- نوشتهها
- 4,241
- لایکها
- 653
میگم اون هد تو هد همیشگلی نیست دیگه مثل اینکه برای اینکه توی این هد تو هد عمومی باشیم هم باید عضو یه گروه عمومی بشیم؟
من عضو هد تو هد هم شدم . آرزوم اینه که بخورم بهت حسام ، مثل یووه که رم رو داغون کرد در عرصه عمل جواب حرفاتو بدم![]()
میگم اون هد تو هد همیشگلی نیست دیگه مثل اینکه برای اینکه توی این هد تو هد عمومی باشیم هم باید عضو یه گروه عمومی بشیم؟
باید مثل همون لیگ پی تی باشه دیگه ! کد رو بزنی و عضو شی !
اینجوری نیست ؟
البته حسام به حال من و تو فرقی نمیکنه! هر جوری باشه من شکستت میدم!![]()
بچه ها اگه تيمي دور اول حرف شه يا به هر حال حذف شه ... بازيكناني كه از اون تيما برداشتيم تكليفشون چيه؟ ديگه انگار اونارو نداريم؟
سلام به همگی
این هم تیم من هست
اومدیم دیگه اینبار قهرمان بشیم![]()
سلام دوستان
منم بعد از یه دوری غیبت (جام باشکاه ها رو فقط بودم) مجدد مقتدرانه برگشتم
امیدوارم لحظات خوبی در کنار هم داشته باشیم
با تیم AC MOH3N شرکت می کنم و جهت ترس همه ی رقبا اینم ترکیب
سلام به همگی
این هم تیم من هست
اومدیم دیگه اینبار قهرمان بشیم![]()
فرامرز جان سلام . کم پیدایی رفیق . امیدوارم این دفعه اول بشی ، هر چند برای اینکه این حسامو داغون کنم دوست دارم اینبار خودم اول بشم![]()
فرامرز جان سلام . کم پیدایی رفیق . امیدوارم این دفعه اول بشی ، هر چند برای اینکه این حسامو داغون کنم دوست دارم اینبار خودم اول بشم![]()
به به !
چطوری فراز جان ؟
خوابش رو ببینی عمو !!
من اصلا فلسفه این بازی ها رو نفهمیدم . یعنی ما که تیم می بندیم بعدش چی می شه ؟!! و چطور تیمایی که بستیم با هم بازی می کنن ؟ و کجا نتیجه بازی ها رو نشون می ده ؟ اصلا ارتباط این تیمی که ما درست می کنیم با تیم های واقعی فوتبال چی هست ؟ یکی لطفا من رو روشن کنه ...
W.A.S.P 10 pts
امیدجان خسته نباشید میگم بهت![]()
برای روز اول خوب بودببینیم فردا چه میکنی !![]()
![]()