• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی -- McDonald's FIFA World Cup Fantasy

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اگه روال بخواد اینجوری باشه پس حتما امتیاز تمام تیم محسوب می شه و من و دوستانی که کلی بازیکن ارزون برداشتن کارمون تمومه ولی فکر نکنم اینجوری باشه:دی

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان

اگه روال بخواد اینجوری باشه پس حتما امتیاز تمام تیم محسوب می شه و من و دوستانی که کلی بازیکن ارزون برداشتن کارمون تمومه ولی فکر نکنم اینجوری باشه:دی
نه نه نه!!
به هیچ وجه!!
فقط یازده بازیکنی که می مونن
بازم مثال رو تکرار می کنم من مسی رو از ذخیره هام آوردم تو و لوئیز فابیوانو رو موقت بی خیال شدم، خب حالا مسی بدک نبوده مثلا رونی دیگر مهاجمم افتضاح می شه می کشمش بیرون و فابیانو رو میارم جاش پس امتیاز رونی حساب نمی شه..
همون تعویض اتوماتیک یوفا هست اما خودت مختاری :دی
ضمن اینکه با این حرکت (تعویض رو می گم) دیگه تعویض اتوماتیک برات انجام نمی شه

ادیت: دوستان بیان امتیازات اضافه شده شان رو با من نصف کنن وگرنه نفرینتون می کنم :دی

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
یعنی خلاصش اینکه از بین این بازیکنایی که داری بعد از انجام بازیهای هر هفته میتونی بهترین ترکیب و کسایی که بیشترین امتیاز رو گرفتن بزاری توی زمین.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
یعنی خلاصش اینکه از بین این بازیکنایی که داری بعد از انجام بازیهای هر هفته میتونی بهترین ترکیب و کسایی که بیشترین امتیاز رو گرفتن بزاری توی زمین.
بخوام حرفت رو تکمیل کنم می شه تا یه رب قبل از اولین بازی ِ آخرین روز اون مچ دی (وای چه جمله ی خفنی ) می تونی بازیکنا رو بیاری تو تیمت (به شرطی که هنوز بازی نکرده باشه)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
صبح می شد با همون ماوس اعضا رو عوض کرد ولی منم الان رفتم نمی ذاشت. فکر کنم چند ساعت قبل از شروع بازی ها ترکیب رو می بنده و اجازه تغییر نمی ده.

انگار حدود یه ربع قبل بازی اول سیستم قفل میشه

آره ولی وقتی بازیکنی رو که بازیش گذشته آوردی بیرون دیگه نمیتونی بیاریش تو. همونطور که محسن صبح گفت باید ریسک کنی. حالا شاید ضرر کنی

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
به شرطی که هنوز بازی نکرده باشه)

خب پس جمله من کامل غلط میشه :دی

الان من یه مدافع کره دارم روی نیمکت که 9 امتیاز فکر کنم گرفته. میتونم بیارمش داخل یا نه دیگه چون بازی کرده نمیشه.:blush:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خب پس جمله من کامل غلط میشه :دی

الان من یه مدافع کره دارم روی نیمکت که 9 امتیاز فکر کنم گرفته. میتونم بیارمش داخل یا نه دیگه چون بازی کرده نمیشه.:blush:
دقیقا..
اما من می تونم این رونی احمق و دوست احمقش لمپارد رو با یه فوروارد و یه هافبکی که هنوز بازی نکردن عوض کنم (اما مثلا ریسکش اینه که این دو عزیز دل رو هم 7 امتیاز گرفتن ولی ممکنه نفرات بعدیه من همینشم نگیرن!!)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
یعنی الان من لمپارد رو بازی دادم از بازیش راضی نیستم می کشمش بیرون یه بازیکنی که هنوز بازی نکرده میارم تو یا این که میارمش بیرون و بازیکنی که ذخیره بوده و امتیاز خوبی داشته رو میارم تو؟یا هر دو صورت می شه؟

ادیت:حالت اول فقط درسته:دی

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بابا من که گیج شدم ! یکی درست بگه !

من الان میتونم رونی رو که بازی کرده وامتیاز کمی هم گرفته رو بکشم بیرون یه بازیکن که بازی نکرده جایگزینش کنم ؟

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
بابا من که گیج شدم ! یکی درست بگه !

من الان میتونم رونی رو که بازی کرده وامتیاز کمی هم گرفته رو بکشم بیرون یه بازیکن که بازی نکرده جایگزینش کنم ؟

اره اما دیگه اگه اون بازیکنت هر امتیازی بگیره امتیاز رونی پر....

hamidrezamf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
صحبت بچه ها در مورد تعویض ها درسته..توی قوانینشم توضیح داده که اگه بازیکنی رو بعد از اینکه بازی انجام داد بکشی بیرون دیگه نمیتونی برش گردونی تو تیم و همینطور بازیکنی که رو نیمکت گذاشته بودی و بازیش انجام شده نمیتونی دیگه بیاری تو ترکیب..که خوب منطقی هم هست..
فقط میخواستم نظر بچه ها رو راجع به تغییر کاپیتان بدونم...اونطور که از قوانین فهمیدم اگر کاپیتانم عوض کنی یا اصلا کاپیتانی که انتخاب کرده بودی بازی نکنه دیگه اون bonous دوبل شدن امتیاز از دست رفته و دیگه نمیشه به کس دیگه ای منتقل کرد..
تا اونجایی که یادمه تو دوره قبل تو هر بازی میتونستی کاپیتان جدید انتخاب کنی و هر روز اون دوبل شدن امتیاز کاپیتان رو داشته باشی که خوب اصلا" جالب نبود ولی این دوره اینطوری که فهمیدم اگه کاپیتانت بازی کرد دیگه کاپیتان جدیدی نمیشه انتخاب کرد...آیا همینطوره؟ شماها این دو روز چیکار کردید؟
ممنون..
موفق و سلامت باشید.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

فقط میخواستم نظر بچه ها رو راجع به تغییر کاپیتان بدونم...اونطور که از قوانین فهمیدم اگر کاپیتانم عوض کنی یا اصلا کاپیتانی که انتخاب کرده بودی بازی نکنه دیگه اون bonous دوبل شدن امتیاز از دست رفته و دیگه نمیشه به کس دیگه ای منتقل کرد..
تا اونجایی که یادمه تو دوره قبل تو هر بازی میتونستی کاپیتان جدید انتخاب کنی و هر روز اون دوبل شدن امتیاز کاپیتان رو داشته باشی که خوب اصلا" جالب نبود ولی این دوره اینطوری که فهمیدم اگه کاپیتانت بازی کرد دیگه کاپیتان جدیدی نمیشه انتخاب کرد...آیا همینطوره؟ شماها این دو روز چیکار کردید؟
ممنون..
موفق و سلامت باشید.

من اینجور فکر نمی کنم!!
شما مثل همون تعویض ها می تونی نهایتا یه کاپتان هم انتحاب کرده باشی.. (با همون شرایط که کاپتان جدید هنوز بازی نکرده باشه و ...)
پس اگه رونی کاپیتانتون بوده و 8 = 2 × 4 امتیاز گرفته با بیرون بردنش کل 8 امتیاز می پره و کاپتان جدید بصورت دوبل امتیازی در خدمت تیم خواهد بود
پ.ن:
باید می ذاشتم این مچ دی تموم می شد و خودم به این سیستم امتازات رو درو می کردم بعد اطلاعاتم رو می فروختم که به این فلاکت نیافتم:f34r:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
صحبت بچه ها در مورد تعویض ها درسته..توی قوانینشم توضیح داده که اگه بازیکنی رو بعد از اینکه بازی انجام داد بکشی بیرون دیگه نمیتونی برش گردونی تو تیم و همینطور بازیکنی که رو نیمکت گذاشته بودی و بازیش انجام شده نمیتونی دیگه بیاری تو ترکیب..که خوب منطقی هم هست..
ممنون..
موفق و سلامت باشید.

سلام دوست عزیز
منم فکر میکنم همینطور باشه. یعنی تقریبا مطمعنم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من اینجور فکر نمی کنم!!
شما مثل همون تعویض ها می تونی نهایتا یه کاپتان هم انتحاب کرده باشی.. (با همون شرایط که کاپتان جدید هنوز بازی نکرده باشه و ...)
پس اگه رونی کاپیتانتون بوده و 8 = 2 × 4 امتیاز گرفته با بیرون بردنش کل 8 امتیاز می پره و کاپتان جدید بصورت دوبل امتیازی در خدمت تیم خواهد بود
پ.ن:
باید می ذاشتم این مچ دی تموم می شد و خودم به این سیستم امتازات رو درو می کردم بعد اطلاعاتم رو می فروختم که به این فلاکت نیافتم:f34r:

تا من پستم سند بشه شما اینو دادی
تو قوانین گفته در هر راند میشه یه نفر رو کاپتان داشت. حالا اگه هم بشه بازم ریسکی هست و نمیشه بری بهترین بازیکن رو کاپتان کنی. باید از همنهایی که تا آخرین بازی تو ترکیب فیکس موندن باشه . درسته.

hamidrezamf

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از 2 دوستی که جواب دادن..خوب الان نظرها متضاد با هم هست دیگه!
الان سوال فقط این هست که اگه بازیکنی که کاپیتان گذاشته بودی رو بکشی بیرون آیا میتونی کاپیتان جدیدی انتخاب کنی یا نه؟! محسن خان که میگه میشه..
این سوال مهمه چون اگه با تعویض کاپیتان بتونی دوباره یه کاپیتان جدید انتخاب کنی اینجوری هر روز یکیو کاپیتان میزاری اگه ارزش کاپیتانی رو نداشت میزاری بیرون دوباره یکی دیگه که هنوز بازی نکرده رو کاپیتان میزاری! که اصلا" هم به نظرم جالب نیست و بیشتر از اینکه جذاب و تحلیلی باشه میشه یه سری آزمون و خطا! کما اینکه همون بحث تعویضها هم همینه و بیشتر یه آزمون و خطاست ...مسابقات جام ملتها دوره قبل اینطور نبود و اینجوری نمیتونستیم تعویض مکرر کنیم و به نظرم حرفه ای تر بود..

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون از 2 دوستی که جواب دادن..خوب الان نظرها متضاد با هم هست دیگه!
الان سوال فقط این هست که اگه بازیکنی که کاپیتان گذاشته بودی رو بکشی بیرون آیا میتونی کاپیتان جدیدی انتخاب کنی یا نه؟! محسن خان که میگه میشه..
این سوال مهمه چون اگه با تعویض کاپیتان بتونی دوباره یه کاپیتان جدید انتخاب کنی اینجوری هر روز یکیو کاپیتان میزاری اگه ارزش کاپیتانی رو نداشت میزاری بیرون دوباره یکی دیگه که هنوز بازی نکرده رو کاپیتان میزاری! که اصلا" هم به نظرم جالب نیست و بیشتر از اینکه جذاب و تحلیلی باشه میشه یه سری آزمون و خطا! کما اینکه همون بحث تعویضها هم همینه و بیشتر یه آزمون و خطاست ...مسابقات جام ملتها دوره قبل اینطور نبود و اینجوری نمیتونستیم تعویض مکرر کنیم و به نظرم حرفه ای تر بود..
یه جورایی به قول شما آزمون و خطا هست اما بیشتر ریسکه!! چرا؟
چون مثلا کاپتان شما با دوبل امتیازش شده 16؛ حالا هی دو دل هستی که عوضش کنی یا نه خودشم گفته (GAMBLE) یعنی باید قمار کنی دیگه..
البته همه ی اینا در شرایطیه که من تحلیلم از روال قوانین درست باشه :دی

hamidrezamf

Registered User
لایک‌ها
0
یه جورایی به قول شما آزمون و خطا هست اما بیشتر ریسکه!! چرا؟
چون مثلا کاپتان شما با دوبل امتیازش شده 16؛ حالا هی دو دل هستی که عوضش کنی یا نه خودشم گفته (GAMBLE) یعنی باید قمار کنی دیگه..
البته همه ی اینا در شرایطیه که من تحلیلم از روال قوانین درست باشه :دی

من که اگه کاپیتانم 8 امتیاز گرفته باشه عوضش نمیکنم و قناعت میکنم..مواقعی باید عوض کرد که مثلا" 3-2 امتیاز گرفته باشه...
پس فقط اگه تعوض کنیم کاپیتانو میشه بازو بند رو داد به یکی دیگه؟!:) و اگه تو تیم نگهش داریم دیگه نمیشه بازیکن دیگه ای که هنوز بازی نکرده رو کاپیتان کرد...درسته؟

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
ابن رو اگه قبل از بستن تیم میدونستیم تیم رو بهتر میبستم. حداقل چندتا بازیکن درست میزاشتم توی ذخیره ها.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا