• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه فانتزی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی -- McDonald's FIFA World Cup Fantasy

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب امروز من 2 تا بازیکن به تیم اضافه کردم , برای بازی امشب هم 9 بازیکن دارم و برای فینال 8 تا:دی

بازوبند هم امشب دادم دست فورلان (دور قبل سوارز با بازوند اخراج شد خدا به داد فورلان برسه:دی)
biggrinsmiley.gif

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
علی لیو فور وات؟ و سودای هتریک قهرمانی در مسابقات فانتزی جام جهانی 2010

در حالی که فقط یک راند تا پایان مسابقات باقی است تیم نشنال پی تی خود را برای کسب 3 قهرمانی در این جام آماده می کند
این در حالیست که قهرمان 3 دوره قبل مسابقات فقط در ورلد کاپ مود شانس قهرمانی دارد

در جدول اصلی تیم نشنال پی تی که تا کنون در باد تیم های صدر نشین حرکت می کرد خود را با کنار زدن دیکسی بارسا به صدر جدول رساند در مکان دوم و سوم دیکسی بارسا و وایت ولف قرار گرفته اند

مسابقه هد تو هد هم به منزل آخر رسید فینال رو دو تیم تاهو(خودم) و نشنال پی تی برگزار می کنند. حالا کمی از تاهو بشنوید: ترکیب تیم رو کمی عوض کردم تعداد آلمانیهای تیم رو از 5 به 8 تا رساندم، 2 با زیکن اسپانیایی تیم رو بیرون انداختم و دیگر در این راند در تیم تاهو جایی نخواهند داشت!

اما درفینال ورلد کاپ مود مسابقه جالبی بین اف سی استار و باز هم نشنال پی تی بر گزار خواهد شد. جدال بین دو مدیر پی تی!

در ادامه عملکرد تنی چند از چهره های سرشناس در پی تی:
ساسان رتبه 8
فرزاد رتبه 24
حمید موزمار رتبه 25
یوسف رتبه 35

r06f.png

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
یه سئوال سریع تو رو خدا یکی زود جواب بده :دی

الان من تیمم رو متناسب با بازی امشب چیدم. بعد فردا میتونم تعویض کنم و متناسب با بازی فینال بچینم؟ Transfer نه ها، تعویض!

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
یه سئوال سریع تو رو خدا یکی زود جواب بده :دی

الان من تیمم رو متناسب با بازی امشب چیدم. بعد فردا میتونم تعویض کنم و متناسب با بازی فینال بچینم؟ Transfer نه ها، تعویض!
بله می شه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
یهو حس کردم سئوال احمقانه ای بود!

تو بیشتر بازی های جام من تعویض نکردم! نمیدونم اگه دقت میکردم الان شاید تو رده ی بهتری بودم :دی

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
منم یه چند تا تعویض غلط کردم و گرنه الان جای علی بودم :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
گازتا دلو اسپرت به نقل از سرمربی تیم جوانان،

jpiero: یو آخیم لو با این ترکیبش مار و نابود کرد

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
از من به برج مراقبت
برای اخرین بار در این جام اعلام وضعیت میکنم
همه برو بچ المان و اروگوئه رو به استثنا بزرگوار فورلان که تو این جام برام خیلی امتیاز اورد از ترکیب خارج کردم و ده تا بازیکن اسپانیایی و هلندی رو به ترکیب راه دادم.
بازم ببینیم چی میشه
این اخرین یورش برای کسب مکانی بهتر تو جدوله و البته کاملا انتحاری چون ممکنه با این همه تعویض ضرر هم بکنم.
دیشب 35 تا گرفته بودم که الان فقط 9 فورلان رو نگه داشتم و بقیه رو پر دادم.

پیش بسوی موفقیت

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
چند روزی نبودم و نشد بیام اینجا حال دوستان رو بگیریم :دی

خوشم اومد یواخیم لو با اون کار دیشبش حال همه ی اونایی که کلی آلمانی تو تیم چیده بودن (از جمله خودم) رو گرفت و واسه آخرتش کلی فحش و فضیحت خرید :دی

ما که دیگه به هیچ جدول و لیگ و سیستمی امیدوار نیستیم!! ما هم ذخیره ها رو می ذاریم!!!

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خوب همگی واقعا خسته نباشید..

رقابت های باحال و دوستی های خوبی رقم خورد

ایشالا سر فرصت بحث های تحلیلی رو هم ردیف می کنیم
فقط اینکه لیگ اصلی Dixie Barca اول شد
هد تو هد national_pt قهرمان شد
و لیگ پیش بینی هم saeed.t ؛ Amin_lni ؛ harry4553 اول تا سوم شدن

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من حرفام زیاده
ضمن تبریک به نفرات اول در لیگها
بعدا میام مفصل حرف میزنم
گوش بزنگ باشید تا من بگم. :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
منم به همه بچه ها خسته نباشید می گم و به نفرات برنده هم تبریک.

راستی امسال یادتون باشه جام خلیج فارس رو از اول شروع کنیم پارسال که آخراش بود تیم ساختیم:دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب ما هم 9 ام شدیم... به عنوان یک تازه کار و برای اولین تجربه ی فوتبال فانتزی بد نیست به نظرم! هر چند انتظار داشتم جزو 5 تای اول بشم :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ما هم خودمون رو از رده 14 به رده 4 رسوندیم !

خوب بود در کل ! اون اشتباهات دورهای اول و دوم اگر نبود الان بالاتر هم بودیم ! اعتماد بیش از حد به مسی هم خب جواب نداد در طول مسابقات !

یک 38 امتیاز من فقط سر اون بازی پرتقال - کره شمالی از دست دادم که رونالدو رو آوردم تو و کاپیتانش هم کردم، ولی یادم رفت کانفیرم کنم :دی

در هر صورت الان میبینم آزاده هم استعداد خوبی داره در این بازیها :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همون طور که قبلا گفتم ناداوری در تیم من علنی شده بود!!!
به خاطر مسائل مادی و سیاسی و... سر تیم منو بریدن تا بعضیا بیان بالا!ولی اگر بلاتر خودشو از تیم من می کشید بیرون الان حدود 20 امتیاز باید به تیمم اضافه می شدو رتبه اصلی من تقریبا 10 هست(با یکی دو پله خطا سیستماتیک:دی)در ضمن چند روزی هم نبودم و نتونستم تیمم رو برای نیمه نهایی اماده کنم ولی باز خدا رو شکر:دی
تیم جوان و خامی داشتم که با کسب تجربه ایشاا... یورو 2012 با قدرت بر می گردیم:دی
به تیمای قهرمان هم تبریک یم گم و ای کاش یه جایزه ای به رسم یادبود تقدیمشو می کردیم!

hamidrezamf

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی عالی بود دوستان...
امیدوارم دوره بعدی دوباره با هم رقابت کنیم..
موفق و سلامت باشید..

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به دوستان عزیز و همراهان لیگ فانتزی

خوب ما هم به رتبه ششم بسنده کردیم و البته برای خودم که برای اولین بار در یه همچین مسابقه ای شرکت میکردم اینو نتیجه ای قابل قبول میدونم. هر چند که واقعا اگه چند تا اشتباه به دلیل بی تجربگی نکرده بودم باید برای قهرمانی میجنگیدم.
به قهرمان لیگ تبریک میگم و از ساسان عزیز هم بخاطر استارت کار تشکر فراوان دارم در ضمن اینکه از الان برای لیگ بعدی هر جا که باشه اعلام امادگی میکنم و حریف میطلبم.
یادمه اینجا هم اولین روزها به بی تجربگی اعتراف کردم ولی برای موفق شدن خط و نشون کشیدم / حالا فکر میکنم بد نبوده/

تو بخش داوری خداییش با امیر موافقم و دو سه بار اساسی فیفا کمر تیم رو شکوند ولی ما با تکیه به غیرت و تعصب بازیکنها و لطف خدا کمر راست کردیم.

از دوستی که با هم اینجا ادامه دادیم لذت بردم و امیدوارم من هم برای دیگران باعث لحظه ای تلخ نبوده باشم. مخصوصا از محسن. مجید. امیر.ساسان. جواد.سید که بیشتر تو تاپیک انلاین بودن هم تشکر و البته غلامم.

در آخر هم یه بار دیگه بیانیه شماره 18 خودم رو تکرار میکنم : بلاتر بخاطر فوتبال برو خونه ات

لیگ باحالی بود. تنکس
-----------------------------------------------------------------------------------------
کوریره دلا اسپرت
Jpiero: این پست به معنی پایان حرفهای من نیست و اگه بازم رو مخم کیلید کنند حقایق رو افشا میکنم :دی

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سر بازی اخر خیلی گند زدن. شک داشتم بین کاپیتانی ویا یا کاسیاس که نهایتا ویا رو کاپیتان کردم که تیم گند زد. در کل بد نبود این دور اما اون دور مقدماتی خیلی حال گیری بود.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جواد جون مخلصیم.
شما هر بیانیه ای بدی من ازش حمایت می کنم.به نظرم باید بلاتر شدیدا تحت فشار قرار بدیم و جامعه ی جهانی را با خودمون همراه کنیم تا بتونیم به فوتبال و پاک و زیبا برسیم:دی
حالا تیم شما با تجربه بود تونستی تیمتو جمع و جور کنی ولی تیم من با میانگین 23 رو چه کارش باید می کردم:دی
بلاتر حیا کن فیفا رو رها کن...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد جون مخلصیم.

ارادت امیر جان
شما هر بیانیه ای بدی من ازش حمایت می کنم.به نظرم باید بلاتر شدیدا تحت فشار قرار بدیم و جامعه ی جهانی را با خودمون همراه کنیم تا بتونیم به فوتبال و پاک و زیبا برسیم:دی

بلاتر حیا کن فیفا رو رها کن...
clap.gif

دارم یه متن اماده میکنم تا تو اولین اجلاس فیفا قرائت بشه و حق مظلومین دنیا رو در فیفا یاد اوری کنیم.
write%20a%20letter.gif

باید دهنشون رو مورد عنایت :دی نه مورد توجه قرار داد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا