DIXIE CHICKS
Registered User
- نوشتهها
- 1,124
- لایکها
- 661
من که بوفون رو کشیدم بیرون. فقط 2 امتیاز
ای بابا!
من به کلی یادم رفته بود به این بازی ها سر بزنم :دی
الان رفتم دیدم تیم آخرم! لول
یک سوال!
مگه نمیگفتید اگه بازیکنی مصدوم بشه خودکار با ذخیره عوض میشه؟
پس چرا فردیناند من تا الان تو ترکیب بوده؟
صفر امتیاز هم نیاورده
من سه بازیکن انگلیسی تو ترکیب داشتم که متاسفانه امتیاز خوب نگرفتن.
بازیکن های پرتغالی برزیلی و اسپانیایی هم تو ترکیب اصالی داشتم که هنوز بازی هاشون انجام نشده!
با اجازت بله میپره.دوستان یه سوال من بوفون رو الان اگه بکشم بیرون سزار رو بیارم تو اگه سزار بازی نکنه این وسط اون امتیاز بوفون هم می پره؟!!
مگه همون موقع امتیاز رو کسر نمی کنه؟دوستان یه سوال من بوفون رو الان اگه بکشم بیرون سزار رو بیارم تو اگه سزار بازی نکنه این وسط اون امتیاز بوفون هم می پره؟!!
عذر میخوام/ ببخشید :
سه تا انگلیسی؟ شما چطور برداشتی؟ مگه دوتا بیشتر میشه آورد تو ترکیب؟
دوستان یه سوال من بوفون رو الان اگه بکشم بیرون سزار رو بیارم تو اگه سزار بازی نکنه این وسط اون امتیاز بوفون هم می پره؟!!
مگه همون موقع امتیاز رو کسر نمی کنه؟
حتما هنوز عوض نکرده.مگه همون موقع امتیاز رو کسر نمی کنه؟
منظورم سه انگلیسی و ایتالیایی بود دو تا انگلیسی و یکی هم بوفون!
اشتباه نوشتم.
کلا میخواستم بگم تا الان از بازی هایی که انجام شده فقط همون سه بازیکن رو داشتم بقیه هنوز تیم هاشون بازی نکردن
جواد من دیدم. گومز تو دروازه هست البته فعلا. عوض نکنی بهتره چون همون 2 هم میپره.
در ثانی چون بازیشون راحته احتمال زیاد به سزار بازی نمیده
جواد من دیدم. گومز تو دروازه هست البته فعلا. عوض نکنی بهتره چون همون 2 هم میپره.
در ثانی چون بازیشون راحته احتمال زیاد به سزار بازی نمیده
از شانس بزنه و بازی کنه
نه دیگه اومتیازش از بین می ره و امتیاز بازیکن جایگزینش محسوب می شه..دوستان برنامه ترانسفر چطوریه؟
مثلا من الان اگر بخوام لمپارد رو که در ترکیب اصلی تیمم هست و 3 امتیاز گرفته رو ترانسفر کنم امتیازی که برای تیم بجا گذاشته برقرار می مونه یا نه امتیازش از تیم کم میشه؟
آره می شه یکی دیگه رو بیاری تو اما لمپارد (یا یکی که بازیش انجام شده) نه!!اين په په كدوم گوري بود پس؟!اه...الكي 3 امتياز لمپارد هم پر شد رفت:دي
حالا ميشه دوباره يه بازيكن كه تعويض شده رو تعويض كرد؟الان من لمپارد رو كشيدم بيرون په په رو اوردم تو اين احمقم كه بازي نكرد حالا يكي ديگه رو مي خوام بيارم تو ميشه؟
اين په په كدوم گوري بود پس؟!اه...الكي 3 امتياز لمپارد هم پر شد رفت:دي
حالا ميشه دوباره يه بازيكن كه تعويض شده رو تعويض كرد؟الان من لمپارد رو كشيدم بيرون په په رو اوردم تو اين احمقم كه بازي نكرد حالا يكي ديگه رو مي خوام بيارم تو ميشه؟
نگفتید این ترانسفر از کی هستش؟ بعد از بازی دوم فردا تا بازی سوم وقت هست یا از الان باید انجام داد؟