DIXIE CHICKS
Registered User
- نوشتهها
- 1,124
- لایکها
- 661
دی ماریو که همیشه واسه من 7 تا اورده
همچین چیزی ندیدم کجاس؟
شرمنده شاید بد نبود یاداوری می کردیم (فک کنم صحبتش شد ها!!!)دوستان بنده برای انتتخاب تیمم برای مرحله 1/8 فکر کردم که همون رویه قبلی هست و باید از هر تیم تنها دو بازیکن انتخاب کرد.من هم به سختی این کارو انجام دادم و بعد از بازی امریکا و غنا اومدم امتیازامو چک کنم که در کمال ناباوری دیدم که از امریکا سه بازیکن دارم!!!و برای دور بعد هم فقط 4 ترانسفر میشه انجام داد!!!یعنی تیمم ترکید!!!خداحافظ جام جهانی...
ایا شما می دونستید؟اگه نمی دونستید بدونید:دی
خداحافظ جام جهانی....ایشاا... 4 سال دیگه!
داداش با خدا لابی کن؛ یه چند دقیقه هم وقت بذار واسه خوندن rouls and helpsالان وضعیت من بسی کیشمیشیه!با این اوصاف و اوضاع باید برای بقا بجنگم:دی
ولی انصافا حیف شد.خیلی داشتم تو تیمم کار می کردم.لابی گری ضعیف بود دیگه:دی
ayew بازیکن غنا 7 امتیاز اورده به نظرتون با دی ماریا تعویضش کنم؟
امیر منم دارمش , ولی اصلا قصد تعویضش رو ندارم 7 تا هم 7 تاست:دی
الان وضعیت من بسی کیشمیشیه!با این اوصاف و اوضاع باید برای بقا بجنگم:دی
ولی انصافا حیف شد.خیلی داشتم تو تیمم کار می کردم.لابی گری ضعیف بود دیگه:دی
الان یادت افتاد بگی:دی شمایی که خوندید تا دو هفته می زدید تو سر و کله همدیگه:دیداداش با خدا لابی کن؛ یه چند دقیقه هم وقت بذار واسه خوندن rouls and helps
امیر منم دارمش , ولی اصلا قصد تعویضش رو ندارم 7 تا هم 7 تاست:دی
یه سوتی دادم
یه سوتی دادم
اومدم به حرف جواد گوش کنم بذارم سر جاش باشه دیدم قیبلش با دی ماریا تعویض کردم:blink:
.:thumbsup:
واااای
از اول بازی و اون گل مسخره ی آرژانتین دعا دعا می کردم که آرژانتین گل بخوره که دفاع و دروازه بانش امتیاز کامل نگیرن!! الان اومدم تیمم رو دیدم یادم افتاد نوئر رو کشیده بودم بیرون دروازه بان آرژانتین رو گذاشته بودم
این است عاقبت کسی که واسه دوستاش دعای شر کنه
در مورد شخص بنده که باید رسما اعلام کنم برو داداش.. برو... این لیگ در حد و اندازه های من نیسخوب من رسما برگه تاییدیه سلامت حافظه شما دو نفر رو پاره میکنم میریزم دور.:lol::lol::lol:
و برای خودم و امثال خودم متاسفم که با چه عناصر نایابی:f34r: داریم تو یه لیگ میریم جلو :دی
من دوس ندارم کسی رو راهنمایی کنم چون اگه بد شه از چشم من می بینهمن با مشكل جدي اي رو به رو هستم !!
امروز 3 تا مهاجم ام بازي كردن (هيگواين(10 امتياز) - مولر (16 امتياز) - دوناوون (10 امتياز))
فردا هم هلند بازي داره كه ازش ون پرسي را دارم ! نميدونم بيارمش تو يا نه !! راهنمايي كنيد! و پس فردا هم پرتغال بازي داره كه ازش رونالدو را دارم !! اون يكي را چيكار كنم؟
یه سوتی دادم
اومدم به حرف جواد گوش کنم بذارم سر جاش باشه دیدم قیبلش با دی ماریا تعویض کردم:blink:
بازم باحالیم ثابت شد:f34r:
خوب بسی ریسک کردم و با بیرون کردن عده ای از شاگردان خوبم و آوردن برزیلی ها 26 امتیاز از 75 امتیازم کم شد!!!
دیشب که مسی کاپیتان بود زیاد خوب عمل نکرد و امروز باید ببینم کاکا با بازوبند چه می کنه:دی
گل لمپارد با ناداوری هیچ شد حد اقل اینجا امتیازشو می دادن:دی
سید فن پرسی فکر کنم بتونه امتیاز بگیره اما رونالدو با اسپانیا بایز داره نمیدونم بتونه کاری بکنه یا نه.