DIXIE CHICKS
Registered User
- نوشتهها
- 1,124
- لایکها
- 661
ای کاش اشنایدر رو کاپیتان کرده بودم.
هدف فقط جذاب تر شدن بازي ها+پيدا كردن دوستان جديد+سرگرمي هست خودت را اذيت نكن
منم دقیقا همین وضعیت رو داشتم .. دروازه و بان و دفاع هلند تازه کاپیتانم هم ون پرسی بود !
کلا :
وقتی شانس قسمت میکردن من تو صف "تره فرنگی " بودم .. :hmm::hmm:
کاش برزیل یه گل میخورد :دی
ویا و رونالدو رو توی حمله دارم. قطعا یکیشون بازی میکنه. یکی دیگه رو نمیدونم بیارم جای مسی یا نه. 8تا گرفته.
الانم منم و 3 تا فوروارد 10 - 11 - 9 امتیازی و یه ویا که بیرونه
عجبها. دروازه بانتون گند زده گیر میددی به گلر برزیل
فردا هم چندتا بازیکن دارم که نمیدونم چیکارشون کنم :دی
ویا و رونالدو رو توی حمله دارم. قطعا یکیشون بازی میکنه. یکی دیگه رو نمیدونم بیارم جای مسی یا نه. 8تا گرفته.
ژاوی و تیاگو + 2تا ژاپنی هم توی هافبک دارم. از اینها هم یکیشون بازی میکنه 100% اما دومی رو نمیدونم بیارم. ژاپنی هم هم یحتمل ذخیره میمونن.
:hmm::hmm: عجبها. دروازه بانتون گند زده گیر میددی به گلر برزیل :hmm::hmm:
انتخاب کاپیتان توی دو بازی امروز خیلی سخته :دی شاید رونالدو بهترین گزینه باشه. من که اشنایدر رو ول نمیکنم دیگه.تازه معزل کاپیتانیم هم هنوز حل نشده!
آقا من بالاخره به ویا بازی بدم؟ یعنی بیارمش جای مسی؟ اگه بیارم کاپتان هم میزارمش.
13 امتیاز کم شد از تیم. خدا کنه جواب بده. ویا - تیاگو - ژاوی - هوندا رو اوردم داخل. کاکا رو بردم بیرون. فقط الان موندم کریس رو بیارم جای مسی یا نه.
چرا نمیشه مثل جام باشگاههای اروپا با هر چی مهاجم داریم بازی کرد؟ :hmm:
انتخاب کاپیتان توی دو بازی امروز خیلی سخته :دی شاید رونالدو بهترین گزینه باشه. من که اشنایدر رو ول نمیکنم دیگه.
شرمنده ام جوادجون.ولی به هر حال ما یه تیم حرفه ای هستیم و این روابط دوستانه رو فدای اخلاق حرفه ای نخواهم کرد:دیامیر جان اگه زاپن صعود کنه من بدبخت میشم.
حالا که تو بدبخت شدی / بیا و برای بدبختی ما امید وار نباش و به بدبختیت ادامه بده.:دی
از شوخی بگذریم / یه صندلی برای من کنار خودت نگه دار. منم وضعم بد خرابه. دور بعد دیگه ناک اوتم.
ولی من بالاخره ویا رو به جای مسی آوردم.(خدایا هوا رو داشته باش)
ویا برام همیشه خوب پوینت آورده.
امید وارم رو سفیدم کنه. با پرتقال بازی سختیه ولی روحیه خوبی داره.
ببینیم چی میشه.
شرمنده ام جوادجون.ولی به هر حال ما یه تیم حرفه ای هستیم و این روابط دوستانه رو فدای اخلاق حرفه ای نخواهم کرد:دی
موندم چه جوری روحیه بازیکنا رو بالا ببرم!شدم عین بیلسا،هی رژه می رم و لب خط می شینم و فکر می کنم که چه خاکی تو سرم بریزم:دی
تیم بالا...تیم بالا ....:دی
جواد پشتتیم منم تعویضش کردم اخر.
جواد پشتتیم منم تعویضش کردم اخر.