• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه: نوشتن بهترین شرح برای یک عکس (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
JVD: 7

mahi58:
129fs4468377.gif
d

S.M.H: 8

p30room: 7

kaveh_hazhir: 7

----------------------------------------------------
از دوستان هم مطابق معمول خواهش میشه به نوشته های بچه های دیگه تا آخر پنجشنبه نمره بدن. ممنون. :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

قبل از اینکه نمره بدم یه توضیحی چند خطی بدم؛ خوشحال میشم بخوانید

ببینید خودم همیشه نگاهم به فوتبالیستهای افریقایی چیز دیگه ای بوده. همه ما بچه بودیم و تو خیابان و پارک و زمین بازی و .. بازی کردیم. بعضی هامون شاید بیشتر و پیگیر تر دنبال کردیم و مثل همه بچه های دنیا البته. گاهی جدی و یا گاهی تفریحی. چیزی که میخوام بگم اینه که تو ایران و جاهای دیگه دنیا شاید یه بچه از اول که تو کوچه و خیابون گل کوچیک میزنه فکرش تفریحه. فکرش اینه که ورزش کرده باشه با دوستاش و.. چون داره درس میخونه یا کار و یا ... خلاصه برای اینده اش اگه حتی خودش برنامه و هدفی نداشته باشه پدر و مادرش نقشه ها کشیدن. اینکه من یه عکس افریقایی( و نه اروپایی و یا حتی نه ایرانی) انتخاب کردم این بود که نگاهمون بره به این سمتی که میخوام عرض کنم. ببینید دسته زیادی از این بچه ها که تو نقاط محروم افریقا و یا قاره های دیگه هستند هیچ امکاناتی ندارند. امکان درس خواندن و پیشرفت ندارند. امکان حتی کار کردن و خیلی چیزها که جاش نیست بگم. اینها رو تصور کنید که باید برای دیگران بردگی و کارهای ضعیف بکنند تا مثلا ده تا خواهر برادر با هم بتونند زندگی کنند. در کنار این زندگی ها و مبارزه با مریضی ها و فقر و.. یه کورسوی امید دارند. یه مزیت نسبت به بقیه در خود. اینکه نگاه میکنند از شهرشون و از کشورشون چه فوتبالیستهایی(یا ورزش دیگه البته) بزرگ شدن و جهانی شدند. امید شهر و یه ملت شدند و رفتند و جهانی شدند و نه تنها خانوادشون رو از فقر نجات دادند بلکه روستا و شهرشون رو تکون دادند. اینها در کنار همه خستگی های روزمرگی زندگی تمام تلاششون رو میکنند که بزرگ بشوند و از استعدادشون بتونند بهره ببرند. تو فوتبال خب همیشه نمیشه بزرگ شد حتی اگر خوب باشی. چون به شانس دیده شدن محتاجی و اگر هر چی خوب باشی و دیده نشی فایده ای نداره.
فکر میکنم خط فکری ای رو که قصدم بود نشون دادم ؛ دیگه خودتون تا تهش رو حتما میرید. اینکه یه بچه فقیر افریقایی بتونه خودشو برسونه به اروپا و سلام به روی راحت زندگی......

این عکس از عکاسی بزرگ هست که من اسمش رو متاسفانه نمیدونم :دی ولی یکی از بزرگترین سایتهای تصاویر مستند جهان رو دارند که الانم به دست فیلترینگ سپرده شده به اسم bodston دات کام.
این عکس در حاشیه برگزاری جام جهانی 2012 در افریقای جنوبی و در روستایی در اطراف کپ تاون گرفته شده.
ممنون.

با اجازه چون تعداد زیاد نیست بجای یوزر اسم نوشتم

خودم که :دی
آقا محمود:7
سید عزیز:7
آقا فرزاد : 7
و آقا کاوه:7

مخلص همگی.

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
JVD: 9
mahi58: 8
S.M.H: 8
2753.gif

p30room:
gigglesmile.gif

kaveh_hazhir: 8 باید همیشه امیدوار بود

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
jvd:7
توضیحاتت فایده نداره بی خودی سعی در جمع آوری رای نکن
rl253dlxwg1fa1mtcttw%5B1%5D.gif

mahi:8
smh
16910IMMi296516_2entim0.png

p30:6
kave:7

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
سلام، شب بخیر.

اینم رای ما:

JVD=7
mahi58=6
S.M.H=6
p30room=5
نمراتم سیر نزولی پیدا کرد!:blush:
خداییش عکسشم طوری نبود که بشه روش زیاد مانور داد! یه مقدار سخت بود متفاوت شرح دادنش...:)

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
به جواد تبریک میگم
4xvim2p.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
crazy.gif

JVDmahi58S.M.Hp30roomkaveh_hazhir
JVD07777
mahi5870877
S.M.H78067
p30room98808
kaveh_hazhir76650
3029292529

------------------------------------------------------------------------
سلام

قبل از اینکه نمره بدم یه توضیحی چند خطی بدم؛ خوشحال میشم بخوانید

ببینید خودم همیشه نگاهم به فوتبالیستهای افریقایی چیز دیگه ای بوده. همه ما بچه بودیم و تو خیابان و پارک و زمین بازی و .. بازی کردیم. بعضی هامون شاید بیشتر و پیگیر تر دنبال کردیم و مثل همه بچه های دنیا البته. گاهی جدی و یا گاهی تفریحی. چیزی که میخوام بگم اینه که تو ایران و جاهای دیگه دنیا شاید یه بچه از اول که تو کوچه و خیابون گل کوچیک میزنه فکرش تفریحه. فکرش اینه که ورزش کرده باشه با دوستاش و.. چون داره درس میخونه یا کار و یا ... خلاصه برای اینده اش اگه حتی خودش برنامه و هدفی نداشته باشه پدر و مادرش نقشه ها کشیدن. اینکه من یه عکس افریقایی( و نه اروپایی و یا حتی نه ایرانی) انتخاب کردم این بود که نگاهمون بره به این سمتی که میخوام عرض کنم. ببینید دسته زیادی از این بچه ها که تو نقاط محروم افریقا و یا قاره های دیگه هستند هیچ امکاناتی ندارند. امکان درس خواندن و پیشرفت ندارند. امکان حتی کار کردن و خیلی چیزها که جاش نیست بگم. اینها رو تصور کنید که باید برای دیگران بردگی و کارهای ضعیف بکنند تا مثلا ده تا خواهر برادر با هم بتونند زندگی کنند. در کنار این زندگی ها و مبارزه با مریضی ها و فقر و.. یه کورسوی امید دارند. یه مزیت نسبت به بقیه در خود. اینکه نگاه میکنند از شهرشون و از کشورشون چه فوتبالیستهایی(یا ورزش دیگه البته) بزرگ شدن و جهانی شدند. امید شهر و یه ملت شدند و رفتند و جهانی شدند و نه تنها خانوادشون رو از فقر نجات دادند بلکه روستا و شهرشون رو تکون دادند. اینها در کنار همه خستگی های روزمرگی زندگی تمام تلاششون رو میکنند که بزرگ بشوند و از استعدادشون بتونند بهره ببرند. تو فوتبال خب همیشه نمیشه بزرگ شد حتی اگر خوب باشی. چون به شانس دیده شدن محتاجی و اگر هر چی خوب باشی و دیده نشی فایده ای نداره.
فکر میکنم خط فکری ای رو که قصدم بود نشون دادم ؛ دیگه خودتون تا تهش رو حتما میرید. اینکه یه بچه فقیر افریقایی بتونه خودشو برسونه به اروپا و سلام به روی راحت زندگی......

این عکس از عکاسی بزرگ هست که من اسمش رو متاسفانه نمیدونم :دی ولی یکی از بزرگترین سایتهای تصاویر مستند جهان رو دارند که الانم به دست فیلترینگ سپرده شده به اسم bodston دات کام.
این عکس در حاشیه برگزاری جام جهانی 2012 در افریقای جنوبی و در روستایی در اطراف کپ تاون گرفته شده.
ممنون.

با اجازه چون تعداد زیاد نیست بجای یوزر اسم نوشتم

خودم که :دی
آقا محمود:7
سید عزیز:7
آقا فرزاد : 7
و آقا کاوه:7

مخلص همگی.
ممنون جواد جون. توضیحاتت محض گرفتن حال سید هم که شده عالی بود (البته خارج از شوخی واقعا تاثیرگذار و جالب بود).

تبریک میگم، اینجا هم مثل اون ور برنده هستی. پس عکس هفته جدید هم دست خودتو می بوسه که تا آخر شنبه لطفا بذارش. ممنون. :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

اول بگم وجدانا توضیحات فقط برای ابراز احساس شخصیم بود:دی (قابل توجه سید لئو مسی! با تشویق هشت دست :))

بعد اینکه هتریک شد؟ اره دیگه :دی
Smilebb%20%287%29.gif

با تشکر از لطف دوستان و امیدوارم اینبار یه عکس خوب بذارم که شرکت کننده ها بیشتر بشند و سید اول بشه :دی

ورزشکاران دلاوران نام آوران
5800.gif
1885.gif
5058.gif

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
ببخشید دیر شد.
آقایان مرتضی ، کاوه ، محمود، فرزاد و سید عزیز؛ ممنونم

پ.ن:کاوه جان دانلود شد آقا.

خب یه عکس باز انتخاب کردم از بوستون.توضیح نمیدم. برداشتهای زیبای مختلفی ازش میشه کرد پس حرف نزنم بهتره :دی

خدمت رفقای عزیز:
bp38.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
لوووول. عکس این هفته عالیه جواد جان (البته عکس هفته قبل هم به نظر من عکس زیبا و معنی داری بود). :lol:

به قول خودت برداشت های مختلفی میشه کرد ازش. من یه کم فکر کنم ببینم چی بنویسم، ولی من احتمالا برای یه همچین عکسی یه شرح طنز بنویسم، چون بامزه هستش. :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

اینجا هم استارت رو خودم میزنم . گاز دادن و لایی کشیدنش با سید و رفقا :دی

بله محمود جان برداشتها متفاوته. من با یه خط شعر از این مدل جدیدها شرکت میکنم :happy: روی خوش زندگی رو بذارم کنار...

خب تو این دوره بچه ای که متولد میشه یه دنیا مشکل از کودکی پیش روشه که تا درکشون کنه عمری رو گذرونده.:wacko:

توی دنیای پره درد و خشونتی................................ولی حالا که اومدی پس خوش اومدی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
شرح من:

نیم وجبی، بابای منو در آوردی! مگه دستم بهت نرسه!

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
نگاهت میکنم

دیگر دردی نیست

فقط لذت است و شادمانی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بچه ها تا پنجشنبه باید امتیاز بدیم. :)

JVD: 8

mahi58:
129fs4468377.gif
d

S.M.H: 9

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
jvd:6

mahi:5
اخه اینم شد جمله؟
621221_LaieA_011.gif

ممل
645220_wacko2.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من فکر کردم اموزم وقت داریم:(
حالا سری بعد:)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب سه تا هستیم فقط ! و امتیازها رنگ باخته :دی

سختیش هم موند برای من ولی خب بدور از احساس فکر کنم باید تساوی برقرار باشه از نظر خودم. برای همین من مساوی رای میدم
rosesmile.gif

پس
سید: 8
محمود جان هم :8

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
از اونجایی که محمود خان حضور ندارن منم بیکار بودم نشستم شمردم :D

JVD: 14
mahi58: 13
S.M.H: 17