اینم تیم من !
سلیقه است دیگه :happy: دوستان نظر بدن خوشحال میشم .
آقا ساسان من واسه تعویض امتحان کردم می شه. من همین جریان رو سر انتخاب کاپیتان داشتم. قبل شروع بازی ها یه 5 باری سعی کردم تا بالاخره اجازه داد کاپیتان عوض شه.
یه جونمرد پیدا میشه یه توضیح دو خطی درباره لیگ هد تو هد به من بده؟
جواد جان چیز خاصی نیست . در لیگ هد تو هد هر راند با یکی از بچه های شرکت کننده رو در رو میشی و نتیجه مسابقه از محاسبه امتیازات همون بازیکنانی که انتخاب کردید مشخص میشه . حالا مثل هر مسابقه ای امکان برد باخت و تساوی وجود داره که در جدول هد تو هد منعکس خواهد شد. شاد باشی
ممنون بزرگوار.
شرمنده: ما تو پست 2 تیمی بنام inter نداریم. ولی تو هد تو هد من باهاش 0-0 شدم
وای؟
نمی دونم شاید من ناشی بودم و رو روال بازی های یوفا تیمم رو چیده بودم یا این سیستم به کل جدید بود و باید جا می افتاد!!!
قضیه از این قراره
من دروازه بان اصلیم بوفون ِ و ذخیره لوریس؛ فرانسه جمعه بازی داشته و ایتالیا دوشنبه؛ من می تونم اول لوریس رو بذارم و ببینم چیکار می کنه، اگه امتیاز مناسب آورد (که دیشب آورد دیگه) خوب دیگه بی خیال تعویض دروازه بانم می شم ولی اگه مثلا 4 امتیاز آورد ریسک می کنم و بوفون که ذخیره ام بوده رو می آرم جاش..
مثال واقعیش که امروز برام اتفاق افتاد فوروارد های من رونی-فابیانو و رونالدو بودن و ذخیره مسی؛ حالا چیکار کردم؟ گفتم مسی فعلا بجای فابیانو بیاد تو اگه عملکردش مثبت بود که نگهش می دارم تو اگر نه بیخیال امتیازش می شم و می اندازمش بیرون. یعنی چیزی از دست نمی دم فقط ریسک کردم
پ.ن : امیدوارم تحلیلم درست باشه و دوستاننم فقط خواننده نباشن و نظرشون رو بگن
هر کسی هم از این سیستم اطلاع نداشت و بعد از این نوشته مطلع شد نصف امتیازات آتی تیمش شرعا و عرفا متعلق به تیم AC Mohsen خواهد بود:f34r:
نمی دونم شاید من ناشی بودم و رو روال بازی های یوفا تیمم رو چیده بودم یا این سیستم به کل جدید بود و باید جا می افتاد!!!
قضیه از این قراره
من دروازه بان اصلیم بوفون ِ و ذخیره لوریس؛ فرانسه جمعه بازی داشته و ایتالیا دوشنبه؛ من می تونم اول لوریس رو بذارم و ببینم چیکار می کنه، اگه امتیاز مناسب آورد (که دیشب آورد دیگه) خوب دیگه بی خیال تعویض دروازه بانم می شم ولی اگه مثلا 4 امتیاز آورد ریسک می کنم و بوفون که ذخیره ام بوده رو می آرم جاش..
مثال واقعیش که امروز برام اتفاق افتاد فوروارد های من رونی-فابیانو و رونالدو بودن و ذخیره مسی؛ حالا چیکار کردم؟ گفتم مسی فعلا بجای فابیانو بیاد تو اگه عملکردش مثبت بود که نگهش می دارم تو اگر نه بیخیال امتیازش می شم و می اندازمش بیرون. یعنی چیزی از دست نمی دم فقط ریسک کردم
پ.ن : امیدوارم تحلیلم درست باشه و دوستاننم فقط خواننده نباشن و نظرشون رو بگن
هر کسی هم از این سیستم اطلاع نداشت و بعد از این نوشته مطلع شد نصف امتیازات آتی تیمش شرعا و عرفا متعلق به تیم AC Mohsen خواهد بود:f34r:
10 امتیازخوب با این حساب من هنوز چیزی از دست ندادم. فقط لوریس.
حالا یه سوال از کسانی که لوریس براشون بازی کرده. چند امتیاز از بابت لوریس گرفتند؟ میخوام بدونم بوفون بیشتر میگره یا کمتر.
در واقع تو این ریسکس که نکردم و از دست دادم/ اگه انجام میدادم سود میکردم یا ضرر؟
نه دیگه !
قبل از شروع دور اول مسابقات شما یک تیم رو ارنج میکنید. تا پایان بازیهای دور اول شما نمیتونید دیگه دست به تیمتون بزنید. چه تعویض بازیکن، چه تعویض کاپیتان !
حتی اگر ترنسفر هم بکنید، باز امتیاز بازیکنانی که قبل از شروع دور اول در تیم بودن محاسبه میشه !
حداقل در این چند فوتبال فانتزی ای که من از یورو 2008 به اینور توش بودم، همگی اینجوری بودن !
قضیه از این قراره
اگه اینطوری بشه که خیلی عالیه. یعنی اگه بازیکنی امتیاز خوبی نیاورد قبل از بازی فردا بزاریمش ذخیره (البته توی مسابقات یوفا نمیشد) فقط یه چیزی مثلا همین مثالی که زدی لوریس امتیاز خوبی نیاورد بوفون بد تر از اون اورد میشه بعد از اینکه جفتشون امتیاز اوردن عوضشون کرد؟
صبح می شد با همون ماوس اعضا رو عوض کرد ولی منم الان رفتم نمی ذاشت. فکر کنم چند ساعت قبل از شروع بازی ها ترکیب رو می بنده و اجازه تغییر نمی ده.فکر نکنم بشه همچین کاری کرد ..
مثلا گودین دفاع زخیره من 9 امتیاز آورده بود الان خواستم با مرته ساکر عوضش کنم نشد ! اصلا نمیشه تو صفحه اصلی با ماوس اون بازیکن ذخیره رو move کرد یا روش دیگه ای داره ؟؟