• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی -- McDonald's FIFA World Cup Fantasy

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
عین من
حد اقل یه پاس گل هم نداد.
امشب من لوریس رو هم دارم. الان افسوس میخورم چرا لوریس رو کاپتان نذاشتم. فکر نکنم مکزیک گل بزنه. حد اقل لوریس میتونست از مسی بیشتر بگیره.

من مسی رو گزاشتم کاپیتان اما نتونست یه گل هم بزنه :(

منم همینطور البته مسی خیلی هم بد نبود لوریس فوق فوقش می خواد 9 یا 10 بگیره دیگه البته که منم افسوس می خورم که چرا به لوریس اعتقاد نداشتم (با وجودیکه تو چمپیونز لیگ کلی بم حال داد)

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
من موندم چرا تو جدول لیگ واسه بعضیا امتیاز این راند محسوب شده ولی واسه بقیه نه!!!

aminesta و USA و Choomaghdaran و blue star و White Wolf و Hamidoshli امتیاز دارن و مال بقیه صفره..

ادیت: تنها چیزی که به ذهنم رسید اینه که اینا امتیازاشون از روز قبل یعنی اروگوئه و آفریق باشه و بقیه بازیکن نداشتن

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
افتضاح ترین بازیکن جام رو معرفی میکنم : فرانک ریبری.
یادمه یه زمانی یووه روش کلید کرده بود که بگیرش. امشب هزاران بار خدا رو شکر کردم که نگرفتش.
حیف شد لوریس. با اینکه گل خورده بود . امیدوار بودم پنالتی رو بگیره و آب رفته به جوی برگرده که نشد.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
ما که مُردیم و سیستم این امتیازایی که بابت defending bonus یا attaking bonus می ده رو نفهمیدیم!!

الان لوریس چیکار کرده که اسمش می شه defending bonus نه save ها؟؟

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
افتضاح ترین بازیکن جام رو معرفی میکنم : فرانک ریبری.
یادمه یه زمانی یووه روش کلید کرده بود که بگیرش. امشب هزاران بار خدا رو شکر کردم که نگرفتش.
حیف شد لوریس. با اینکه گل خورده بود . امیدوار بودم پنالتی رو بگیره و آب رفته به جوی برگرده که نشد.
ريبري را من دو دل بودم كه بردارم يا نه ولي اين فرانسه با دومنك هيچي نميشه !
اگه بازيكن بزاري ازش كه برات هت تريك كنه همون بازيكن يا اخراج ميشه يا به خودشون گل ميزنه همه چيز را خراب ميكنه :D
روي اسپانيا هم سرمايه گزاري اشتباه هست چون هم مغرور هستن هم اصلا مشخص نيست كي ممكن هست گل بزنه ! مگه دروازه بان و راموس كه روي كرنر و ضرابت ايستگاهي خوب كار ميكنه :f34r:

پ.ن:شليك شدم نفر سوم جدول PT و 40 ايران

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
جالبه که واسه این جام امتیازی واسه man of the match قائل نیست!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ای بابا یه بار من بازوبند رو از رونالدو گرفتم و دادم به مسی حالا ببینید رونالدو چه می کنه:دی
این دور به جز ریبری که 3 امتیاز آورده بقیه بچه ها خوب امتیاز آوردن مسی 14 (کاپیتان بود) هیگوئن 19 مارکز هم که امشب 12 امتیاز آورد:دی

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خوب اگه دوس نداری می تونی بازوبند رو بر گردونی به رونالدو (یا هر کس دیگه ای که هنوز بازی نکرده؛ اما ریسکه دیگه)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خوب اگه دوس نداری می تونی بازوبند رو بر گردونی به رونالدو (یا هر کس دیگه ای که هنوز بازی نکرده؛ اما ریسکه دیگه)
آخه اگه مسی رو تعویض کنم 7 امتیازش می پره:دی

//

ادیت:نه مثل این که می شه و فقط امتیاز بازیکن از دبل در می یاد بدونه این که نیاز باشه تعویض بشه :دی

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
آخه اگه مسی رو تعویض کنم 7 امتیازش می پره:دی
من رو نیگا کن:
خوب یه سقوط آزاد انجام دادم و با بیرون کشیدن لوریس و گرفتن بازوبند از مسی 12 امتیاز ازم کم شد؛ به امید جواب دادن این زحمات در همین فردا :f34r:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
من رو نیگا کن:
خوب یه سقوط آزاد انجام دادم و با بیرون کشیدن لوریس و گرفتن بازوبند از مسی 12 امتیاز ازم کم شد؛ به امید جواب دادن این زحمات در همین فردا :f34r:
من صبر می کنم ببینم رونی چند امتیاز میاره اگه امتیازش پایین باشه می تونم یه مهاجم اضافه کنم وگرنه که کریس رو باید با خود مسی عوض کنم:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ما که مُردیم و سیستم این امتیازایی که بابت defending bonus یا attaking bonus می ده رو نفهمیدیم!!

الان لوریس چیکار کرده که اسمش می شه defending bonus نه save ها؟؟

بین توپی که دفع میشه و توپی که کاملا گرفته میشه فرق میزاره. مثلا تک به تک ها معمولا دفع میشن
نظر منه البته.

من رو نیگا کن:

زیاد هم سقوط آزاد نیست. من باید به همین 5 لوریس اکتفا کنم / چون گلر سومم رو احتمالا بازی نمیده.

کاپتان امروزتون کیه؟ رونی میتونه گل بزنه؟

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خوب با این بازی آلمان رسما کلی از نقشه های من به فنا رفت...

شانس آوردم آخرین لحظات بی خیال کاپیتانی نوئر شدم هرچند کلا دروازه بانی این دورم افتضاح شد

باز اگه یکی نمی آد بگه من داشتمش و اتفاقا کاپیتان بود!! کسی که دروازه بان صربستان رو نداشت :دی

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
منم ثبت نام کردم ولی امتیازهای این راند رو برای من حساب نمیکنه فکر کنم
الان دو روزه امتیازم رو صفر مونده :f34r:
کسی راهی برای کسب امتیاز تو این راند سراغ داره ؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

شانس آوردم آخرین لحظات بی خیال کاپیتانی نوئر شدم هرچند کلا دروازه بانی این دورم افتضاح شد

باز اگه یکی نمی آد بگه من داشتمش و اتفاقا کاپیتان بود!! کسی که دروازه بان صربستان رو نداشت :دی

کاپتان من لام بود که گند زد.
گلر صربستان 15 رو حد اقل میگیره.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
منم ثبت نام کردم ولی امتیازهای این راند رو برای من حساب نمیکنه فکر کنم
الان دو روزه امتیازم رو صفر مونده :f34r:
کسی راهی برای کسب امتیاز تو این راند سراغ داره ؟
اگه از اول راند دوم وارد سیستم شدی و تیم انتخاب کردی و فقط تو لیگ وارد شدنت دیرتر بوده فکر کنم آخر سر اسمت رو با امتیاز مربوطه وارد لیگ کنه

همین قدر گرفت :(

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248

آره من فكر ميكردم مولرميتركونه ولي حسابي ضد توي برجكم :(
اين يارو گلر صربستان چه كرده ها ! حيف شد گلر به اين مفتي عجب امتيازي جمع كرده ها :f34r:

لام را منم داشتم ! كه ر*د :f34r: نه به بازي اول كه 13 تا آورد نه به اين بازي
اين يارو گزارشگر الجزيره هي ميگفت راحت بازي كردن آلماني ها مثل اسپانيا هست و ممكنه همون اتفاقي كه براي اسپانيا افتاد براي اينا هم بيافته كه آخرش همينطور هم شد !! همه چيز را خراب كردن !!

به نقل از harry_4553 :

امشب شدم دوم و 27 ايران :f34r:

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
امشب شدم دوم و 27 ايران :f34r:

شاعر می گه جوجه رو آخر پائیز می شمرن :p (فک کنم اون موقع اول جهان شی)
اما چرا تو لیگ پیشبینی اون وضعیت اسف بار رو داری؟ با صفر امتیاز آخری!! فرم رو پر نکردی یا همه ی پیش بینی هات غلط بوده؟؟

راستی Young Gunner کیه؟ هر چی گشتم تفهمیدم:f34r:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا