• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی -- McDonald's FIFA World Cup Fantasy

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خب!
من نمیخواستم تا پایان مسابقات این رو بگم.
نفر اول من هستم.
برای اینکه باور کنید به من در اونجا پی ام بدید تا جواب بدم.
من به ایشون اونجا پی ام دادم و اون اقا /خانوم پاسخ دادن ! یوسف که نبود هیچ ! اصلا تا حالا همچین اسمی به گوشش هم نخورده بود !
بحث جدیه دوستان !

===================

منم موافق حذف غیر پی تی ها هستم !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من که گیج شدم
اگه از خانواده امیر هستند و یا از خانواده بچه های دیگه / مثلا آقای ایکس کد رو به داداشش هم داده و اونم اومده وارد شده که هیچ
اما یه نکته ای هست که باید بهش توجه کرد و اون همین نکته ای که یوسف داره مدعی میشه. مثلا یکی دو تا تیم داره. در اون صورت باید اون تیمها رو اوت کرد. و چون نمیشه فهمید کی به کیه بنا بر این کل تیمهایی که از اول نبودند باید اوت بشن. حالا دلیل
ما اینجا لیگ داریم که عیار خودمون رو در مقایسه با دیگران محک بزنیم و یه کل کل دوستانه داشته باشیم. خوب ؟ حالا من بیام 2 تا یا بیشتر تیم درست کنم/ خوب من دو برابر و یا بیشتر از دیگران شانس برای برنده شدن دارم. یعنی با دو سری بازیکن شانسم رو امتحان میکنم. یا بیشتر. که این جوانمردانه نیست.
بنابراین اگر هم کسی از دوستان کد رو صادقانه به دیگران داده و داره میگه باید تیمش به همراه دیگر تیمهای معرفی نشده مشکوک اوت بشه.
آقا ساسان بنده تقاضای اشد مجازات رو دارم. حذف تیم های غیر معرفی شده در روزهای اول. حتی اگه الان هم معرفی بشه تیمی / بازم مشکوکه.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خوب این راند همونطور که بوش می اومد فعلا که به کام نیس؛ هرچند امیدواریم هنوز..

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
من که گیج شدم
اگه از خانواده امیر هستند و یا از خانواده بچه های دیگه / مثلا آقای ایکس کد رو به داداشش هم داده و اونم اومده وارد شده که هیچ
اما یه نکته ای هست که باید بهش توجه کرد و اون همین نکته ای که یوسف داره مدعی میشه. مثلا یکی دو تا تیم داره. در اون صورت باید اون تیمها رو اوت کرد. و چون نمیشه فهمید کی به کیه بنا بر این کل تیمهایی که از اول نبودند باید اوت بشن. حالا دلیل
ما اینجا لیگ داریم که عیار خودمون رو در مقایسه با دیگران محک بزنیم و یه کل کل دوستانه داشته باشیم. خوب ؟ حالا من بیام 2 تا یا بیشتر تیم درست کنم/ خوب من دو برابر و یا بیشتر از دیگران شانس برای برنده شدن دارم. یعنی با دو سری بازیکن شانسم رو امتحان میکنم. یا بیشتر. که این جوانمردانه نیست.
بنابراین اگر هم کسی از دوستان کد رو صادقانه به دیگران داده و داره میگه باید تیمش به همراه دیگر تیمهای معرفی نشده مشکوک اوت بشه.
آقا ساسان بنده تقاضای اشد مجازات رو دارم. حذف تیم های غیر معرفی شده در روزهای اول. حتی اگه الان هم معرفی بشه تیمی / بازم مشکوکه.
اولا که حرفت درسته!! فک نکنم کسی تو لیگ با دو تا تیم باشه
من خودم یه تیم دیگه دارم که با رفیقام کل کل و شرطبندی ِ پولی کردیم (اگه پایه بودین شما هم بیاین) اما با اون اینجا شرکت نمی کنم
ضمن اینکه فکر می کردم اون تیم دوم چون از راند 2 اومد و با قوانین آشنا بودم بهتر بشه که نشد :دی (پس بیخود هوس نکنید !!! )

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
محسن جان من الان کلا نفهمیدم شما موافقی با حرف من یا نه :دی
ضمن اینکه فکر می کردم اون تیم دوم چون از راند 2 اومد و با قوانین آشنا بودم بهتر بشه که نشد :دی (پس بیخود هوس نکنید !!! )
اینم که اصلا کلا نفهمیدم :دی / هوس چی نکنیم؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
فیلیپ لام کاپتانم بود و 10 گرفت/ یعنی بیست. به نظرتون طمع بکنم یا نه؟
این رونی هم که افتضاح بود / کلا تو سه تا بازی 11 گرفته و ده تا پول براش دادم. هر بار هم تعویضش کردم.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
محسن جان من الان کلا نفهمیدم شما موافقی با حرف من یا نه :دی
آره من موافقم لی لی لی لی:blink:
اینم که اصلا کلا نفهمیدم :دی / هوس چی نکنیم؟

آقا من دو تا تیم دارم (شطرنجیم کنید) یه تیم رو اینجا شرکت دادم که از اول هم انتخاب کردم
تیم دیگه هم از راند دو انتخاب کردم و با این ایده که اکثر بازیکنام تو تیم هاشون بازی می کنن ولی خفن نیستن در نتیجه جای مانور تو تعویضام هست.. اما دیدم این ایده هم خیلی حواب نداده :دی
همین

پ.ن: یه نگاه به اون بازی پیش بینی بندازید واسه دور حذفی کلی خفن شده و پیش بینی دقیق می خواد!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب مثل این که این لیگ ما هم داره به حاشیه کشیده می شه:دی

به نظر منم اگه دوستان 2 تا تیم دارن بگن و یکی از دو تیمشون رو به انتخاب خودشون حذف کنن:دی
(اگر امتیاز تیم های خواهر و برادر امیر هم از امتیاز تیم من بیشتره حذف بشن:دی)
icon10.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آره من موافقم لی لی لی لی:blink:

آقا من دو تا تیم دارم (شطرنجیم کنید) یه تیم رو اینجا شرکت دادم که از اول هم انتخاب کردم
تیم دیگه هم از راند دو انتخاب کردم و با این ایده که اکثر بازیکنام تو تیم هاشون بازی می کنن ولی خفن نیستن در نتیجه جای مانور تو تعویضام هست.. اما دیدم این ایده هم خیلی حواب نداده :دی
همین

پ.ن: یه نگاه به اون بازی پیش بینی بندازید واسه دور حذفی کلی خفن شده و پیش بینی دقیق می خواد!!

محسن جان :( خوب من منظورت رو درست نگرفتم اول / حالا شاکی نشو برادر.:)

سلام دوستان

به نظر منم اگه دوستان 2 تا تیم دارن بگن و یکی از دو تیمشون رو به انتخاب خودشون حذف کنن:دی
icon10.gif

کلا در جامعه از نوع ایرانی حاشیه به مراتب نقش مهمتری رو به نسبت اصل ایفا میکنه. :دی
نه بابا حاشیه نیست.

با اون قسمت امیر موافقم/ :lol:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان

icon10.gif
آقا من دو تا تیمم تو لیگ نیست ها!!
بی خود به من چپ چپ نیگا نکنید :دی
منم با همون اِی سی محسن که دایعه ی قهرمانی دارم ها ها ها

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
کلا در جامعه از نوع ایرانی حاشیه به مراتب نقش مهمتری رو به نسبت اصل ایفا میکنه. :دی
نه بابا حاشیه نیست.

با اون قسمت امیر موافقم/ :lol:

:p:D:lol:

آقا من دو تا تیمم تو لیگ نیست ها!!
بی خود به من چپ چپ نیگا نکنید :دی
منم با همون اِی سی محسن که دایعه ی قهرمانی دارم ها ها ها

ما جرائت نمی کنیم به شما چپ چپ نگاه کنیم:دی
محسن جان منظورم با بقیه تیم های ناشناس بود (شما که خودتون گفتید توی لیگ یک تیم دارید)

yalda.h

Registered User
لایک‌ها
168
چه شیر تو شیریه این جا....
یکی بگه چه خبره!
راستی،من سرمربی تیم ملی بانوان برزیل هستم....اینم نشانم!
11.gif

من که نفهمیدم بالا چی شد......اگه حرف بدی زدم ببخشیدا!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اين مسائلو زودتر مي گفتي تا غريبه ها رو دعوت نمي كرديم!الان من جواب داداش و خواهرمو چي بدم؟چه جوري سرمو بالا كنم جلوشون؟چه جوري تو روشون نگاه كنم؟ها؟...يكي جواب منو بده ديگه؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اين مسائلو زودتر مي گفتي تا غريبه ها رو دعوت نمي كرديم!الان من جواب داداش و خواهرمو چي بدم؟چه جوري سرمو بالا كنم جلوشون؟چه جوري تو روشون نگاه كنم؟ها؟...يكي جواب منو بده ديگه؟

خودت ناراحت نکن امیر جان.:lol:
مگه تو ایران شما زندگی نمیکنی؟ اینجا که ما هستیم میگن کار نشد نداره. یه بندی هست بنام بند پ جهت پیچوندن هر کار قانونی وغیر قانونی / پول:f34r: پارتی:f34r: پوست خربزه:lol: و این چیزها دیگه :lol:
حالا تیمهاشون کدومهاست؟:rolleyes: چندم هستند؟ ;)

باز من یاد اون جمله دیروزت افتادم.

zoorba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام به همگي.
من خواهر عزيز گرامي امير خان هستم. با تيم zoorba در ليگ پي تي حضور دارم.
تقاضامندم اينجانب را از ليگ حذف ننماييد. بسي پاي اين تيم زحمت كشيدم. خون دل خوردم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همگي.
من خواهر عزيز گرامي امير خان هستم. با تيم zoorba در ليگ پي تي حضور دارم.
تقاضامندم اينجانب را از ليگ حذف ننماييد. بسي پاي اين تيم زحمت كشيدم. خون دل خوردم.

خوش آمدید

bafan-fc هستم خوشحال هستم
در پي تي ميبينمتون.

همچنین

:D
خوب دوتا از تیمها مشخص شد
کلا برای خانواده احمدی با سه نماینده آرزوی موفقیت دارم.

من یه پیشنهاد بهتر دارم/:f34r: خواهر و برادر امیر بمونند. خود امیر رو حذف کنید. لول

blakk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده سعيد توكلي متولد 61 متاهل و متعهد به تيم‌هاي فانتزي، زياد فرصت ندارم تو فروم و كلا اينترنت چرخ بزنم ولي حداقل تمام پستاي اين تاپيك رو خوندم. اگه هم دلتون خواست حذف كنين. البته فكر نكنم تيم سي و چندم جدول آزاري بهتون برسونه.

والسلام عليكم و رحمت و اينا
Deeta

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بنده سعيد توكلي متولد 61 متاهل و متعهد به تيم‌هاي فانتزي، زياد فرصت ندارم تو فروم و كلا اينترنت چرخ بزنم ولي حداقل تمام پستاي اين تاپيك رو خوندم. اگه هم دلتون خواست حذف كنين. البته فكر نكنم تيم سي و چندم جدول آزاري بهتون برسونه.

والسلام عليكم و رحمت و اينا
Deeta

خوبه:lol:/ چند تا دوست جدید پیدا کردیم.:happy:
سلام آقا منم جواد هستم بقیه اطلاعات یه کم سکرته. :f34r:
اسم تیم رو هم میگفتید قربان.:wacko:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بنده هر گونه نسبتي با zoorba و bafan-fc رو تكذيب مي كنم
اسم تیم رو هم میگفتید قربان.