• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی -- McDonald's FIFA World Cup Fantasy

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
@ آقا ساسان:
نوکرم در مورد تعویض اصلا شکی نیست. اگه تو یه روز بازی ندارند خیالت راحت که میشه. مثلا دیشب شوان بازی کرده. امروز پیرلو رو بزارید بجاش . باز اگه فردا نخواستید کاکا رو بیارید بجاش و بازم پس اون فردا ژاوی رو بیار. اما وقتی رفت بیرون و سیو کردید دیگه نمیشه برگردوند.

جواد جان یه سوال دیگه : اگه هر دو بازیکن مال یک گروه باشن ولی بازیهاشون در دو روز مختلف برگزار بشه هم مشکلی ایجاد نمی کنه ؟

مثلا در ترکیب اصلی من گلرم گلر اسلواکی هست و گلر ذخیره بوفون ، هر دو هم در یک گروه هستند . بوفون امشب بازی داره ، گلر اسلوواکی فردا . الان من اگر بوفون رو بیارم . اگر گل خورد فردا میتونم گلر اسلوواکی رو با توجه به هم گروه بودن این دو تیم دوباره به چای بوفون بیارم یا محدودیتی هست .

بقیه دوستان @ اگر نظرتون رو بگید ممنون میشم :)

hamidrezamf

Registered User
لایک‌ها
0
جواد جان یه سوال دیگه : اگه هر دو بازیکن مال یک گروه باشن ولی بازیهاشون در دو روز مختلف برگزار بشه هم مشکلی ایجاد نمی کنه ؟

مثلا در ترکیب اصلی من گلرم گلر اسلواکی هست و گلر ذخیره بوفون ، هر دو هم در یک گروه هستند . بوفون امشب بازی داره ، گلر اسلوواکی فردا . الان من اگر بوفون رو بیارم . اگر گل خورد فردا میتونم گلر اسلوواکی رو با توجه به هم گروه بودن این دو تیم دوباره به چای بوفون بیارم یا محدودیتی هست .

آقا ساسان آقا جواد درست میگن..تایید میشه..در مورد بالا هم صحبتی از گروه نیست تو قوانین و روز بازی فقط مهم هست یعنی فقط مهم اینه که بازیکن کی بازی داره نه اینکه تو چه گروهیه...
موفق و سلامت باشید..

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

بله دقیقا میشه این کار رو انجام داد و همگروه بودن محدودیتی رو نمیاره. این قضیه روزانه هم بخاطر اینه که قبل از اولین بازی قفل میشه تا ساعت 00:00 آفریقا (چند ما میشه؟). بنظرم اینا که اجازه تعویض دادند بهتر بود بین بازیهای یه روز هم برای دقایقی سیستم رو باز میکردند.
ولی مثلا اگه بوفون 8گرفت و شما با گلر اسلواکی میدون دادی و اون 3 گرفت دیگه دوباره نمیشه بوفون رو تا پایان راند 1 وارد ترکیب کنید.

یه گلایه هم بکنم البته شاید حق داشته باشم
رو این جمله بولد شده بالا
من فکر کنم بقیه خیلی سکرت کار میکنند. دوستان بیایید و از اطلاعاتتون ما رو هم بهرمند کنید.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
محمد جان
فکر کنم هنوز کامل متوجه تعویض ها نشده باشید..jisung قبل از لمپارد بازی داشته و اگه رو نیمکت گذاشته بودیدش دیگه نمیتونستید با لمپارد عوضش کنید..ا
البته از جمله تون اینطور برداشت کردم و حدس میزنم که رو نیمکت بوده..اگرهم که هر دو تو ترکیب بودن که دیگه مشکلی نیست و فقط اگر بازیکنی که هنوز بازی نکرده, داشته باشید میتونید بیارید جای لمپارد..

اين دور اول هيچ كسي آشنايي كامل نداشته براي همين زياد كسي عقب نيافتاده ميشه توي طول بازيها به كورس برگشت !
حالا در عوض براي دور هاي بعد واردتر هستيم :)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

به نظر منم ساسان جان جواد جان درست می گه اگه بازی هاشون توی یک روز نباشه مشکلی پیش نمی یاد , و این خودش امتیاز بزرگیه که اجازه همچین تعویض هایی رو می ده .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تشکر از تمام دوستان و ممنون از پاسخهایی که دادید :)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
نظر دوستان تایید میشه. من الان گلر کامرون رو گزاشتم فیکس ببینم چقدر امتیاز میگیره بعد سزار رو میزارم برای بازی فردا. فقط در مورد کاپیتان حواسطون باشه که مثل اینکه اگه کاپیتان رو ببرید بیرون دیگه بازیکنی که جاش می اد کاپیتان نمیشه. کلا کاپیتان امتیاز گرفت نمیشه عوض کر و یکی دیگه رو کاپیتان کرد.

کلا بدیش این بود کسی قانون بازیها رو نخوند قبل از بازیها :دی اگه نه ترکیب رو طور دیگه ای میزاشتیم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اگه فورواردی که هنوز بازی نکرده باشه داشته باشی میتونی جایگزین کنی ظاهرا

پ ن : نمیشه این تعویض ها رو تو پست های مختلف انجام داد یعنی واسه من که نذاشت

یه تعویض اینجوری کردم ! شوان رو که 5 گرفته بود با دی روسی که تو ذخیره داشتم عوض کردم ، هرچی باشه همون 5 رو که میگیره ؟!!

نه این نمیشه !

بازیکنانی از بین ذخیره ها رو میشه آورد تو که بازی نکرده باشن !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تفاوت عمده دیگه ای که با مسابقات یوفا داره اینه که تیم بقیه رو نمیشه دید و ارزیابی کرد و کلا باید حواسمون به تیم خودمون باشه ! :happy:

نه این نمیشه !

بازیکنانی از بین ذخیره ها رو میشه آورد تو که بازی نکرده باشن !

خب دی روسی هم هنوز بازی نکرده دیگه .. :)

Last edited:

hamidrezamf

Registered User
لایک‌ها
0
نظر دوستان تایید میشه. من الان گلر کامرون رو گزاشتم فیکس ببینم چقدر امتیاز میگیره بعد سزار رو میزارم برای بازی فردا. فقط در مورد کاپیتان حواسطون باشه که مثل اینکه اگه کاپیتان رو ببرید بیرون دیگه بازیکنی که جاش می اد کاپیتان نمیشه. کلا کاپیتان امتیاز گرفت نمیشه عوض کر و یکی دیگه رو کاپیتان کرد.

کلا بدیش این بود کسی قانون بازیها رو نخوند قبل از بازیها :دی اگه نه ترکیب رو طور دیگه ای میزاشتیم

چرا دوست عزیز..تا اونجایی که من دیدم میشه کاپیتان رو عوض کرد...من Podolski رو دیشب کاپیتان گذاشته بودم ..15 امتیاز گرفت و دوبل شد و 30 تا شد...امروز برای تست یکی دیگه رو کاپیتان کردم و تو صفحه قبل از Confirm کردن تغییرات اومد که 15 تاش کم میشه اگه تایید کنی و البته تایید نهایی نکردم و فقط میخواستم تست کنم که اصلا" امکان پذیر هست یا نه...
البته این برای تغییر کاپیتان تو ترکیب اصلی هست و اینکه اگر کاپیتان رو بکشی بیرون از تیم تست نکردم ..

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
نمیدونم والا من از چند نفر پرسیدم اینطوری گفتن.

امروز اتوئو رو گزاشتم توی زمین 5 امتیاز گرفت. باید رونی رو بندازم بیرون.
راستی یه چیزی نقل و انتقال از کی هستش؟ اخه پس فردا 2 بازی گروه 8 هستش + یه بازی از گروه 1 از هفته دوم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به سلامتی من با گل خوردن ایتالیا و مصدومیت بوفون نابود شدم ! فقط گل د روسی به دادم رسید :دی

میگهم به وقت ایران از چه ساعتی تا چه ساعتی این تغییر ترکیب بازه؟

ایران 2.30 ساعت جلوتره فکر کنم 2.30 باز میشه (12 به وقت آفریقا 2.30 به وقت ایران )

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خوب با این وضع امتیازا باید شروع کنم به جمع کردن اعانه!!!!
لوریس بیچاره رو نشوندم رو نیمکت و دل خوش کردم به تیم در پیت لیپی (عجب زمونه ای شده)
فک کنم این مچ دی آخر بشم هر بازیکنی که دلم می گفت بذار تو تیم و عقلم نمی ذاشت گل کاشت
عیب نداره شکست پلی است برای پیروزی :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
فعلا 54 تا گرفتم. که رونی و یه بازیکن ژاپنی رو بردم بیرون فعلا 49.
راستی منفی نمشیه تعویض کرد؟

من امتحان نکردم. یعنی نداشتم. ولی یکی از بچه ها گفته بود نمیشه انگار.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خوب با مصدومیت و گل خورده بوفون نصف بیشتر تیمهای بچه های پی تی به فنا رفت
واقعا افتضاح شد اوضاع.

یه نکته بد: برای یارگیری مجدد در پایان این راند گویا فقط یکی آزاد هست و بقیه با سه امتیاز منفی همراه هستش.
حالا این شامل دورهای بعدی هم میشه؟ اینطوری و اگه مجبور باشیم دوباره لیست 23 نفره بدیم که هم پول کم میاریم و هم اینکه مثلا خود من بخاطر اینکه خیلی بازیکن از تیمهای غیر مطرح دارم و شانس صعود ندارند برای دور بعد باید کلی امتیاز ازم کسر بشه بخاطر تراسفر هام.!!!!!!!!!!!
اینو اگه کسی اطلاع داره یه توضیح بده. ممنون

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ای بابا!
من به کلی یادم رفته بود به این بازی ها سر بزنم :دی

الان رفتم دیدم تیم آخرم! لول
یک سوال!

مگه نمیگفتید اگه بازیکنی مصدوم بشه خودکار با ذخیره عوض میشه؟
پس چرا فردیناند من تا الان تو ترکیب بوده؟ :(
صفر امتیاز هم نیاورده :(

من سه بازیکن انگلیسی تو ترکیب داشتم که متاسفانه امتیاز خوب نگرفتن.
بازیکن های پرتغالی برزیلی و اسپانیایی هم تو ترکیب اصالی داشتم که هنوز بازی هاشون انجام نشده!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خوب با مصدومیت و گل خورده بوفون نصف بیشتر تیمهای بچه های پی تی به فنا رفت
واقعا افتضاح شد اوضاع.

یه نکته بد: برای یارگیری مجدد در پایان این راند گویا فقط یکی آزاد هست و بقیه با سه امتیاز منفی همراه هستش.
حالا این شامل دورهای بعدی هم میشه؟ اینطوری و اگه مجبور باشیم دوباره لیست 23 نفره بدیم که هم پول کم میاریم و هم اینکه مثلا خود من بخاطر اینکه خیلی بازیکن از تیمهای غیر مطرح دارم و شانس صعود ندارند برای دور بعد باید کلی امتیاز ازم کسر بشه بخاطر تراسفر هام.!!!!!!!!!!!
اینو اگه کسی اطلاع داره یه توضیح بده. ممنون

منم فنا ئی محسوب میشم :دی

تو یوفا که بعد هر مرحله ترانسفر آزاد میشد ، اینجا هم فکر کنم همینجوری باشه و برای 1/16 دوباره بشه تیم داد یا تعداد تعویض ها رو بیشتر کرد (مثلا 6 تعویض )

مگه نمیگفتید اگه بازیکنی مصدوم بشه خودکار با ذخیره عوض میشه؟
پس چرا فردیناند من تا الان تو ترکیب بوده؟ :(
صفر امتیاز هم نیاورده :(

من سه بازیکن انگلیسی تو ترکیب داشتم که متاسفانه امتیاز خوب نگرفتن.
بازیکن های پرتغالی برزیلی و اسپانیایی هم تو ترکیب اصالی داشتم که هنوز بازی هاشون انجام نشده!

اون تعویض خودکار مال یوفا اینجا اینطوری نیست ! خودت باید دست بکار شی :دی

اگه بازیکنی داری که هنوز بازی نکرده میتونی با اونی که بازی کرده ولی راضی کننده نبوده عوض کنی مثلا واسه من شوان 5 امتیاز داشت د روسی هنوز بازی نکرده بود .. با هم عوضشون کردم شانس زد د روسی 9 گرفت ( البته بوفون با اون گل خورده و تعویضش جبرانش کرد :دی )

فقط زود تر تعویضات رو بکن چون قبل بازی اول ترانسفر بسته میشه تا بعد بازیهای اون روز

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا