• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزي ليگ قهرمانان فصل 2010-2009 -- UEFA CHAMPIONS LEAGUE FANTAZY

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام خدمت دوستان

و من هم همینطور . حسام حواست باشه اگر ببازی ممکنه رتبه دوم کلی جدول رو هم به حقیر واگذار کنی :دی

بچه های ما دل شیر دارن آقا !

میایم میزنیم نابود میکنیم تیم شما رو ! فقط حواستون باشه خدایی نکرده به قعر جدول سقوط نکنید ! :دی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

میایم میزنیم نابود میکنیم تیم شما رو ! فقط حواستون باشه خدایی نکرده به قعر جدول سقوط نکنید ! :دی

حسام جان عزیزم شما که هنوز اینجا پست میزنید. تاپیک مسابقات مار و پله چندتا تاپیک اونطرف تر هست شما شانس خودت رو اونجا آزمایش کن به لطف خدا شاید بتونی به مقامی برسی ....

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

سلام خدمت دوستان

و من هم همینطور . حسام حواست باشه اگر ببازی ممکنه رتبه دوم کلی جدول رو هم به حقیر واگذار کنی :دی

ساسان جان این هفته چقدر سرت شلوغه با منم بازی داری:p

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حسام جان عزیزم شما که هنوز اینجا پست میزنید. تاپیک مسابقات مار و پله چندتا تاپیک اونطرف تر هست شما شانس خودت رو اونجا آزمایش کن به لطف خدا شاید بتونی به مقامی برسی ....

بنده خدا رو شاکرم !

تیم ما هنوز صدر جدول هست !

آقایان قصد دارند تیم ما رو وارد حاشیه کنن ! ولی زهی خیال باطل !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

من این روزا سرم وحشتناک شلوغه ولی وقتی پستهای این جوون رو می بینم مگه میتونم جوابش رو ندم :دی

قعر جدول ؟ من از قعر جدول تا اینجا اومدم بالا داش حسام . پس حتما یه برنامه ای داشتم که رسیدم سوم . حالا هم برنامه دارم برسم دوم :دی چه کار کنیم دیگه برای موفقیت باید از روی نعش تیمت و اون دل شیر بچه هات رد بشیم جوون !! :دی

علی جان الان که خوب جاییه . توی فینال باید بیای رتبش رو نگاه کنی :دی

سلام دوستان

ساسان جان این هفته چقدر سرت شلوغه با منم بازی داری:p

جواد جان تیمت تیم خوبیه . فکر می کنم بازی جذابی از آب در بیاد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پس حتما یه برنامه ای داشتم که رسیدم سوم . حالا هم برنامه دارم برسم دوم :دی چه کار کنیم دیگه برای موفقیت باید از روی نعش تیمت و اون دل شیر بچه هات رد بشیم جوون !! :دی

نمودار ممودار ! هم کشیده بودی یا همون برنامه ریزی و اینها بوده ؟! :happy:

چه توصیه ای برای جوانانی که تازه دارن به بالا های جدول میان دارین ؟!! :p

بابا کجای کارید ؟!! امروز از طرف فیفا اومده بودن پیش من ! و جایزه بیشترین صعود رو بهم دادن .. فقط 4 برد پیاپی تو هد تو هد داشتم :cool: ( البته بین خودمون بمونه این آخری حریف عزیزم اصلا نیومده بود تیمش رو عوض کنه !! :D)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
قعر جدول ؟ من از قعر جدول تا اینجا اومدم بالا داش حسام . پس حتما یه برنامه ای داشتم که رسیدم سوم . حالا هم برنامه دارم برسم دوم :دی چه کار کنیم دیگه برای موفقیت باید از روی نعش تیمت و اون دل شیر بچه هات رد بشیم جوون !! :دی

این برنامه ریزی های شما من رو یاد ژنرال قلعه نوعی انداخت عزیز جان ! :دی

با کمال احترام باید بگم، ما هفته قبل گفتیم برای پیشکسوتان احترام قائل بشیم، بهرحال اجازه بدیم ببرن، ناراحت نشن یه وخ !

ولی خب وقتی برخوردها رو دیدیم تصمیم گرفتیم از این به بعد مثل مرد بیایم تو زمین، حریف رو له کنیم و بریم برای بعدی ! :دی

در نهایت "نگهبانان" فاتح این جام هستن آقا :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نمودار ممودار ! هم کشیده بودی یا همون برنامه ریزی و اینها بوده ؟! :happy:

چه توصیه ای برای جوانانی که تازه دارن به بالا های جدول میان دارین ؟!! :p

بابا کجای کارید ؟!! امروز از طرف فیفا اومده بودن پیش من ! و جایزه بیشترین صعود رو بهم دادن .. فقط 4 برد پیاپی تو هد تو هد داشتم :cool: ( البته بین خودمون بمونه این آخری حریف عزیزم اصلا نیومده بود تیمش رو عوض کنه !! :D)

یعنی شما جوونی؟!!:دی برای شما توصیه ام اینه وقتی میخواهید برای اولین بار تیمتون رو درست کنید اون دکمه ساخت تیم به صورت اتوماتیک رو فشار ندین :D

پ.ن: قراره ساکت رو بکنم مدیرعاملfc stars :lol:حالا فکر می کنید کی اول میشه ؟ (فقط یه شوخی بود دوستان سپاهانی از دستم ناراحت نشن یه وقت)

این برنامه ریزی های شما من رو یاد ژنرال قلعه نوعی انداخت عزیز جان ! :دی

با کمال احترام باید بگم، ما هفته قبل گفتیم برای پیشکسوتان احترام قائل بشیم، بهرحال اجازه بدیم ببرن، ناراحت نشن یه وخ !

ولی خب وقتی برخوردها رو دیدیم تصمیم گرفتیم از این به بعد مثل مرد بیایم تو زمین، حریف رو له کنیم و بریم برای بعدی ! :دی

در نهایت "نگهبانان" فاتح این جام هستن آقا :دی

و اینجاست که جنگ رستم و سهراب پیش میاد . جوون میدونی که آخرش چی میشه ؟ ;)

درباره برنامه ریزی هم امیرخان از برق تهران شروع کرد و شد مربی قهرمان لیگ ولی من توی این دو دوره دوبار قهرمان شدم که برای اینکه بتونم فاتح ژول ریمه بشم سخت نیازمند کسب جام سومم :D شاید بعد از این قهرمانی کیبردم رو آویزون کردم و راه رو برای جوونایی مثل شما باز کردم. :rolleyes:

شاد باشید

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
و اینجاست که جنگ رستم و سهراب پیش میاد . جوون میدونی که آخرش چی میشه ؟ ;)

درباره برنامه ریزی هم امیرخان از برق تهران شروع کرد و شد مربی قهرمان لیگ ولی من توی این دو دوره دوبار قهرمان شدم که برای اینکه بتونم فاتح ژول ریمه بشم سخت نیازمند کسب جام سومم :D شاید بعد از این قهرمانی کیبردم رو آویزون کردم و راه رو برای جوونایی مثل شما باز کردم. :rolleyes:

شاد باشید

خیر آقا !

سهراب کیلوچنده !

ما زال هستیم ! با گرزمون هم میکوبیم تو سر و صورت بازیکنان شما !!! :دی

100% برنده این بازی من هستم ! شک نکنید ! :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خیر آقا !

سهراب کیلوچنده !

ما زال هستیم ! با گرزمون هم میکوبیم تو سر و صورت بازیکنان شما !!! :دی

100% برنده این بازی من هستم ! شک نکنید ! :دی

برای پیروزی این رقبا دست به هر کاری میزنند !! :دی
همه صغر سنی میگیرن این حسام رفته توی کار کبر سنی !!! :دی
حالا که شما یه 200 -300 سالی از ما بزرگتری هر چی شما بگی ولی فیر پلی یادت نره ما به شما گل تقدیم می کنیم شما با گرز میزنی ؟ نه آخه این درسته جوون ؟؟:lol:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
برای پیروزی این رقبا دست به هر کاری میزنند !! :دی
همه صغر سنی میگیرن این حسام رفته توی کار کبر سنی !!! :دی
حالا که شما یه 200 -300 سالی از ما بزرگتری هر چی شما بگی ولی فیر پلی یادت نره ما به شما گل تقدیم می کنیم شما با گرز میزنی ؟ نه آخه این درسته جوون ؟؟:lol:

ما کلا سنمون زیاده آقا ساسان :دی

بعد این بچه مچه ها مثل یوسف میان با ما کل کل میکنن، زشته آقا ! :دی

به قول فیروز کریمی : "فوتبال جنگه" !

ما تا آخرین قطره خون میزنیم و میکشیم آقا !

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
ای آقا این حرفا چیه؟؟
به عنوان کسی که در همین مچ دی ساسان خان رو شکست دادم به جوونا توصیه می کنم یکی دو بار ترکیب من رو آنالیز کنن همه چی حله...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ما کلا سنمون زیاده آقا ساسان :دی

بعد این بچه مچه ها مثل یوسف میان با ما کل کل میکنن، زشته آقا ! :دی

به قول فیروز کریمی : "فوتبال جنگه" !

ما تا آخرین قطره خون میزنیم و میکشیم آقا !

حسام جان برادر بذار اونهایی که کشتی و زدی از بهشت زهرا و بیمارستان بیان بیرون بعد کری بخون ...

برادر یه نگاهی به نتیجه بازی هفته قبلت بکن ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ای آقا این حرفا چیه؟؟
به عنوان کسی که در همین مچ دی ساسان خان رو شکست دادم به جوونا توصیه می کنم یکی دو بار ترکیب من رو آنالیز کنن همه چی حله...

محسن جان من یه اشتباه تاکتیکی بزرگ کردم رونی رو توی هفته پیش نیمکت نشین کردم و نتیجش رو هم دیدم . کلا تیم من برای مرحله برگشت و مراحل بعد بسته شده.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حسام جان برادر بذار اونهایی که کشتی و زدی از بهشت زهرا و بیمارستان بیان بیرون بعد کری بخون ...

برادر یه نگاهی به نتیجه بازی هفته قبلت بکن ...

علی جان هفته قبل که عرض کردم ! حرمت موی سفید شما رو نگه داشتیم بهرحال :دی

محسن جان من یه اشتباه تاکتیکی بزرگ کردم رونی رو توی هفته پیش نیمکت نشین کردم و نتیجش رو هم دیدم . کلا تیم من برای مرحله برگشت و مراحل بعد بسته شده.

بیژن مورینیو ! یبژن مورینیو! بیژن مورینیو ! :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یعنی شما جوونی؟!!:دی برای شما توصیه ام اینه وقتی میخواهید برای اولین بار تیمتون رو درست کنید اون دکمه ساخت تیم به صورت اتوماتیک رو فشار ندین :D

پ.ن: قراره ساکت رو بکنم مدیرعاملfc stars :lol:حالا فکر می کنید کی اول میشه ؟ (فقط یه شوخی بود دوستان سپاهانی از دستم ناراحت نشن یه وقت)

حسود هرگز نیاسود ! بهله که من جوونم :دی البته ترکیبی هستم از شور جوانی و چمدانی از تجربه (به قول علیفر :دی)

دکمه کجا بود برادر ؟! سر انتخاب هر بازیکن ساعتها بحث و تبادل نظر بین من و خوزه صورت میگیره !

اول شدن رو هم دستهای پشت پرده تایین میکنه دیگه ! :cool:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کلا تیم من هم بسته شده ولی...کلا نمی دونم چرا همه گند زدن و رونالدو به عنوان کاپیتان 4 امتیاز گرفت و ما رو به وجد اورد.نمی دونم چرا یادم رفت رونی رو بخرم!!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
امروز دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان شروع میشه. دوستان یه نگاهی به ترکیبشون بندازن و تغییرات مورد نظرشون رو بدن. شاد باشید

پ.ن: حسام :D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام خدمت دوستان
امروز دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان شروع میشه. دوستان یه نگاهی به ترکیبشون بندازن و تغییرات مورد نظرشون رو بدن. شاد باشید

پ.ن: حسام :D
سلام دوستان

ساسان جان ممنون برای یاد اوری خوب شد تر کیب رو دیدم فابرگاس مصدوم بود:دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
@ آقا ساسان

33 - 33

چه رقابتی هست آقا ! :دی

بالا