studio works
کاربر تازه وارد
این آرشاوین هم که هر وقت می خایش میمیره ...
خب .. تو دور جدید هم بدشانسی نمیخواد از من دل بکنه :دی
دیشب یه بازیکنم اخراج شد! و درکل امتیاز 1- رو برا من آورد !
حسام فکر کنم هد تو هد با هم افتادیم :دی فعلا که 16 امتیاز جلوئی ! ببینیم امشب چی میشه !![]()
لوووووول!
چرا اینجوری شد پس؟!کاسیاس تو عمرش نه کارت زرد گرفته بود نه دو تا گل توی یه بازی خورده بود حالا شانس ما ..![]()
![]()
تازه من هنوز نصف تیمم بازی نکرده و یه چیز دیگه اینکه تو هم هر چی داری از ستاره های کنونی و سابق تیم ما داری!( رونالدو و کاناوارو!)![]()
برای روز اول خوب بود. امروز هم اگه مسی و یه چندتا دیگه بترکونن دیگه غوغا میشه.
مخلصمچطوری رقیب جان ؟!
مسی کاری نمیکنه امشب :دی در عوض جرارد ما میترکونه :دی![]()
برای هفته اول خوب بود. هر چند اگه جای بوفون گلر ذخیرم بود الان با 6 امتیاز اختلاف بالاتر از حسام و بقیه بودم![]()
اینهم dream teem هفته اول. اگه کسی این تیم رو میبست 116 امتیاز میگرفت. چندتا از بازیکناتون بودن توی این تیم؟
اره اگر و اما زیاده :d
عجب رقابتی بوده توی H2H.
mooZmar United 52 : 52 AC moh3n
بد هفته ای 52 امتیازه شدن :d
دوستان لیگ 19 تیم داره ولی توی head to head که حسام زده فقط 10 نفر هستن (فکر کنم بیشتر جا نمیشه) کسی می خواد که من یدونه head to head دیگه بزنم و دوستان که توی head to head حسام نیستن (یعنی 9 نفر دیگه لیگ) با هم بریم اونجا؟
دوستان لیگ 19 تیم داره ولی توی head to head که حسام زده فقط 10 نفر هستن (فکر کنم بیشتر جا نمیشه) کسی می خواد که من یدونه head to head دیگه بزنم و دوستان که توی head to head حسام نیستن (یعنی 9 نفر دیگه لیگ) با هم بریم اونجا؟
حسام تازه اول راه هست پارسال كه يادت نرفته من و ساسان جان با اقتدار اون بالاها بوديمشما براي هفتم و هشتمي مي جنگيدي دي ;
جوجه رو آخر پائيز مي شمرند( اين الان كري بود
)
نمیشه این لیگه رو ادیت کرد؟ :blush: