• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی -- McDonald's FIFA World Cup Fantasy

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
ای کاش اشنایدر رو کاپیتان کرده بودم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
هدف فقط جذاب تر شدن بازي ها+پيدا كردن دوستان جديد+سرگرمي هست خودت را اذيت نكن

منم دقیقا همین وضعیت رو داشتم .. دروازه و بان و دفاع هلند تازه کاپیتانم هم ون پرسی بود !

کلا :

وقتی شانس قسمت میکردن من تو صف "تره فرنگی " بودم .. :hmm::hmm:

بابا به کی بگم؟ من مطمعن بودم این یارو گل نمیخوره و خوب میگیره/ گذاشتمش کاپتان تا یه ده تا بگیره بشه بیست. چند تا توپ خوب هم گرفت ولی پنالتی و کارت واقعا نامردی بود. از این داورایی بود که میخواست همه راضی باشند. 4 تا داد سرش زدند همه چیزو عوض کرد.

من شب فقط الانو رو دارم و یه شیلیایی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب پیش بینی آقا جواد هم درست بود سزار و مایکون 10 تا آوردن اشنایدر هم که 13 تا آورد ولی این کاکا زلیل شده (12تا ) همون 6 تا کاپیتان بود , چه قدر هم خوشحال و راضی بود:دی

//

فردا باید 2 تا مهاجم به تیم اضافه کنم فقط موندم بازوبند رو به کریس بدم یا ویلا؟ این بازوبند کاپیتانی هم دردسری شده ها:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
واقعا من موندم این دونگا اصلا چیزی به اسم عقل تو اون جمجمه گچیش داره یا نه؟
اعصابم ضعیف شده :دی

کاش برزیل یه گل میخورد :دی

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به همه ی بر و بچه های باحال
خوب نتایج نسبتا رضایت بخش بود بجز اون پنالتی دقیقه آخری که دروازه بان هلند داد و کلی ازم امتیاز کم کرد؛ وگر نه کلین شیت می شد و بدون کارت زرد و پنالتی دادن!!!
بقیه اوضاع طبق روال بود.. دیگه صدر جدول داره به مراحل حساس می رسه. الانم منم و 3 تا فوروارد 10 - 11 - 9 امتیازی و یه ویا که بیرونه و می شینم دعا می کنم که پرتغال کاری کنه کارستون..

=========
راجع به لیگ پیش بینی هم شرمنده بابت اینکه 3 - 0 برزیل رو درست حدس زدم و دست نیافتنی تر از قبل شدم

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اشنایدر کاپیتانم بود 26 تا گرفت. مایکون وسزار هم یکی 10 تا اوردن. فردا هم چندتا بازیکن دارم که نمیدونم چیکارشون کنم :دی
ویا و رونالدو رو توی حمله دارم. قطعا یکیشون بازی میکنه. یکی دیگه رو نمیدونم بیارم جای مسی یا نه. 8تا گرفته.
ژاوی و تیاگو + 2تا ژاپنی هم توی هافبک دارم. از اینها هم یکیشون بازی میکنه 100% اما دومی رو نمیدونم بیارم. ژاپنی هم هم یحتمل ذخیره میمونن.

کاش برزیل یه گل میخورد :دی

:hmm::hmm: عجبها. دروازه بانتون گند زده گیر میددی به گلر برزیل :hmm::hmm:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ویا و رونالدو رو توی حمله دارم. قطعا یکیشون بازی میکنه. یکی دیگه رو نمیدونم بیارم جای مسی یا نه. 8تا گرفته.

الانم منم و 3 تا فوروارد 10 - 11 - 9 امتیازی و یه ویا که بیرونه

منم همینطورم/ شما چی کار میکنید؟

عجبها. دروازه بانتون گند زده گیر میددی به گلر برزیل

نوکرم/ :دی

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
عمو مجید ترکوندی ها.....
این دروازه بان نامرد هلند اگه اون کار رو نمی کرد...

عمو ساسان دوره ی صدر نشینی فرا رسید هاااااااا؟؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
فردا هم چندتا بازیکن دارم که نمیدونم چیکارشون کنم :دی
ژاوی و تیاگو + 2تا ژاپنی هم توی هافبک دارم. از اینها هم یکیشون بازی میکنه 100% اما دومی رو نمیدونم بیارم. ژاپنی هم هم یحتمل ذخیره میمونن.

:hmm::hmm: عجبها. دروازه بانتون گند زده گیر میددی به گلر برزیل :hmm::hmm:

منم تقریبا تیمم این بازیکنا رو داره:(

فقط لمپارد (4) بد کار کرد و رونی (5) + کاکا (6) + 2 تا از دفاع هام که 2 تا 5 تا آوردن , از طرفی تیاگو (پرتقال) و هندا (ژاپن) در خط میانی توی ذخیره ها دارم , حمله هم رونالدو (پرتقال) + ویا (اسپانیا) , منم شاید مسی رو بیارم بیرون:دی

تازه معزل کاپیتانیم هم هنوز حل نشده!

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
من تیمم جوریه که الان با اینکه 4 تا واسه فردا دارم اما بعیده بجز یکیشون به بقیه بازی بدم :(

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جا داره از بچه هام تشکر کنم که با جون و دل بازی کردن علی رغم اینکه می دونستن که اسامی بازیکنان برای دور بعدو رئیس باشگاه انداخته تو صندوق پست تا برسد به سپ بلاتر!!!:دی
تو جدول صعود داشتم و عذا گرفتم برای دور بعد که 10 تا بازیکن محرومو چه کارش کنم.لابی گری ها هم تا به حال جواب نداده:دی
اگر خوش شانس باشم و ژاپن به مرحله بعد صعود کنه اون وقت می تونم امیدوار باشم که برای دور بعد 11 سلحشور دارم که تو ترکیب بذارم!!!
بد گند زدم اقا...در حالی که تیم در نوار موفقیت داشت گام بر می داشت.متن استعفامو دارم اماده می کنم کم کم:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
امیر جان اگه زاپن صعود کنه من بدبخت میشم.
حالا که تو بدبخت شدی / بیا و برای بدبختی ما امید وار نباش و به بدبختیت ادامه بده.:دی
از شوخی بگذریم / یه صندلی برای من کنار خودت نگه دار. منم وضعم بد خرابه. دور بعد دیگه ناک اوتم.

آقا من بالاخره به ویا بازی بدم؟ یعنی بیارمش جای مسی؟ اگه بیارم کاپتان هم میزارمش.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
13 امتیاز کم شد از تیم. خدا کنه جواب بده. ویا - تیاگو - ژاوی - هوندا رو اوردم داخل. کاکا رو بردم بیرون. فقط الان موندم کریس رو بیارم جای مسی یا نه.

چرا نمیشه مثل جام باشگاههای اروپا با هر چی مهاجم داریم بازی کرد؟ :hmm:

تازه معزل کاپیتانیم هم هنوز حل نشده!
انتخاب کاپیتان توی دو بازی امروز خیلی سخته :دی شاید رونالدو بهترین گزینه باشه. من که اشنایدر رو ول نمیکنم دیگه.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
آقا من بالاخره به ویا بازی بدم؟ یعنی بیارمش جای مسی؟ اگه بیارم کاپتان هم میزارمش.

من که مسی رو نگه داشتم 8 تا هم هشت تاست دیگه یه وقت دیدی این ویا هم مثل ون پرسی از آب درآمد:دی

13 امتیاز کم شد از تیم. خدا کنه جواب بده. ویا - تیاگو - ژاوی - هوندا رو اوردم داخل. کاکا رو بردم بیرون. فقط الان موندم کریس رو بیارم جای مسی یا نه.

چرا نمیشه مثل جام باشگاههای اروپا با هر چی مهاجم داریم بازی کرد؟ :hmm:

انتخاب کاپیتان توی دو بازی امروز خیلی سخته :دی شاید رونالدو بهترین گزینه باشه. من که اشنایدر رو ول نمیکنم دیگه.

آره والا اون بازی ها بهتر بود , یه بار ترکیب می چیدیم خیالمونم راحت بود که تعویض خودش می کنه:دی:lol:

خوب منم دست به ریسک زدم و 21 امتیاز کشیدم بیرون , کاکا + رونی + لمپارد و به جاش کاپیتان رونالدو , هوندا , تیاگو را آوردم تو:f34r:

ویا رو داشتم ولی همون مسی رو گذاشتم تو ترکیب بمونه:دی:cool:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ولی من بالاخره ویا رو به جای مسی آوردم.(خدایا هوا رو داشته باش)
ویا برام همیشه خوب پوینت آورده.
امید وارم رو سفیدم کنه. با پرتقال بازی سختیه ولی روحیه خوبی داره.
ببینیم چی میشه.

ادیت: 18 امتیاز رو با 4 تا تعویض پروندم. حالا منتظرم داوید ویا به عنوان آخرین تیر به هدف بشینه.
دم در رختکن که داشت میرفت بیرون که بره تو زمین برگشت و آروم دم گوشم گفت: مربی به من اعتماد کردی پس نگران هیچی نباش.
bye%20bye.gif

Last edited:

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
تف به این شانس که این انگلیسی ها هیچوقت هیچی نشدند واسه ما دو بازیکن دو امتیار
کارمون رسیده به جاایی که باید دست به دامن ژاپنی ها بشیم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امیر جان اگه زاپن صعود کنه من بدبخت میشم.
حالا که تو بدبخت شدی / بیا و برای بدبختی ما امید وار نباش و به بدبختیت ادامه بده.:دی
از شوخی بگذریم / یه صندلی برای من کنار خودت نگه دار. منم وضعم بد خرابه. دور بعد دیگه ناک اوتم.
شرمنده ام جوادجون.ولی به هر حال ما یه تیم حرفه ای هستیم و این روابط دوستانه رو فدای اخلاق حرفه ای نخواهم کرد:دی
موندم چه جوری روحیه بازیکنا رو بالا ببرم!شدم عین بیلسا،هی رژه می رم و لب خط می شینم و فکر می کنم که چه خاکی تو سرم بریزم:دی
تیم بالا...تیم بالا ....:دی

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
ولی من بالاخره ویا رو به جای مسی آوردم.(خدایا هوا رو داشته باش)
ویا برام همیشه خوب پوینت آورده.
امید وارم رو سفیدم کنه. با پرتقال بازی سختیه ولی روحیه خوبی داره.
ببینیم چی میشه.

جواد پشتتیم :D منم تعویضش کردم اخر.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
شرمنده ام جوادجون.ولی به هر حال ما یه تیم حرفه ای هستیم و این روابط دوستانه رو فدای اخلاق حرفه ای نخواهم کرد:دی
موندم چه جوری روحیه بازیکنا رو بالا ببرم!شدم عین بیلسا،هی رژه می رم و لب خط می شینم و فکر می کنم که چه خاکی تو سرم بریزم:دی
تیم بالا...تیم بالا ....:دی

به مولا تو خیلی باحالی امیر.
کلا تو پست هات یه مایه طنز باحال هست که من همیشه از خوندنش لذت میبرم.
خدا عمرت بده/
thumbs-up.gif

جواد پشتتیم :D منم تعویضش کردم اخر.

مجید جان با ویا موفق میشیم
conversation.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا