اه اه ! این داور گند زد تو همه چی ! کاکا کاپیتانم بود ! برزیل هم که قسم خورده هر بازی یه گل بخوره !
یکی از دوستانم تو تیمش klose رو داشت و کاپیتان هم بود ! klose یک امتیاز منفی اورد و به خاطر کاپیتانیش امتیازش شد منفی دو !
مشکل اینجاست که نمیتونه تعویضش کنه ! حتی نمیتونه بازوبند کاپیتانی رو ازش بگیره ! مشکل کجاست ؟ مشکل اخراج شدنشه ؟
pepe و simao برای پرتغال بازی میکنن فردا ! ؟؟؟// از کجا میتونم لیست بازیکنای پرتغال برای بازی فردا رو ببینم ! ؟؟؟
اه اه ! این داور گند زد تو همه چی ! کاکا کاپیتانم بود ! برزیل هم که قسم خورده هر بازی یه گل بخوره !
ژاوی که بازی قبل گند زد، امیدوارم این بازی بهتر امتیاز بیاره. الان کاکا اخراج شده، نمی شه تعویضش کرد؟
بعد از گل سوم رفتم صفحه لیگ دیدم یا خدا کاکا 12 تا گرفته هر چی تف و لعنت بود به خودم دادم که چرا کاپیتانش نکردم. ااما بعد از اخراج خیالم راحت شد.
این دلبوسکه چرا فابرگاس رو بازی نمیده؟ به نظرتون تورس رو بیارم جای یه بازیکن که 5 امتیاز گرفته؟ میتونه جبران کنه این 5تا رو؟ فابرگاس که نیست توی لینکی که دادی.
عجب خر تو خری شده بود این آخر بازی!!
اصلا بازیها حساب کتاب نداره جان خودم
من که مث ترسو ها گذاشتم کاپیتان اشنایدر بمونه و ندادمش به فابیانو
فردا هم خیلی خبری نیس فک نکنم رتبه ام یه رقمی شه :دی
تو لیگ نیومدی اونوخ؟؟؟
مگه Amin_lni نیستی؟؟
وای من پشیمون پشیمونم رونالدو 19 امتیاز آورد, آخه کاپیتان به این با حالی داشتم اونوقت بازوبند رو به مسی دادم؟!!!!
من الان دیدم که رونالدو رو گذشتم ذخیره :دیکاپیتان رونالدو امشب ترکوند! 38 امتیاز برام به ارمغان اورد!حالا بازم مسی رو بذارید تو ترکیب!!یحیی توره هم بد نبود .. راضی ام ازش!صدر جدول آماده باش امید با پازل تاکتیکی ش دارد می آید!!