• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی -- McDonald's FIFA World Cup Fantasy

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

با همون دراگ کردن بازیکن تعویض می کنه دیگه؟
من الان که هر کاری کردم نشد :(

ابن رو اگه قبل از بستن تیم میدونستیم تیم رو بهتر میبستم. حداقل چندتا بازیکن درست میزاشتم توی ذخیره ها.

منم فقط 4 تا ذخیره گذاشتم که البته در نوع خودشون بهترینن:دی

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بچه ها. خوبین؟
من رونی رو که برام 4 امتیاز گرفته بود برداشتم و هانتلار رو گذاشتم . ضمن اینکه در مورد کاپیتان تیم به نظرم میاد وقتی کاپیتان رو عوض می کنی دابل امتیاز کاپیتان اولی می پره و هرچی کاپیتان دوم بگیره دابل محسوب می شه . من تو قوانین ندیدم بگه اگر کاپیتان بازی کرده نمی شه عوضش کرد ...!؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام بچه ها. خوبین؟
من رونی رو که برام 4 امتیاز گرفته بود برداشتم و هانتلار رو گذاشتم . ضمن اینکه در مورد کاپیتان تیم به نظرم میاد وقتی کاپیتان رو عوض می کنی دابل امتیاز کاپیتان اولی می پره و هرچی کاپیتان دوم بگیره دابل محسوب می شه . من تو قوانین ندیدم بگه اگر کاپیتان بازی کرده نمی شه عوضش کرد ...!؟

میشه عوض کرد ولی کسی که رفت بیرون کارش تمومه ونمیتونی برش گردونی.
در مورد کاپتانی هم مثل بازیکنان ریسک باید کرد. دابل میپره و کاپتان جدید دابل میشه

@مجید
بله منم اینو قبل از تیم برداشتن نمیدونستم و یه لشگر بازیکن 1 قرونی خریدم :دی

2 جواد
عین من . من تو هر خط یه تعویضی خوب دارم و بقیه سیاهی لشگر

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
من تو هر خط یه تعویضی خوب دارم و بقیه سیاهی لشگر

فک کنم همه همینطور باشن و اصلا غیر از این شدنی نبود با اون بودجه

بریم که بازیا شروع شد :دی منم و کاپتان امروزم استانکوویچ

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوستان من قضيه Subtitude رو نمي دونم چيه كه اينجا هم بحثش داغ هست و كسي هم نمي دونه چيه!:دي رفتم تو قوانين خود بازي هم يه نگاهي كردم باز هم چيزي نفهميدم:دي
امكان داره كه واقعا كسي اين قضيه رو به طور كامل فهميده باشه؟:دي ازمون و خطا تئوري اش رو حال نكردم يعني اگه اينجوري باشه كه خيلي مسخره بازي ميشه!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بدبختی اینه من یه مشت 3-3.5 برداشت میفهمیدم تو هر خط حداقل یه بازیکن درست درمون برمیداشتم. نشد دیگه :دی

دوستان من قضيه Subtitude رو نمي دونم چيه كه اينجا هم بحثش داغ هست و كسي هم نمي دونه چيه!:دي رفتم تو قوانين خود بازي هم يه نگاهي كردم باز هم چيزي نفهميدم:دي
امكان داره كه واقعا كسي اين قضيه رو به طور كامل فهميده باشه؟:دي ازمون و خطا تئوري اش رو حال نكردم يعني اگه اينجوري باشه كه خيلي مسخره بازي ميشه!

ببین فرض کن تو لمپارد و جرارد و کاکا رو داری. لپمارد رو گزاشتی بازی اون دوتا روی نیمکت. بعد از بازی انگلیس لمپارد امتیاز خوبی نگرفته. میتونی قبل از بازیهای روز بعد شروع بشه بزاریش بیرون و کاکا رو بیاری توی بازی. اما جرارد رو نمیتونی چون بازیش انجام شده اما بازی برزیل چون روز دیگه یا هست و هنوز انجام نشده میشه تعویضش کرد. با این تعویض امتیاز لمپارد ازت برداشته میشه و هر امتیازی کاکا بگیره به حسابت واریز میشه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ببین فرض کن تو لمپارد و جرارد و کاکا رو داری. لپمارد رو گزاشتی بازی اون دوتا روی نیمکت. بعد از بازی انگلیس لمپارد امتیاز خوبی نگرفته. میتونی قبل از بازیهای روز بعد شروع بشه بزاریش بیرون و کاکا رو بیاری توی بازی. اما جرارد رو نمیتونی چون بازیش انجام شده اما بازی برزیل چون روز دیگه یا هست و هنوز انجام نشده میشه تعویضش کرد. با این تعویض امتیاز لمپارد ازت برداشته میشه و هر امتیازی کاکا بگیره به حسابت واریز میشه
اهان...
فكر كنم فهميدم چي ميگي.يعني اينكه وقتي مي توني بازيكني رو تعويض كني كه هنوز بازي نكرده و ربطي هم به اون بازيكني كه تو تركيب داري نميشه درسته؟
حالا چند تا تعويض ميشه انجام داد؟
مرسي

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
نمیدونم تعدادش چندتاست. اما فکر کنم نامحدوده

An unlimited number of substitutions can be made

اما بازم فکر کنم نمیتونید یه هافبک رو با یه مداع عوض کرد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نمیدونم تعدادش چندتاست. اما فکر کنم نامحدوده

An unlimited number of substitutions can be made

اما بازم فکر کنم نمیتونید یه هافبک رو با یه مداع عوض کرد.

چرا مجید جان/ میشه
من امروز صبح امتحان کردم اجازه داد. کلا فورمیشن هم عوض میشه. مثلا اگه از هافبکت ناراضی باشی میتونی با مدافع عوض کنی و مثلا 3-4-3 میشه 4-3-3 اما
باید طوری این کار رو بکنی که به یکی از اون فورمیشن هایی که خودش ارائه کرده برسی. مثلا اگه تو خط حمله سه تا داری دیگه نمیشه تعداد مدافع ها از 4 بیشتر بشه و قبلش باید طوری تعویض کنی که از مهاجم ها کم شده باشه.

hamidrezamf

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها یه نکته دیگه که الان متوجه شدم هم بگم بهتون اونم اینه که اگه بازیکنتون امتیازش منفی شده باشه نمیتونید از ترکیب بکشیدش بیرون و تعویضش کنید!:cool:
من دیشب Cahill رو تو ترکیبم داشتم ,داورم نامردی نکرد و اخراجش کرد..امتیازش 1- شده و الان اجازه تعویض بهم نمیده..:blush:
گفتم بهتون بگم که قبل از بازی همیشه بازیکناتون رو توجیه کنید که هرکاری میخوان بکنن فقط اخراج نشن!:p

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چه اشتباهی کردم پودولسکی رو گذاشتم ذخیره !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
چه اشتباهی کردم پودولسکی رو گذاشتم ذخیره !

اگه فورواردی که هنوز بازی نکرده باشه داشته باشی میتونی جایگزین کنی ظاهرا

پ ن : نمیشه این تعویض ها رو تو پست های مختلف انجام داد یعنی واسه من که نذاشت

یه تعویض اینجوری کردم ! شوان رو که 5 گرفته بود با دی روسی که تو ذخیره داشتم عوض کردم ، هرچی باشه همون 5 رو که میگیره ؟!!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
هنوزبازی های اصلی مونده ! الان بازیکن های کره و اسلونی تو لیست منتخب هستن !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تشکر بابت توضیحاتی که دادید به خصوص محسن عزیز
آقا یک سوالی داشتم . من الان دو تا دروازه بان دارم که هیچکدومشون بازی نکردن . دروازه بانی که الان توی ترکیب هست فردا بازی داره و دروازه بان ذخیره ام امشب ، می دونم که الان میتونم این دو تا رو با هم عوض کنم ، حالا فرض کنید من امروز درواززه بان ذخیره ام رو میارم توی ترکیب ، ولی اگه امروز دروازه بان ذخیره ام امتیاز خوبی نگرفت میتونم با دروازه بان اصلیم (که هنوز بازی نکرده) دوباره عوضش کنم . یعنی دو بار تعویض انجام بدم؟ شاد باشید

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
بچه ها یه نکته دیگه که الان متوجه شدم هم بگم بهتون اونم اینه که اگه بازیکنتون امتیازش منفی شده باشه نمیتونید از ترکیب بکشیدش بیرون و تعویضش کنید!:cool:
من دیشب Cahill رو تو ترکیبم داشتم ,داورم نامردی نکرد و اخراجش کرد..امتیازش 1- شده و الان اجازه تعویض بهم نمیده..:blush:
گفتم بهتون بگم که قبل از بازی همیشه بازیکناتون رو توجیه کنید که هرکاری میخوان بکنن فقط اخراج نشن!:p

اي كاش من جريان اين تعويض ها را زودتر فهميده بودم ! اين لمپارد 3 امتياز گرفته ولي Park Jisong براي من 9 امتياز گرفته و سيستم هم نميزاره عوض كنمش !:(

حيف شد 6 امتياز از كف ام رفت :(

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

این جدید بود مرسی
خوب شد این لمپارد منفی نشد.

اگه فورواردی که هنوز بازی نکرده باشه داشته باشی میتونی جایگزین کنی ظاهرا

!!

نه دیگه. اگه دیشب رو نیمکت بوده ، حالا که بازی آلمان تموم شده نمیتونه بیاردش تو و صفر میگیره از این مهاجم. برای منم وقتی این قانون رو نمیدونستم تو روز اول در مورد لوریس اتفاق افتاد
سلام خدمت دوستان
تشکر بابت توضیحاتی که دادید به خصوص محسن عزیز
آقا یک سوالی داشتم . من الان دو تا دروازه بان دارم که هیچکدومشون بازی نکردن . دروازه بانی که الان توی ترکیب هست فردا بازی داره و دروازه بان ذخیره ام امشب ، می دونم که الان میتونم این دو تا رو با هم عوض کنم ، حالا فرض کنید من امروز درواززه بان ذخیره ام رو میارم توی ترکیب ، ولی اگه امروز دروازه بان ذخیره ام امتیاز خوبی نگرفت میتونم با دروازه بان اصلیم (که هنوز بازی نکرده) دوباره عوضش کنم . یعنی دو بار تعویض انجام بدم؟ شاد باشید

سلام خدمت سالار
آقا فکر میکنم و تقریبا مطمعن
تا وقتی شما بازیکنی داری که بازیش انجام نشده حق وارد کردنش به ترکیب اصلی رو داری. حتی میشه دو بار گلر عوض کنی
یه نکته ای دوستمون در مورد امتیاز منفی گفتند که این رو تجربه نکردم و
اینکه اگه بازیکنی بازیش گذشت و بیرون بود دیگه نمیشه کاریش کرد

دیشب بعد بازی صدر جدول دیدنی بود.:دی
واقعا که لام گل کاشت . اگه یه گل هم میزد که دیگه هیچی..

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پ ن : نمیشه این تعویض ها رو تو پست های مختلف انجام داد یعنی واسه من که نذاشت
!

این جمله شما رو ندیدم
ببین اقا فرزاد میشه بازیکن از خطوط مختلف عوض کرد ولی تحت شرایط
چون کلا فورمیشن هم عوض میشه. مثلا اگه از هافبکت ناراضی باشی میتونی با مدافع عوض کنی و مثلا 3-4-3 میشه 4-3-3 اما
باید طوری این کار رو بکنی که به یکی از اون فورمیشن هایی که خودش ارائه کرده برسی. مثلا اگه تو خط حمله سه تا داری دیگه نمیشه تعداد مدافع ها از 4 بیشتر بشه مثلا بشه 5-2-3 و قبلش باید طوری تعویض کنی که از مهاجم ها کم شده باشه.
من همین الان دوباره امتحان کردم و جای این لمپارد یه مدافع اوردم . اجازه داد. 100 درصد شدنیه

hamidrezamf

Registered User
لایک‌ها
0
اي كاش من جريان اين تعويض ها را زودتر فهميده بودم ! اين لمپارد 3 امتياز گرفته ولي Park Jisong براي من 9 امتياز گرفته و سيستم هم نميزاره عوض كنمش !:(

حيف شد 6 امتياز از كف ام رفت :(

محمد جان
فکر کنم هنوز کامل متوجه تعویض ها نشده باشید..jisung قبل از لمپارد بازی داشته و اگه رو نیمکت گذاشته بودیدش دیگه نمیتونستید با لمپارد عوضش کنید..ا
البته از جمله تون اینطور برداشت کردم و حدس میزنم که رو نیمکت بوده..اگرهم که هر دو تو ترکیب بودن که دیگه مشکلی نیست و فقط اگر بازیکنی که هنوز بازی نکرده, داشته باشید میتونید بیارید جای لمپارد..

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت سالار
آقا فکر میکنم و تقریبا مطمعن
تا وقتی شما بازیکنی داری که بازیش انجام نشده حق وارد کردنش به ترکیب اصلی رو داری. حتی میشه دو بار گلر عوض کنی
یه نکته ای دوستمون در مورد امتیاز منفی گفتند که این رو تجربه نکردم و
اینکه اگه بازیکنی بازیش گذشت و بیرون بود دیگه نمیشه کاریش کرد

جواد جان کوچیکتم . سلام از ماست

ممنون از پاسخت. منتها اگر بچه های دیگه هم نظری دارن ممنون میشم بگن . چون من 3 بازیکن با این شرایط دارم و اگه این کار درست نباشه تیمم داغون میشه .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من یه نکته دیگه رو الان برای خودم پیش اومد بگم (البته خیلی بدیهی هست ولی میگم. یه وقت اشتباه غیر لپی پیش نیاد):دی
رو تیم خودم مثال میزنم : من چون دو تا از دروازه بانهام امروز بازی دارند باید یکی رو بزارم تو گل و خوب اون یکی رو بیخیال بشم.
و با اینکه من فقط یه حق انتخاب داشتم سیستم بهم این اجازه رو نمیده که بعد از بازی تصمیم بگیرم. (حالا خواستم گفته باشم)

@ آقا ساسان:
نوکرم در مورد تعویض اصلا شکی نیست. اگه تو یه روز بازی ندارند خیالت راحت که میشه. مثلا دیشب شوان بازی کرده. امروز پیرلو رو بزارید بجاش . باز اگه فردا نخواستید کاکا رو بیارید بجاش و بازم پس اون فردا ژاوی رو بیار. اما وقتی رفت بیرون و سیو کردید دیگه نمیشه برگردوند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا