- نوشتهها
- 4,241
- لایکها
- 653
در یک حرکت انتهاری (درسته؟) میخوام مسی رو بزارم روی نیمکت. امید زیادی به گل زدنش نیست :دی
متاسفانه چشم انداز خیلی روشنی در تیم نمی بینم.باید دید امشب بازیکنام چه می کنن.دیروز که خیلی خوب نبود و خاک بر سر فیفا که به دروازبانی که 2 تا پنالتی گرفته و یه پنالتی هم حریف زده هوا فقط 5 امتیاز داد.این چیه...؟این ناداوری ها تا کی باید ادامه پیدا کنه؟
در ضمن تیممون یه "موش" داره که اخبارو از بیرون به تو و از تو به بیرون درز میده و همین باعث عدم موفقیت در بازی دیروز هم بود! یه سری افراد هم با لابی گری و باند بازی موجبات برکناری منو می خوان محیا کنن که واقعا براشون متاسفم!!!
ولی باز هم می جنگیم برای قهرمانی...
در یک حرکت انتهاری (درسته؟) میخوام مسی رو بزارم روی نیمکت. امید زیادی به گل زدنش نیست :دی
این دیگه اوج ناداوریه!!!
اقا بلاتر من برای شما واقعا متاسفم!!!
اخه تا کجا؟تا کی؟هدفتون از این گند وگ& کاریا چیه؟می خواین به کجا برسین؟اخه مال دنیا اینقدر اهمیت داره؟یه ذره به فکر توشه اخرت باشین بابا جان.
دو تا تعویض و به همراه تغییر در بازوبند کاپیتانی از تیمم من حذف شد و 10-15 تایی ازم پروند.
خاک تو سر بلاتر و دار ودستش.مردشور همشونو ببرن!
تیمی که تو مسیر قهرمانی بود با پنبه سرشو بردین.
ای داد...ای بی داد...ای فغان...ای درد...ای مرض...ای ضد فوتبال...ای ناجوانمرد...ای بمیری راحت شیم از دستت.
جواد بیا دلداری بده منو:دی
اقا بلاتر من برای شما واقعا متاسفم!!!
اخه تا کجا؟تا کی؟هدفتون از این گند وگ& کاریا چیه؟می خواین به کجا برسین؟اخه مال دنیا اینقدر اهمیت داره؟یه ذره به فکر توشه اخرت باشین بابا جان.
امیر جان/ من مست و تو دیوانه/ مارا که برد خانه؟ :دی
لعنت به زندگی
چی بگم من؟
خودم مثل کر کس شدم از بس موهام رو کندم :دی
عذاب الهی نازل شده:f34r:
فردا میخواهیم یه گاو سر تمرین بکشیم و گوشتش رو به شیوه افریقایی صرف جادو و جمبل کنیم
جناب آقای دمیکلیس زحمت کشیدن یه یک برای ما به ارمغان آوردند
مستر مارادونا- با این که دوسش دارم- تو این جام گند زد تو تیم من. اگه ورون رو داشتم به ماسکرانو بازی داد/ وقتی ماسکرانو رو داشتم به ورون بازی داد. ای تف
برادر بزرگوار مسی هم بدون زدن یک گل جام رو ترک کردند و دست ما رو تو پوست گردو گچ گرفتند
ای خدا تا کی جوونهای مردم باید عذاب بکشند.
نابود شدیم/ چیزی برای دلداری نیست.
بیا بغلم جواد جون.بیا خودتو خالی کن.تا یکی ما را برد خانه
اره ! چرا ندادن ! ؟؟؟یعنی چه؟
من صبح میرم شیشه های دفتر این مردک بلاتر رو خرد میکنم
ویا پنالتی رو گرفت چرا امتیازشو بهش ندادن؟
کاپتانم بود. ده شده یعنی بیست.
باید بیشتر میشد.
اینم یکی دیگه امیر جان
آره نامردا به ویا یه کم امتیاز بیشتر می دادن خوب , راستی گل هلند هم که به اسم اشنایدر شد پس چرا امتیازش رو بیشتر نکردن؟
گل اول هلند به نام اسنایدر ثبت شد
وزلی اسنایدر تاکنون 4 گل در جام جهانی زده و در کنارمولر،کلوزه ، ایگواین، ویتک و ویا در صدر جدول گلزنان قرار دارد
سایت گل – فیفا تصمیم گرفته گل اول هلند مقابل برزیل را به نام وزلی اسنایدر ثبت کند. هلندیها دو بر یک برزیل را شکست دادند، در حالی که در نیمه اول یک بر صفر عقب بودند. گل اول هلند در ابتدا به نام فلیپه ملو، هافبک برزیل نوشته شد اما گروه مطالعات فنی فیفا زننده آن را اسنایدر تشخیص داده است.
در بیانیهای که فیفا به این منظور منتشر کرده آمده است: «ضربات به سمت دروازه (یعنی آنهایی که قرار است به دروازه بروند) و به مدافعی میخورند، یا ضرباتی که از دروازه برمیگردند و پس از برخورد به مدافع یا دروازهبان گل میشوند را میتوان گل به خودی دانست، اما در این مورد خاص تصمیم گرفتیم که گل را به نام بازیکن مهاجم ثبت کنیم. به این ترتیب وزلی اسنایدر تاکنون 4 گل در جام جهانی زده و در کنارlمولر،کلوزه ، ایگواین، ویتک و ویا در صدر جدول گلزنان قرار دارد.»
مگه از این کارا کنن که مجید و یه عده جوون بیان و از ما جلو بزنن