در ضمن با تاکید بر نکته ای که جواد عزیز اشاره کردند!ورزشکاران دلاوران نام آوران...........
چون سید محمد عکس در تاپیک قرار ندادند قاعدتا باید طبق قوانین پست اول تاپیک یک نفر دیگه به جز ایشون روز یکشنبه عکس بذاره و بچه ها برای اون عکس دیگه شرح بنویسند، ولی با توجه به این که در هفته های اخیر مسابقه زیاد شرکت کننده نداشته پیشنهاد می کنم فعلا بذاریم این تاپیک یه کم استراحت کنه و پستی توش زده نشه.
اگر زمانی فروم شرایط بهتری پیدا کنه و استقبال از این بخش و این تاپیک بهتر بشه دوباره بالا میاریمش و با شرکت کننده های بیشتر و مسابقات جالب تر و حساس تر کار رو ادامه میدیم.
البته این رو فقط به عنوان یه پیشنهاد میگم، وگرنه اگر دوستان تمایل داشته باشند با همین تعداد ادامه بدیم من پایه هستم.
خواهش می کنم. تاپیک متعلق به خود بچه هاست، و من به عنوان پیشنهاد اون مطلب رو نوشتم. اگر فکر می کنید که شرکت کننده براش خواهد بود خواهش می کنم برای شروع خودتون عکس مورد نظرتون رو در تاپیک قرار بدین تا دوستان در موردش نظر بدن.سلام دوست عزیز
دوباره این لینک رو فعال نمی کنید؟ فکر کنم بچه ها شرکت کنند.
خواهش می کنم. تاپیک متعلق به خود بچه هاست، و من به عنوان پیشنهاد اون مطلب رو نوشتم. اگر فکر می کنید که شرکت کننده براش خواهد بود خواهش می کنم برای شروع خودتون عکس مورد نظرتون رو در تاپیک قرار بدین تا دوستان در موردش نظر بدن.
روال کار خیلی مشابه با تاپیک گذاشتن عکس با موضوعه ها، فقط به جای موضوع هفته ای یک عکس می ذاریم و همه براش شرح می نویسند...ببخشید ولی من چونکه تازه واره هستم با روال کار آشنا نیستم.اگه میشه شما ادامه دهید.
ممنون
خوب آق سید(درست گفتم؟) عکس رو هم شما شنبه زحمتشو بکش پس:happy: