| JVD | mahi58 | S.M.H | p30room | kaveh_hazhir |
JVD | 0 | 7 | 7 | 7 | 7 |
mahi58 | 7 | 0 | 8 | 7 | 7 |
S.M.H | 7 | 8 | 0 | 6 | 7 |
p30room | 9 | 8 | 8 | 0 | 8 |
kaveh_hazhir | 7 | 6 | 6 | 5 | 0 |
30 | 29 | 29 | 25 | 29 |
ممنون جواد جون. توضیحاتت محض گرفتن حال سید هم که شده عالی بود (البته خارج از شوخی واقعا تاثیرگذار و جالب بود).سلام
قبل از اینکه نمره بدم یه توضیحی چند خطی بدم؛ خوشحال میشم بخوانید
ببینید خودم همیشه نگاهم به فوتبالیستهای افریقایی چیز دیگه ای بوده. همه ما بچه بودیم و تو خیابان و پارک و زمین بازی و .. بازی کردیم. بعضی هامون شاید بیشتر و پیگیر تر دنبال کردیم و مثل همه بچه های دنیا البته. گاهی جدی و یا گاهی تفریحی. چیزی که میخوام بگم اینه که تو ایران و جاهای دیگه دنیا شاید یه بچه از اول که تو کوچه و خیابون گل کوچیک میزنه فکرش تفریحه. فکرش اینه که ورزش کرده باشه با دوستاش و.. چون داره درس میخونه یا کار و یا ... خلاصه برای اینده اش اگه حتی خودش برنامه و هدفی نداشته باشه پدر و مادرش نقشه ها کشیدن. اینکه من یه عکس افریقایی( و نه اروپایی و یا حتی نه ایرانی) انتخاب کردم این بود که نگاهمون بره به این سمتی که میخوام عرض کنم. ببینید دسته زیادی از این بچه ها که تو نقاط محروم افریقا و یا قاره های دیگه هستند هیچ امکاناتی ندارند. امکان درس خواندن و پیشرفت ندارند. امکان حتی کار کردن و خیلی چیزها که جاش نیست بگم. اینها رو تصور کنید که باید برای دیگران بردگی و کارهای ضعیف بکنند تا مثلا ده تا خواهر برادر با هم بتونند زندگی کنند. در کنار این زندگی ها و مبارزه با مریضی ها و فقر و.. یه کورسوی امید دارند. یه مزیت نسبت به بقیه در خود. اینکه نگاه میکنند از شهرشون و از کشورشون چه فوتبالیستهایی(یا ورزش دیگه البته) بزرگ شدن و جهانی شدند. امید شهر و یه ملت شدند و رفتند و جهانی شدند و نه تنها خانوادشون رو از فقر نجات دادند بلکه روستا و شهرشون رو تکون دادند. اینها در کنار همه خستگی های روزمرگی زندگی تمام تلاششون رو میکنند که بزرگ بشوند و از استعدادشون بتونند بهره ببرند. تو فوتبال خب همیشه نمیشه بزرگ شد حتی اگر خوب باشی. چون به شانس دیده شدن محتاجی و اگر هر چی خوب باشی و دیده نشی فایده ای نداره.
فکر میکنم خط فکری ای رو که قصدم بود نشون دادم ؛ دیگه خودتون تا تهش رو حتما میرید. اینکه یه بچه فقیر افریقایی بتونه خودشو برسونه به اروپا و سلام به روی راحت زندگی......
این عکس از عکاسی بزرگ هست که من اسمش رو متاسفانه نمیدونم :دی ولی یکی از بزرگترین سایتهای تصاویر مستند جهان رو دارند که الانم به دست فیلترینگ سپرده شده به اسم bodston دات کام.
این عکس در حاشیه برگزاری جام جهانی 2012 در افریقای جنوبی و در روستایی در اطراف کپ تاون گرفته شده.
ممنون.
با اجازه چون تعداد زیاد نیست بجای یوزر اسم نوشتم
خودم که :دی
آقا محمود:7
سید عزیز:7
آقا فرزاد : 7
و آقا کاوه:7
مخلص همگی.