• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی -- McDonald's FIFA World Cup Fantasy

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تقریبا" مجبور شدم کل تیم به جز اشنایدر (که کاپیتان بود و عوض کردم دادم مسی) و سوارز لعنتی ! ریختم بیرون ! حساب کنید که آلکازار و بوسکس رو دارم (مجبورم) بازی میدم :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
متاسفانه چشم انداز خیلی روشنی در تیم نمی بینم.باید دید امشب بازیکنام چه می کنن.دیروز که خیلی خوب نبود و خاک بر سر فیفا که به دروازبانی که 2 تا پنالتی گرفته و یه پنالتی هم حریف زده هوا فقط 5 امتیاز داد.این چیه...؟این ناداوری ها تا کی باید ادامه پیدا کنه؟
در ضمن تیممون یه "موش" داره که اخبارو از بیرون به تو و از تو به بیرون درز میده و همین باعث عدم موفقیت در بازی دیروز هم بود! یه سری افراد هم با لابی گری و باند بازی موجبات برکناری منو می خوان محیا کنن که واقعا براشون متاسفم!!!
ولی باز هم می جنگیم برای قهرمانی...

واقعا نا مردیه. دروازه بان منم بود.
لعنت به این بلاتر که یه مشت دیوونه رو دور خودش جمع کرده.
نوچه های بن همام هم به این گلر ده تا میدادند

در یک حرکت انتهاری (درسته؟) میخوام مسی رو بزارم روی نیمکت. امید زیادی به گل زدنش نیست :دی

بازم مجید و درد سر های شیرین خط حمله اش
خوش بحالش اونقدر مهاجم قوی خریده که نمیدونه کدوم رو بازی بده.

خوب من یه صعود ده پله ای تو جدول داشتم و لی به طمع جایگاه بهتر 25 امتیاز رو ریختم بیرون و به 9 تا بازیکن امشب دل خوش کردم

بازم ویا بازم کاپتان ویا. بدرخش پسر

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این دیگه اوج ناداوریه!!!
اقا بلاتر من برای شما واقعا متاسفم!!!
اخه تا کجا؟تا کی؟هدفتون از این گند وگ& کاریا چیه؟می خواین به کجا برسین؟اخه مال دنیا اینقدر اهمیت داره؟یه ذره به فکر توشه اخرت باشین بابا جان.
دو تا تعویض و به همراه تغییر در بازوبند کاپیتانی از تیمم من حذف شد و 10-15 تایی ازم پروند.
خاک تو سر بلاتر و دار ودستش.مردشور همشونو ببرن!
تیمی که تو مسیر قهرمانی بود با پنبه سرشو بردین.
ای داد...ای بی داد...ای فغان...ای درد...ای مرض...ای ضد فوتبال...ای ناجوانمرد...ای بمیری راحت شیم از دستت.
جواد بیا دلداری بده منو:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
این دیگه اوج ناداوریه!!!
اخه تا کجا؟تا کی؟هدفتون از این گند وگ& کاریا چیه؟می خواین به کجا برسین؟اخه مال دنیا اینقدر اهمیت داره؟یه ذره به فکر توشه اخرت باشین بابا جان.
دو تا تعویض و به همراه تغییر در بازوبند کاپیتانی از تیمم من حذف شد و 10-15 تایی ازم پروند.
خاک تو سر بلاتر و دار ودستش.مردشور همشونو ببرن!
تیمی که تو مسیر قهرمانی بود با پنبه سرشو بردین.
ای داد...ای بی داد...ای فغان...ای درد...ای مرض...ای ضد فوتبال...ای ناجوانمرد...ای بمیری راحت شیم از دستت.
جواد بیا دلداری بده منو:دی

امیر جان/ من مست و تو دیوانه/ مارا که برد خانه؟ :دی
لعنت به زندگی
چی بگم من؟
خودم مثل کر کس شدم از بس موهام رو کندم :دی
عذاب الهی نازل شده:f34r:
فردا میخواهیم یه گاو سر تمرین بکشیم و گوشتش رو به شیوه افریقایی صرف جادو و جمبل کنیم:D
جناب آقای دمیکلیس زحمت کشیدن یه یک برای ما به ارمغان آوردند
مستر مارادونا- با این که دوسش دارم- تو این جام گند زد تو تیم من. اگه ورون رو داشتم به ماسکرانو بازی داد/ وقتی ماسکرانو رو داشتم به ورون بازی داد. ای تف
برادر بزرگوار مسی هم بدون زدن یک گل جام رو ترک کردند و دست ما رو تو پوست گردو گچ گرفتند
ای خدا تا کی جوونهای مردم باید عذاب بکشند.

نابود شدیم/ چیزی برای دلداری نیست. :(

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
عجب حالي داد امشب !! عمود پرواز بودم !! :lol:
مولر-لام-اوزيل-شواين اشتايگر :lol:
ايول به شرفشون ! بچه ها غيرت گذاشتن !! :lol::lol::lol:

هر چي ديروز نابود شدم امروز بچه ها هم دل شدن !!
خدا كنه اسپانيا خراب كنه !

پسر تركيدم از خنده ! خيلي باحال نوشته بودي

پ.ن:يكي نيست بگه دور قبل كه ر*دم كجا بودم كه الان كه يه كوچولو امتياز گرفتم دم در آوردم :lol:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امیر جان/ من مست و تو دیوانه/ مارا که برد خانه؟ :دی
لعنت به زندگی
چی بگم من؟
خودم مثل کر کس شدم از بس موهام رو کندم :دی
عذاب الهی نازل شده:f34r:
فردا میخواهیم یه گاو سر تمرین بکشیم و گوشتش رو به شیوه افریقایی صرف جادو و جمبل کنیم:D
جناب آقای دمیکلیس زحمت کشیدن یه یک برای ما به ارمغان آوردند
مستر مارادونا- با این که دوسش دارم- تو این جام گند زد تو تیم من. اگه ورون رو داشتم به ماسکرانو بازی داد/ وقتی ماسکرانو رو داشتم به ورون بازی داد. ای تف
برادر بزرگوار مسی هم بدون زدن یک گل جام رو ترک کردند و دست ما رو تو پوست گردو گچ گرفتند
ای خدا تا کی جوونهای مردم باید عذاب بکشند.

نابود شدیم/ چیزی برای دلداری نیست. :(

بیا بغلم جواد جون.بیا خودتو خالی کن.تا یکی ما را برد خانه:(

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خوب فعلا در ذوق برد آلمان مستم و حالیم نیس چه بلایی داره سر تیمم میاد!!

من موندم چرا به ژیان که دیشب پاس گل مونتاری رو داد امتیاز پاس رو ندادن!! فقط بلدن کم کنن؟؟
این دور خیلی افتضاح نیستم اما امیدی هم نیس

واسه پیش بینی هم که به لطف این جینگولک بازی های مسخره و کی اول از همه میاد تو زمین و کی چند تا رو پایی می زنه سیر قهقرایی ادامه داره:(

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
من همون موقع که ایتالیا حذف شد گفتم این جام مشکل داره :دی

امروز هم آرژانتین حذف شد و نوبتی هم باشه نوبت اسپانیاست:دی 

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یعنی چه؟
من صبح میرم شیشه های دفتر این مردک بلاتر رو خرد میکنم
ویا پنالتی رو گرفت چرا امتیازشو بهش ندادن؟
کاپتانم بود. ده شده یعنی بیست.
باید بیشتر میشد.
اینم یکی دیگه امیر جان

بیا بغلم جواد جون.بیا خودتو خالی کن.تا یکی ما را برد خانه
conversation.gif

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
منتظرم جدول و این حرفا رو بروز کنن ببینیم چه خاکی به سرمون شد با این تحلیل ها و تیم برداشتن ها!!!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
الان رفتم دیدم
به کسی که روش پنالتی میشه امتیاز نمیده. این واقعا نامردیه. من فکر میکردم امتیاز میده

با این حال بازم فرق نداره
بلاتر برو خونت
protest.gif

کاسیاس ترکوند و همینطور راموس خوب بودند ولی نصف تیم امتیازشون زیره 3 هست.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
یعنی چه؟
من صبح میرم شیشه های دفتر این مردک بلاتر رو خرد میکنم
ویا پنالتی رو گرفت چرا امتیازشو بهش ندادن؟
کاپتانم بود. ده شده یعنی بیست.
باید بیشتر میشد.
اینم یکی دیگه امیر جان

conversation.gif
اره ! چرا ندادن ! ؟؟؟
از پیکه امتیاز کم کردن برای دادن پنالتی ! ولی به ویا امتیاز ندادن !

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
آره نامردا به ویا یه کم امتیاز بیشتر می دادن خوب , راستی گل هلند هم که به اسم اشنایدر شد پس چرا امتیازش رو بیشتر نکردن؟

:eek:
گل اول هلند به نام اسنایدر ثبت شد
وزلی اسنایدر تاکنون 4 گل در جام جهانی زده و در کنارمولر،کلوزه ، ایگواین، ویتک و ویا در صدر جدول گل‌زنان قرار دارد

سایت گل – فیفا تصمیم گرفته گل اول هلند مقابل برزیل را به نام وزلی اسنایدر ثبت کند. هلندی‌ها دو بر یک برزیل را شکست دادند، در حالی که در نیمه اول یک بر صفر عقب بودند. گل اول هلند در ابتدا به نام فلیپه ملو، هافبک برزیل نوشته شد اما گروه مطالعات فنی فیفا زننده آن را اسنایدر تشخیص داده است.

در بیانیه‌ای که فیفا به این منظور منتشر کرده آمده است: «ضربات به سمت دروازه (یعنی آنهایی که قرار است به دروازه بروند) و به مدافعی می‌خورند، یا ضرباتی که از دروازه برمی‌گردند و پس از برخورد به مدافع یا دروازه‌بان گل می‌شوند را می‌توان گل به خودی دانست، اما در این مورد خاص تصمیم گرفتیم که گل را به نام بازیکن مهاجم ثبت کنیم. به این ترتیب وزلی اسنایدر تاکنون 4 گل در جام جهانی زده و در کنارlمولر،کلوزه ، ایگواین، ویتک و ویا در صدر جدول گل‌زنان قرار دارد.»

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آره نامردا به ویا یه کم امتیاز بیشتر می دادن خوب , راستی گل هلند هم که به اسم اشنایدر شد پس چرا امتیازش رو بیشتر نکردن؟

:eek:
گل اول هلند به نام اسنایدر ثبت شد
وزلی اسنایدر تاکنون 4 گل در جام جهانی زده و در کنارمولر،کلوزه ، ایگواین، ویتک و ویا در صدر جدول گل‌زنان قرار دارد

سایت گل – فیفا تصمیم گرفته گل اول هلند مقابل برزیل را به نام وزلی اسنایدر ثبت کند. هلندی‌ها دو بر یک برزیل را شکست دادند، در حالی که در نیمه اول یک بر صفر عقب بودند. گل اول هلند در ابتدا به نام فلیپه ملو، هافبک برزیل نوشته شد اما گروه مطالعات فنی فیفا زننده آن را اسنایدر تشخیص داده است.

در بیانیه‌ای که فیفا به این منظور منتشر کرده آمده است: «ضربات به سمت دروازه (یعنی آنهایی که قرار است به دروازه بروند) و به مدافعی می‌خورند، یا ضرباتی که از دروازه برمی‌گردند و پس از برخورد به مدافع یا دروازه‌بان گل می‌شوند را می‌توان گل به خودی دانست، اما در این مورد خاص تصمیم گرفتیم که گل را به نام بازیکن مهاجم ثبت کنیم. به این ترتیب وزلی اسنایدر تاکنون 4 گل در جام جهانی زده و در کنارlمولر،کلوزه ، ایگواین، ویتک و ویا در صدر جدول گل‌زنان قرار دارد.»

بازم یکی دیگه؟
رسما تیم ما رو نابود میکنند این #$%@#$

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
نه بابا!!!
چه خبره؟
هیسسسسسسسسسس
صداشو در نیارین

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
پس چرا 5 امتياز را به من اضافه نكردن؟:f34r: براي من خيلي حياتي هست !!:lol:

اين باند بازي ها و دستهاي پشت پرده ميخواهن جلوي ما را بگيرن قهرمان نشيم :lol::lol:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
واااااااای که چه عشقی کردن اونایی که کاسیاس رو داشتن!!
من ِ خسیس با اینکه سر دروازه بانام منفی 3 خوردم اما زورم اومد با وجود سزار پول پای کاسیاس بدم و چوبشم خوردم

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
چه مسخره!!!
این مسابقه ی پیش بینی دیگه واقعا اون یارو هست پاوه رو می خواد!!

چند تا شوت به گل؟ چند تا کارت زرد؟ کی گل میزنه؟ کی رقصش قشنگ تره؟ کی آشپزیش بهتره
چه می دونم والا!! مگه از این کارا کنن که مجید و یه عده جوون بیان و از ما جلو بزنن

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
الان یکی بگه من با 8تا ارژانتینی و برزیلی توی تیمم با فقط 4 تعویض چیکار کنم :wacko:

مگه از این کارا کنن که مجید و یه عده جوون بیان و از ما جلو بزنن

قبل از این دور من ردت کردم :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا