عزیزم شما که هنوز اینجا پست میزنید. تاپیک مسابقات مار و پله چندتا تاپیک اونطرف تر هست شما شانس خودت رو اونجا آزمایش کن به لطف خدا شاید بتونی به مقامی برسی ....
حسام جان عزیزم شما که هنوز اینجا پست میزنید. تاپیک مسابقات مار و پله چندتا تاپیک اونطرف تر هست شما شانس خودت رو اونجا آزمایش کن به لطف خدا شاید بتونی به مقامی برسی ....
سلام دوستان
ساسان جان این هفته چقدر سرت شلوغه با منم بازی داری![]()
پس حتما یه برنامه ای داشتم که رسیدم سوم . حالا هم برنامه دارم برسم دوم :دی چه کار کنیم دیگه برای موفقیت باید از روی نعش تیمت و اون دل شیر بچه هات رد بشیم جوون !! :دی
قعر جدول ؟ من از قعر جدول تا اینجا اومدم بالا داش حسام . پس حتما یه برنامه ای داشتم که رسیدم سوم . حالا هم برنامه دارم برسم دوم :دی چه کار کنیم دیگه برای موفقیت باید از روی نعش تیمت و اون دل شیر بچه هات رد بشیم جوون !! :دی
نمودار ممودار ! هم کشیده بودی یا همون برنامه ریزی و اینها بوده ؟! :happy:
چه توصیه ای برای جوانانی که تازه دارن به بالا های جدول میان دارین ؟!!
بابا کجای کارید ؟!! امروز از طرف فیفا اومده بودن پیش من ! و جایزه بیشترین صعود رو بهم دادن .. فقط 4 برد پیاپی تو هد تو هد داشتم( البته بین خودمون بمونه این آخری حریف عزیزم اصلا نیومده بود تیمش رو عوض کنه !!
)
این برنامه ریزی های شما من رو یاد ژنرال قلعه نوعی انداخت عزیز جان ! :دی
با کمال احترام باید بگم، ما هفته قبل گفتیم برای پیشکسوتان احترام قائل بشیم، بهرحال اجازه بدیم ببرن، ناراحت نشن یه وخ !
ولی خب وقتی برخوردها رو دیدیم تصمیم گرفتیم از این به بعد مثل مرد بیایم تو زمین، حریف رو له کنیم و بریم برای بعدی ! :دی
در نهایت "نگهبانان" فاتح این جام هستن آقا :دی
و اینجاست که جنگ رستم و سهراب پیش میاد . جوون میدونی که آخرش چی میشه ؟
درباره برنامه ریزی هم امیرخان از برق تهران شروع کرد و شد مربی قهرمان لیگ ولی من توی این دو دوره دوبار قهرمان شدم که برای اینکه بتونم فاتح ژول ریمه بشم سخت نیازمند کسب جام سوممشاید بعد از این قهرمانی کیبردم رو آویزون کردم و راه رو برای جوونایی مثل شما باز کردم.
![]()
شاد باشید
خیر آقا !
سهراب کیلوچنده !
ما زال هستیم ! با گرزمون هم میکوبیم تو سر و صورت بازیکنان شما !!! :دی
100% برنده این بازی من هستم ! شک نکنید ! :دی
برای پیروزی این رقبا دست به هر کاری میزنند !! :دی
همه صغر سنی میگیرن این حسام رفته توی کار کبر سنی !!! :دی
حالا که شما یه 200 -300 سالی از ما بزرگتری هر چی شما بگی ولی فیر پلی یادت نره ما به شما گل تقدیم می کنیم شما با گرز میزنی ؟ نه آخه این درسته جوون ؟؟:lol:
ما کلا سنمون زیاده آقا ساسان :دی
بعد این بچه مچه ها مثل یوسف میان با ما کل کل میکنن، زشته آقا ! :دی
به قول فیروز کریمی : "فوتبال جنگه" !
ما تا آخرین قطره خون میزنیم و میکشیم آقا !
ای آقا این حرفا چیه؟؟
به عنوان کسی که در همین مچ دی ساسان خان رو شکست دادم به جوونا توصیه می کنم یکی دو بار ترکیب من رو آنالیز کنن همه چی حله...
حسام جان برادر بذار اونهایی که کشتی و زدی از بهشت زهرا و بیمارستان بیان بیرون بعد کری بخون ...
برادر یه نگاهی به نتیجه بازی هفته قبلت بکن ...
محسن جان من یه اشتباه تاکتیکی بزرگ کردم رونی رو توی هفته پیش نیمکت نشین کردم و نتیجش رو هم دیدم . کلا تیم من برای مرحله برگشت و مراحل بعد بسته شده.
یعنی شما جوونی؟!!:دی برای شما توصیه ام اینه وقتی میخواهید برای اولین بار تیمتون رو درست کنید اون دکمه ساخت تیم به صورت اتوماتیک رو فشار ندین
پ.ن: قراره ساکت رو بکنم مدیرعاملfc stars :lol:حالا فکر می کنید کی اول میشه ؟ (فقط یه شوخی بود دوستان سپاهانی از دستم ناراحت نشن یه وقت)
کلا تیم من هم بسته شده ولی...کلا نمی دونم چرا همه گند زدن و رونالدو به عنوان کاپیتان 4 امتیاز گرفت و ما رو به وجد اورد.نمی دونم چرا یادم رفت رونی رو بخرم!!!محسن جان من یه اشتباه تاکتیکی بزرگ کردم رونی رو توی هفته پیش نیمکت نشین کردم و نتیجش رو هم دیدم . کلا تیم من برای مرحله برگشت و مراحل بعد بسته شده.
سلام دوستانسلام خدمت دوستان
امروز دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان شروع میشه. دوستان یه نگاهی به ترکیبشون بندازن و تغییرات مورد نظرشون رو بدن. شاد باشید
پ.ن: حسام![]()