- نوشتهها
- 4,241
- لایکها
- 653
پیتر چک مصدومه؟ فابرگاس چرا بازی نکرد اونروز؟
پیتر چک مصدومه؟ فابرگاس چرا بازی نکرد اونروز؟
الان بنده کل یوم صدرنشین هستم !: دی
فابرگاس که گفته بودن مصدومه !
چک رو هم من نمیدونم !
پ.ن : میبینم که جای شما رو صدر جدول این لیگ گرفتیم !
الان بنده کل یوم صدرنشین هستم !: دی
چرا!! فابرگاس رو که من داشتم گفته بود عوض کن چک رو نمی دونم..توی سایت نزده بود مصدومیت هیچکدومشون رو. :hmm:
هنوز دو روز دیگه از بازیهای این دور مونده![]()
@ آقا ساسان
33 - 33
چه رقابتی هست آقا ! :دی
سلام داش حسام
با توجه به ترکیب تیم های من و شما بازی اینتر چلسی تکلیف برنده رو مشخص میکنه![]()
آقا ساملیک !
یقینا بر با ما هست !
من از الان دارم به عکس العمل های فضایی جولیو سزار فکر میکنم و امتیازاتی که به تیم ما اضافه میشه :دی
و البته دروگبایی رو میبینم که در طول 90 هیچ حرکت مثبتی نمیتونه بکنه و در دقیقه 90 هم یک اخطار میگیره و در نهایت 1 امتیاز رو نصیب تیم شما میکنه و البته من مسی رو هم میبینم که اونور 3 تا گل میزنه و 14 امتیاز ناقابل رو واریز میکنه به حساب تیم ما !
:دی
حسام بر عکس من که تیمت رو کاملا تحلیل کردممعلومه شما اصلا به تیم من نگاه ننداختی . الان من وتو هر کدوم شش بازیکن داریم که 3 تاش مشترکه . من وتو مسی ، پیکه و ناواس رو مشترک داریم پس اگر مسی 14 امتیاز بگیره من هم میگیرم.
اما درباره اینتر چلسی اگر نتونه توی زمین خودش گل بزنه همون بهتر که بره منحل بکنه تیمشو . ولی اگر این گلو دروگبا بهت بزنه می دونی چی میشه ؟ واگر اونطوری که تو میگی بشه باز هم تکلیف من و تو روی این بازی روشن میشه . مشخصه چلسی گل خواهد زد واین یعنی بر باد رفتن امتیاز گلر تو . شخصا شانس برد تیم خودم رو بیشتر می دونم مگه اینکه شاهد یک بازی زیرکانه همراه با دفاع با حوصله از جانب اینتر باشیم. شاد باشی
نه خیلی توجه نکرده بودم :دی
در هر صورت ژولیو سزار برگ بنده ما خواهد بود ! شک نکنید !
م
سه شنبه - چهار شنبه آقا ساسان رو توی جدول میگیرم و هفته بعد هم به حسام میرسم و صدرنشین میشم. اون موقع دیگه کی هست که منو بکشونه پایین؟!![]()
امید جان برای این هفته شما 5 بازیکن داری که 3 تاشون هم دفاع هستن که احتمال خطر رو بالا میبره . هافبکتون هم که ناواسه که با من مشترکه و تک فوروارد باقی موندتون جناب آنلکا که منتهای آرزومه به اینتر گل بزنه (به خاطر حسام :دی) ولی یکی از دفاعهای شما هم اینتری هست . به نظرم توازن در نفرات باقیمانده نیست . بعید می دونم بتونید این هفته منو بگیرید ولی هفته های بعد هر چیزی امکانپذیره . شاد باشید
امید جان در کل به گلابی ها جام نمیدن :دی
برو عموجان کنار، بذار بزرگان به رقابتشون ادمه بدن !
تیم گلابی ای مثل موزمار یونایتد رو بردی خیال کردی خبریه ؟
نه عزیز من !
شلوغ نکن بذار ملت تمرکزشون رو حفظ کنن آقا !
حساسه ! میفهمی ؟! :دی 33-33 مساوی ! حساسه آقا ! :دی