جدا نمی خواهید این امتیازات رو حساب کنید ؟! یعنی 14 امتیاز من که توی این هفته خیلی خوب بوده پر ؟!
معذرت میخوام ولی این منطقی نیست . منکه وسط بازی پیش بینی نکردم . فقط دو بازی رو از دست داده بودم که اونها رو ننوشتم چه دلیلی داره 7 تا بازی رو پیش بینی نکنم ؟!
هدف اینجا دور هم بودن و یه رقابت دوستانه است چرا اینقدر سخت میگیرید !؟
رضا جان
هدف اينجا همون چيزيه كه آخر پستت نوشتي ولي به هر حال اينجور مسابقات بايد قانوني داشته باشه تا مشكلي پيش نياد و همه بتونن در يك روال پيش بيني هاشون رو محك بزنن . متاسفانه يا خوشبختانه از ابتدا سعي كرديم قوانين رو رعايت كنيم و به همين دليل متاسفانه نميتونستم اين امتيازات را محاسبه كنم .
پ.ن : اين چندمين بار هست كه چنين مشكلي پيش مياد ، همونطور كه اكثر دوستان ميدونند حدود 2 -3 هفته پيش همين اتفاق براي بعضي از دوستان افتاد كه بعضي از دوستان با احترام به قانون وضع شده از امتياز كسب شده خود گذشتند ولي يكي از كاربران به نام آقاي EASPORTS به همين دليل حتي ديگر به تاپيك هم نيامدند و دو هفته هست كه پيش بيني نمي كنند ، با اين حال اگر من اين امتيازات را محاسبه كنم حداقل در حق ايشان ظلم كرده ام و شخصا از اين كار معذورم. به هر حال قضاوت را براي آخرين بار به عهده همه بچه هاي شركت كننده ميگذارم تا نظر خود را همراه پيش بيني خود در هفته سيزدهم براي يكبار و آخرين بار اعلام كنند تا همگي تصميم گيري نهايي را به صورت عادلانه با هم داشته باشيم.
از كساني مانند رضا بادكنكي ، مهرداد 201 ، گيبا ايران و همه كساني هم كه پيش بيني هفته سيزده رو انجام دادند خواهش ميكنم نظر خود را اعلام كنند.