نه نه نه!!سلام دوستان
اگه روال بخواد اینجوری باشه پس حتما امتیاز تمام تیم محسوب می شه و من و دوستانی که کلی بازیکن ارزون برداشتن کارمون تمومه ولی فکر نکنم اینجوری باشه:دی
بخوام حرفت رو تکمیل کنم می شه تا یه رب قبل از اولین بازی ِ آخرین روز اون مچ دی (وای چه جمله ی خفنی ) می تونی بازیکنا رو بیاری تو تیمت (به شرطی که هنوز بازی نکرده باشه)یعنی خلاصش اینکه از بین این بازیکنایی که داری بعد از انجام بازیهای هر هفته میتونی بهترین ترکیب و کسایی که بیشترین امتیاز رو گرفتن بزاری توی زمین.
صبح می شد با همون ماوس اعضا رو عوض کرد ولی منم الان رفتم نمی ذاشت. فکر کنم چند ساعت قبل از شروع بازی ها ترکیب رو می بنده و اجازه تغییر نمی ده.
یعنی خلاصش اینکه از بین این بازیکنایی که داری بعد از انجام بازیهای هر هفته میتونی بهترین ترکیب و کسایی که بیشترین امتیاز رو گرفتن بزاری توی زمین.
به شرطی که هنوز بازی نکرده باشه)
دقیقا..خب پس جمله من کامل غلط میشه :دی
الان من یه مدافع کره دارم روی نیمکت که 9 امتیاز فکر کنم گرفته. میتونم بیارمش داخل یا نه دیگه چون بازی کرده نمیشه.:blush:
بابا من که گیج شدم ! یکی درست بگه !
من الان میتونم رونی رو که بازی کرده وامتیاز کمی هم گرفته رو بکشم بیرون یه بازیکن که بازی نکرده جایگزینش کنم ؟
بله می تونیبابا من که گیج شدم ! یکی درست بگه !
من الان میتونم رونی رو که بازی کرده وامتیاز کمی هم گرفته رو بکشم بیرون یه بازیکن که بازی نکرده جایگزینش کنم ؟
سلام
فقط میخواستم نظر بچه ها رو راجع به تغییر کاپیتان بدونم...اونطور که از قوانین فهمیدم اگر کاپیتانم عوض کنی یا اصلا کاپیتانی که انتخاب کرده بودی بازی نکنه دیگه اون bonous دوبل شدن امتیاز از دست رفته و دیگه نمیشه به کس دیگه ای منتقل کرد..
تا اونجایی که یادمه تو دوره قبل تو هر بازی میتونستی کاپیتان جدید انتخاب کنی و هر روز اون دوبل شدن امتیاز کاپیتان رو داشته باشی که خوب اصلا" جالب نبود ولی این دوره اینطوری که فهمیدم اگه کاپیتانت بازی کرد دیگه کاپیتان جدیدی نمیشه انتخاب کرد...آیا همینطوره؟ شماها این دو روز چیکار کردید؟
ممنون..
موفق و سلامت باشید.
سلام
صحبت بچه ها در مورد تعویض ها درسته..توی قوانینشم توضیح داده که اگه بازیکنی رو بعد از اینکه بازی انجام داد بکشی بیرون دیگه نمیتونی برش گردونی تو تیم و همینطور بازیکنی که رو نیمکت گذاشته بودی و بازیش انجام شده نمیتونی دیگه بیاری تو ترکیب..که خوب منطقی هم هست..
فقط میخواستم نظر بچه ها رو راجع به تغییر کاپیتان بدونم...اونطور که از قوانین فهمیدم اگر کاپیتانم عوض کنی یا اصلا کاپیتانی که انتخاب کرده بودی بازی نکنه دیگه اون bonous دوبل شدن امتیاز از دست رفته و دیگه نمیشه به کس دیگه ای منتقل کرد..
تا اونجایی که یادمه تو دوره قبل تو هر بازی میتونستی کاپیتان جدید انتخاب کنی و هر روز اون دوبل شدن امتیاز کاپیتان رو داشته باشی که خوب اصلا" جالب نبود ولی این دوره اینطوری که فهمیدم اگه کاپیتانت بازی کرد دیگه کاپیتان جدیدی نمیشه انتخاب کرد...آیا همینطوره؟ شماها این دو روز چیکار کردید؟
ممنون..
موفق و سلامت باشید.
من اینجور فکر نمی کنم!!
شما مثل همون تعویض ها می تونی نهایتا یه کاپتان هم انتحاب کرده باشی.. (با همون شرایط که کاپتان جدید هنوز بازی نکرده باشه و ...)
پس اگه رونی کاپیتانتون بوده و 8 = 2 × 4 امتیاز گرفته با بیرون بردنش کل 8 امتیاز می پره و کاپتان جدید بصورت دوبل امتیازی در خدمت تیم خواهد بود
پ.ن:
باید می ذاشتم این مچ دی تموم می شد و خودم به این سیستم امتازات رو درو می کردم بعد اطلاعاتم رو می فروختم که به این فلاکت نیافتم:f34r:
یه جورایی به قول شما آزمون و خطا هست اما بیشتر ریسکه!! چرا؟ممنون از 2 دوستی که جواب دادن..خوب الان نظرها متضاد با هم هست دیگه!
الان سوال فقط این هست که اگه بازیکنی که کاپیتان گذاشته بودی رو بکشی بیرون آیا میتونی کاپیتان جدیدی انتخاب کنی یا نه؟! محسن خان که میگه میشه..
این سوال مهمه چون اگه با تعویض کاپیتان بتونی دوباره یه کاپیتان جدید انتخاب کنی اینجوری هر روز یکیو کاپیتان میزاری اگه ارزش کاپیتانی رو نداشت میزاری بیرون دوباره یکی دیگه که هنوز بازی نکرده رو کاپیتان میزاری! که اصلا" هم به نظرم جالب نیست و بیشتر از اینکه جذاب و تحلیلی باشه میشه یه سری آزمون و خطا! کما اینکه همون بحث تعویضها هم همینه و بیشتر یه آزمون و خطاست ...مسابقات جام ملتها دوره قبل اینطور نبود و اینجوری نمیتونستیم تعویض مکرر کنیم و به نظرم حرفه ای تر بود..
یه جورایی به قول شما آزمون و خطا هست اما بیشتر ریسکه!! چرا؟
چون مثلا کاپتان شما با دوبل امتیازش شده 16؛ حالا هی دو دل هستی که عوضش کنی یا نه خودشم گفته (GAMBLE) یعنی باید قمار کنی دیگه..
البته همه ی اینا در شرایطیه که من تحلیلم از روال قوانین درست باشه :دی