• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی -- McDonald's FIFA World Cup Fantasy

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
يه سوال فني :f34r: اين head to head را بايد چطوري انجام داد؟

خودش بر اساس امتیاز شما و حریفت انجام میده.
کاری نباید کرد

هرکی فورلان و سوازو رو داشته ترکونده
فورلان فکر کنم نزدیک 20 گرفت اگه کاپتان هم باشه که دیگه هیچی/ دروازبان اروگوئه هم 2 بازی گل نخورده

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
خودش بر اساس امتیاز شما و حریفت انجام میده.
کاری نباید کرد

فورلان فکر کنم نزدیک 20 گرفت اگه کاپتان هم باشه که دیگه هیچی/ دروازبان اروگوئه هم 2 بازی گل نخورده
وقتي كد مربوط به head to head را ميزنم ميگه كه "This league is not accepting any new entries."

بعد در مورد فورلان 13 امتياز گرفته ! يكي ديگه از بازيكن هاي اروگوئه هم"A.PEREIRA" هم 13 امتياز گرفته

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
وقتي كد مربوط به head to head را ميزنم ميگه كه "This league is not accepting any new entries."

بعد در مورد فورلان 13 امتياز گرفته ! يكي ديگه از بازيكن هاي اروگوئه هم"A.PEREIRA" هم 13 امتياز گرفته

کد بعضی وقتها از چپ به راست و از راست به چپش جا بجا میشه. کپی و پیست نکن. دستی وارد کن
بابت فورلان هم ممنون تا حدودی به خیر گذشته.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
کد بعضی وقتها از چپ به راست و از راست به چپش جا بجا میشه. کپی و پیست نکن. دستی وارد کن
بابت فورلان هم ممنون تا حدودی به خیر گذشته.
اگه كد اشتباه زده بشه ميگه همچين چيزي وجود نداره اين ميگه نميشه كسي جديد وارد بشه !!

آره فورلان بخير گذشت (البته اگه كسي كاپيتان نكرده باشدش) ولي خب دوره قبل هم لام و مايكن حسابي حال دادن !
خوبي اين فانتزي اين هست كه فقط به گل و پاس گل بستگي نداره ! بازيكني كه حمله و دفاع خوب بكنه هم حسابي امتياز جمع ميكنه !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

بعضی از دوستان تو تو پست 2 اسمشون نیست حالا یا خودشون رو معرفی نکردن یا جا موندن لطفا شفاف سازی کنن بگن کین تا تو پست 2 که معرفی یه قرار بگیرن :

1-زیتون

2-نسترن

4- هوار

5-امیر کبیر

11- پرشین گلف

13-اینتر

20- زوربا

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اگه كد اشتباه زده بشه ميگه همچين چيزي وجود نداره اين ميگه نميشه كسي جديد وارد بشه !!

بله چون head to head فکر کنم یه تعداد خاصی میشه عضو بشن و همچنین فکر کنم بعد از شروع مسابقات نمیشه دیگه عضوش شد چون تیمها با هم بازی رو دررو میکنن یه بازی کمتر می افته تیم شما. :)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خواستم ترنسفر بکنم دیدم نوشته شما حق 2 ترسفر رایگان رو دارید ! بعد که 3 تا ترنسفر کردم اومدم save کنم زد 9 امتیاز از شما کم میشه ! منم کنسل کردم !
جریان چیه ؟

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
دور اول خوب پیش رفت اما اخرش ترکید. لمپارد رو که 3 تا بیشتر امتیاز نگرفته بود رو گزاشتیم بیون یه بازیکن تیم شیلی رو اوردم تو نگو اون ذخیره بود :wacko: فابرگاس رو هم که بازی نداد :blink: تورس هم گند زد :wacko: با اون گلی هم که سزار خورد کلی امتیاز از دست داد.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من از اول جام جفتشون رو داشتم و هیچ غلطی هم نکردن تو جدول امتیازی!:D خدایی منو باید به عنوان خرشانسترین بدشانس انتخاب کنن! تمام 23 تای انتخابیم بجز دروازبان بازیکنایی بودن که یا بهترین بازیکن تیمشون بودن و این سیستم امتیاز دهی عجیب گند زده بهشون یا مصدوم شدن یا مربی یهو زده به سرش بازیشون نداده:lol: از یه جهت دیگه من احتمالا تنها کسیم که دونه دونه بازیکنارو انتخاب کردم و نرفتم دنبال تیم خدا و بازیکن 1 پوینتی!:D

دوردوم:
i33023_2.jpg

دور اول:
i33022_1.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
rax گرامی
من دیشب که بازی شروع شد حسرت خوردم که چرا من فورلان رو برنداشتم. چون همیشه بازیش رو دوست داشتم و بهش ایمان داشتم.
لحظه به لحظه تا پایان بازی بر حسرتم افزوده شد :دی
از بدشانسی هات شاید اینم باشه که کاپتان نزاشتیش.

بچه ها از بوفون چه خبر ؟ خوب میشه یا نه؟

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خوب دور اول تموم شد و همراه با ساسان و مجید و 69 امتیاز گرفتیم (البته یه تعویض اضافه انجام دادم و 3- گرفتم)

تو هد تو هد هم که دیگه حمید موزمار نتونست با سپ بلاتر لابی کنه و شکست خورد؛ و حالا حسام آماده باش

می ریم که داشته باشیم :f34r:

@جواد؛ جواب سوالات رو گرفتی؟

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
@جواد؛ جواب سوالات رو گرفتی؟
بله / ممنون رفیق. فعلا دست به تغییر نزدم و به بچه ها یه فرصت دوباره دادم تا چی پیش بیاد.
راستش من تو دور اول بد نبودم و اگه طمع نمیکردم الان حدود 100 امتیاز داشتم. یه کم بی تجربگی کردم.
فقط گویا ارزش بازیکنها کم و زیاد شده. مثلا بوفون. یه توضیحی در باره این موضوع بده لطفا و اینکه اگه یه بازیکنی که ارزشش بیشتر شده رو بخواهیم بخریم باید پول بیشتری بدیم؟

سلام

بعضی از دوستان تو تو پست 2 اسمشون نیست حالا یا خودشون رو معرفی نکردن یا جا موندن لطفا شفاف سازی کنن بگن کین تا تو پست 2 که معرفی یه قرار بگیرن :

13-اینتر

اینو من کشفیدم .
اسمشون رو هم نمیدونم ولی کاربر leylandblue هستند
حالا خودشون میان توضیحات تکمیلی رو میدن :دی

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
فقط گویا ارزش بازیکنها کم و زیاد شده. مثلا بوفون. یه توضیحی در باره این موضوع بده لطفا و اینکه اگه یه بازیکنی که ارزشش بیشتر شده رو بخواهیم بخریم باید پول بیشتری بدیم؟

آره روال همین بوده..
بازیکنایی که بهتر از حد انتظار کار می کنن قیمتشون می ره بالا، هر چند فعلا (و حتی کلا) این تغییر اندکه ولی برای جابجایی ها (چه فروش چه خرید) قیمت جدید محاسبه می شه;)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ممنون محسن جان
الان رفتم بتعویضم ببینم روال چه طوریه دیدم زد از راند سوم اکتیو میشه بیخیال شدم.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خوب دور اول تموم شد و همراه با ساسان و مجید و 69 امتیاز گرفتیم (البته یه تعویض اضافه انجام دادم و 3- گرفتم)

تو هد تو هد هم که دیگه حمید موزمار نتونست با سپ بلاتر لابی کنه و شکست خورد؛ و حالا حسام آماده باش

می ریم که داشته باشیم :f34r:

بنده به بچه های تیم توصیه کردم زیاد خودشون رو خسته نکنن ! یعنی خیلی نگران نباش ! با اختلاف خیلی زیادی شما رو نمیبریم ! :cool:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
آره دیگه الان که تغییر لیست 23 نفره ممکن نیس؛ دیگه فقط بازی با یاران تعویضی و 11 تای اصلی

بازم می گم کسی تو فیفا پریدیکتور (پیش بینی) شرکت نکرده؟؟ اگه نه که بیاید اگرم هستید یه لیگ بزنیم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من هستم !

دور اول هم 287 امتیاز آوردم :دی

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
دعوتنامه چیه. کد رو بزار اینجا :دی 91845-14599
نه بزار از دور دوم. دور اول رو زیاد نبودم :دی دور دوم زیاد دیر نشده هنوز. فقط یه بازی ازش کزشته کسی خواست بیاد میتونی سریع بازیهای امروز رو بزنه

ادیت : من 284 تا دارم پس نزدیکیم فرقی نداره هر طوری میخوایی تنظیم کن :دی (دور اول یا دوم)

راستی یکی در مورد این جوکر توضیح بده. امتیازات چطوری محاسبه میشه؟ این اعدادی که بغل گزینه زده تعداد شرکت کننده هاست یا اگه این گزین هرو بزنی و درست بشه این امتیاز رو میگیریم؟

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا