• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی -- McDonald's FIFA World Cup Fantasy

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مسی بدشانس بود. میتونست بیشتر بگیره. به نظر من بانونس حمله هاش رو هم کامل نداد. دو سه با یورش های خوبی برد و چندتا حرکنت تیمی رو هم بوجود اورد که با بدشانسی گل نشد.

امید امروزم به ژرمن هاست. امیدوارم آلمان زیبا بازی کنه.

کسانی هم که اعلام نکنند احتمالا از بچه های پی تی نیستند که اگر همه صلاح بدونن از لیگ پی تی خارجشون بکنیم .

من ممتنع هستم.

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
راجع به جدول لیگ که من بشدت موافق سر و سامون دادنش هستم..

@ساسان عزیز؛ برادر دیگه اون روزا تموم شد؛ وقتشه که کفشا رو آویزون کنی این تیم مشکلات پایه ای داره

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
راجع به جدول لیگ که من بشدت موافق سر و سامون دادنش هستم..

@ساسان عزیز؛ برادر دیگه اون روزا تموم شد؛ وقتشه که کفشا رو آویزون کنی این تیم مشکلات پایه ای داره

محسن جان منظورت از سر و سامان دادن به جدول لیگ دقیقا چیه ؟ موافق با حذف بیرون از پی تی ها هستی یا نه ؟

اما درباره قسمت دوم : ما تابع نظم و برنامه ریزی فوتبال آلمانی هستیم و با روحیه آلمانی تا دقیقه 90 می جنگیم . :D البته از نظر کارشناسان در خصوص ضعف تیممون استقبال می کنیم ولی به هر حال کارشناس رقیب هم یه جورایی هست دیگه :happy:
انشاا... راندهای بعد بهتر نتیجه بگیرم . :) شاد باشی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آخه من!!!
فقط دو بار کلا رفتم تو سایت و دو بار تعویض بازیکن داشتم :(
من چقدر پایینم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اقا اين روبن بالاخره كي مي خواد بازي كنه؟اين همه سرمايه گذاري كردم روش اخرش هيچي...
ولي تبم داره كم كم به دوران اوجش بر مي گرده و ايشا... مي ريم كه حداقل سهميه رو براي فصل بعد بگيريم:دي!!!!!

@ساسان
اگر كسايي كه از خارج از فروم حذف بشن...اصلا اين چه كاري؟بذار باشن ديگه!!!!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

احسنت!
چرت و پرت قشنگی بود :دی

من چند بار خوندم نفهمیدم چی نوشتی :دی :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
@ساسان

دلیلش اینه که ما هدفمون این بود یه مسابقه بین بچه های پی تی داشته باشیم نه کسایی که نمی شناسیم . تنها دلیلش همینه و به همین دلیل هم یک لیگ خصوصی زدیم . البته این نظر شخصی منه و هدفم اینه که درباره این موضوع یک تصمیم گیری جمعی داشته باشیم . شاد باشی

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
محسن جان منظورت از سر و سامان دادن به جدول لیگ دقیقا چیه ؟ موافق با حذف بیرون از پی تی ها هستی یا نه ؟

اما درباره قسمت دوم : ما تابع نظم و برنامه ریزی فوتبال آلمانی هستیم و با روحیه آلمانی تا دقیقه 90 می جنگیم . :D البته از نظر کارشناسان در خصوص ضعف تیممون استقبال می کنیم ولی به هر حال کارشناس رقیب هم یه جورایی هست دیگه :happy:
انشاا... راندهای بعد بهتر نتیجه بگیرم . :) شاد باشی

آره ارباب؛ منم می گم جدول لیگ باشه واسه کسایی که می آن اینجا و در موردش حرف می زنن و می دونیم کی به کی هست

و اما باز هم درباره قسمت دوم:lol: : به فکر آویزان کردن کفشها در جای مناسب باش;):f34r:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها چند تا سوال . برای راند 4 اجازه داده بی نهایت ترانسفر کنیم . این یعنی چی ؟ یعنی می تونیم همه تیم رو از ابتدا تا انتها دوباره انتخاب کنیم ؟ دیگه سقف بودجه نداریم ؟ اگه الان این کار رو انجام بدیم تاثیرش از زمان شروع راند 4 اعمال می شه ؟ چجوریاست ؟
تنکس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بچه ها چند تا سوال . برای راند 4 اجازه داده بی نهایت ترانسفر کنیم . این یعنی چی ؟ یعنی می تونیم همه تیم رو از ابتدا تا انتها دوباره انتخاب کنیم ؟ دیگه سقف بودجه نداریم ؟ اگه الان این کار رو انجام بدیم تاثیرش از زمان شروع راند 4 اعمال می شه ؟ چجوریاست ؟
تنکس

سلام نسرین عزیز
بله شما در شروع دور حذفی اجازه بی نهایت ترانسفر دارید . اما سقف بودجه کماکان وجود داره . من فکر می کنم برای دور بعد یه مقدار به بودجه اضافه بشه .
اینکه آیا میشه اینکارو الان انجام داد یا نه نمیدونم ولی اگر بشه از شروع دور حذفی تغییرات اعمال میشه .

محسن @ برای آویزون کردن کفشهام رتبه اول به نظرت جای مناسبی هست ؟:D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
احسنت!

تایید.
جدا چی گفتی امیر؟
دلیلش اینه که ما هدفمون این بود یه مسابقه بین بچه های پی تی داشته باشیم نه کسایی که نمی شناسیم . تنها دلیلش همینه و به همین دلیل هم یک لیگ خصوصی زدیم . البته این نظر شخصی منه و هدفم اینه که درباره این موضوع یک تصمیم گیری جمعی داشته باشیم . شاد باشی

من الان موافق حذف شدم.
مطمعنا کسانی بودند که در جستجوی فانتزی به پی تی برخورد کردند و شماره کد رو برداشتند و تیم خودشون رو وارد کردند. خوب با این حال میتونستند بیان و عضو پی تی بشن و تو یه پست تیمشون رو معرفی کنند و خلاص.

یه فکر هم همین الان الان که خط بالا رو نوشتم به ذهنم رسید . اینکه: تو فروم لیگ تو سایت فیفا براشون پیغام بزاریم که در خطر حذف هستند به این دلیل / ببینیم چی میگن. هان؟ خوبه؟ خوب نیست ؟ خوب من چی بگم اصلا؟

امیر خدایی اون جمله خیلی باهاله. :lol:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
تنکس
بله همون گفته های ساسان عزیز + اینکه بودجه از 140 می شه 145 و یه مقدار هم که ارزش بازیکنات بالا رفته..
از الان هم می تونی دست به کار شی و با شروع دور بعد اعمال می شه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
یه فکر هم همین الان الان که خط بالا رو نوشتم به ذهنم رسید . اینکه: تو فروم لیگ تو سایت فیفا براشون پیغام بزاریم که در خطر حذف هستند به این دلیل / ببینیم چی میگن. هان؟ خوبه؟ خوب نیست ؟ خوب من چی بگم اصلا؟

:lol:
ممنون جواد جان ایده خیلی خوبیه . من الان این موضوع رو در یک تاپیک در فانتزی قرار می دم.

قابلی نداشت:)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ممنون جواد جان ایده خیلی خوبیه . من الان این موضوع رو در یک تاپیک در فانتزی قرار می دم.

غلامم ارباب

دوستان اگه قانون خاصی بلدید به رسم جونمردی بگید تا بریم تیم رو یه تکونی بدیم.
باید یه رتبه در خور نام جوانان کسب کرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دوستان من یه تاپیک در سایت فیفا زدم و اعلام کردم که دوستانی که تا الان خودشون رو معرفی نکردن به این تاپیک بیان و نام تیمشون و خودشون رو معرفی کنند. حالا باید ببینیم آیا نتیجه میده یا نه ؟

پ.ن: بقیه دوستان هم نظرشون رو در خصوص مورد فوق بدن تا یکشنبه به جمع بندی نهایی برسیم.

شاد و پیروز باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

موافقم ! مثلا اگه تیم ایکس قهرمان شه و ما ندونیم اصلا کیه چه لطفی میتونه داشته باشه ؟!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
احسنت!

تایید.
جدا چی گفتی امیر؟
امیر خدایی اون جمله خیلی باهاله.
:lol::lol::lol::upsided::cheff::party::medieval::snitch:
خيلي باحالم:D
ساسان اونا رو...اخه چرا؟...مگه دل ندارن؟...اگه اونا رو بحذفي چجوري تو روي خواهر و برادرم نگاه كنم؟؟؟:(...ننننههه فيفا شومايي؟:blink:....موشكل؟؟؟موشكل نداريم!ه شوما به منن بگو فيفا كيه؟...شومايي؟:lol::lol:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
این ته جدولی ها رو کاری نداشته باش صدر جدولی ها رو اگه نیستن توی PT شوت کن بیرون. (جالبه این کسی که الان صدر هستش توی لیگ تاپگل که من هستم هم هست)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خب!
من نمیخواستم تا پایان مسابقات این رو بگم.
نفر اول من هستم.
برای اینکه باور کنید به من در اونجا پی ام بدید تا جواب بدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا